Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

Is de affiliate marketing revolutie betrouwbaar is een vraag die veel mensen zich stellen voordat ze overgaan tot de aankoop van deze online video cursus.

Als je nieuw bent op het gebied van affiliate marketing dan is er een hoop informatie online beschikbaar maar hoe betrouwbaar zijn die producten nou echt?

  • Bestaat er echt een cursus die je alles van A tot Z uitlegt?
  • Welke cursus is zijn geld echt waard?
  • Welke cursus is inhoudelijk het beste voor beginners die geld online willen verdienen?

 

Op al deze vragen ga ik je vandaag antwoord geven maar laten we eerst even bij het begin beginnen.

Wil je online geld verdienen?

Als je wel wat extra geld kunt gebruiken (of gewoon nieuwsgierig bent naar de internet lifestyle) dan heb je waarschijnlijk al wat gegoogled en ontdekt dat er een hele hoop informatie online beschikbaar is over dit onderwerp.

Er zijn diverse manieren om online geld te verdienen en dat varieert van een paar cent tot duizenden euro’s. Er komen dan manieren voorbij die niet helemaal eerlijk (lijken te) zijn en manieren die ethisch verantwoord zijn.

Geld verdienen met affiliate marketing is een ethische (eerlijke) manier om geld te verdienen en is het overwegen waard als je echt geld via het internet wilt gaan verdienen.

Of je nou wat extra euro’s wilt hebben, een aanvullend salaris wilt verdienen of misschien wel je baan op wilt zeggen omdat het geld en de daarbij behorende vrijheid je erg aantrekken laat ik even in het midden.

Is de affiliate marketing revolutie in mijn ogen de beste manier om te beginnen of een manier is waar je je volledig op kunt toeleggen? Mijn antwoord hierop is een volmondig “JA”!

Is de affiliate marketing revolutie je geld waard?

Als er één cursus is die je alles van A tot Z uitlegt over affiliate marketing dan is dat wel de cursus van top marketeer Jacko Meijaard.

Voor een investering van een paar tientjes heb je beschikking tot de meest uitgebreide internet marketing cursus voor beginners (maar ook gevorderde marketeers hebben baat bij de cursus van Jacko).

Deze cursus is door de jaren heen al meerdere malen voorzien van extra video’s, updates van bestaande video’s en er is een paar jaar geleden zelfs een hele nieuwe methode van affiliate marketing bijgekomen (deze methode wijkt totaal af van wat zijn video cursus eerst inhield).

Deze nieuwe methode is gratis aan de bestaande methode toegevoegd zonder dat bestaande leden daar iets extra voor hoefden te betalen.

En ook nieuwe cursisten kregen voor het lage aankoop bedrag toegang tot beide versies.

Deze beide versies zijn overigens beide nog beschikbaar.

Moet je later nog bijbetalen of niet?

Je betaald eenmalig het aanschaf bedrag en dan betaal je in de toekomst niets extra’s meer voor de cursus.

Het is dus geen constructie waar je maandelijks een vast bedrag kwijt bent om toegang te behouden tot de cursus video’s.

Ook voor updates van bestaande video’s en ook toevoegingen van nieuwe (extra) video’s hoef je niets extra’s te betalen voordat je deze video’s kunt bekijken.

Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

Uiteindelijk zal je bij de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard terecht komen en dan vraag je je op een gegeven moment af of hij en zijn affiliate marketing product wel betrouwbaar zijn.

Het is logisch dat je je dat afvraagt, ik heb mezelf eerlijk gezegd ook meerdere malen afgevraagd of het wel vertrouwd was om uiteindelijk op de knop met “bestellen” te drukken en geld over te maken naar iemand die ik niet persoonlijk kende.

Op een gegeven moment heb ik het toch maar gedaan.

Ik kan je zeggen dat ik nog nooit een internet marketing product had gekocht dus ik was heel erg gerustgesteld (en opgelucht) toen ik na een paar seconden al een email kreeg met mijn inlog gegevens en ik direct toegang kreeg tot alle modules en de daarbij behorende video’s.

Na het aankopen van de cursus (ondertussen bijna 3 jaar geleden) heb ik diverse websites gemaakt door stap voor stap de cursus video’s te volgen.

Voor ik met de cursus begon kon ik nog geen website opzetten of onderhouden.

En om eerlijk te zijn gebruik ik sommige video’s nu nog steeds als ik ergens in het proces vastloop omdat ik niet meer weet hoe die stap ook alweer ging.

Is Jacko Meijaard bereikbaar voor vragen?

Heb je vragen dan stuur je Jacko gewoon een mailtje (of een bericht op Facebook) en hij reageert daar nog net zo snel op als dat hij in het begin deed.

Binnen maximaal een paar uur reageert hij altijd op al je vragen.

Ben je (net als ik toendertijd) overtuigd over het betrouwbaar zijn van Jacko Meijaard?

Als je overtuigd bent over de eerlijkheid van Jacko Meijaard en de betrouwbaarheid van de Affiliate Marketing Revolutie?

Klik dan hier en begin vandaag nog met het opzetten van je eerste affiliate marketing website >>