Daarom Moet Je De Affiliate Marketing Revolutie Kopen

affiliate marketing revolutie video cursusWil je de affiliate marketing revolutie kopen? Dan ben je hier op de juiste pagina terecht gekomen.

Ik kan me namelijk heel goed voorstellen dat je ondertussen wel weet Wie Jacko Meijaard is en dat je ook genoeg reviews van de AMR hebt gezien.

Maar wat is nou echt de reden waarom je deze video cursus aan zou moeten schaffen?

In het kort samengevat: Omdat dit je leercurve verkort en je veel sneller je eerste commissies binnen krijgt als wanneer je alleen maar gratis berichten leest en gratis videos kijkt.

Natuurlijk is het zo dat er een hoop goede informatie op internet te vinden is maar wat mij op is gevallen toen ik onderzoek ging doen om dit artikel voor jou te kunnen schrijven is dat er een hoop goed bedoelde adviezen zijn maar wat is nou echt de reden dat je dit product zou moeten kopen is dan niet zo 1-2-3- te vinden.

Het leek me dus handig om je gewoon even uit te leggen warom ik de AMR jaren geleden gekocht heb en of ik het je nu nog steeds aan zou raden.

Met andere woorden, met de kennis die ik nu hebt, zou ik dan nog steeds aanraden om de affiliate marketing revolutie te kopen?

Het korte antwoord is JA.

Het gedetailleerde antwoord volgt hieronder.

Mijn ervaringen met Jacko Meijaard

Als je op zoek bent gegaan naar informatie over de affiliate marketing revolutie dan ben je ongetwijfeld informatie over de eigenaar tegen gekomen.

Waarschijnlijk heb je ook onderzoek naar hem gedaan, dat is namelijk wat ik wel heb gedaan toen ik op het punt stond om de AMR aan te schaffen.

Hoe je het ook went of keert, of het nou je eerste internet marketing product wordt dat je online wilt gaan kopen of het zoveelste product, het gevoel van onzekerheid blijft het zelfde.

Jacko Meijaard

Wie is de eiganaar van dat roduct dat ik wil gaan kopen en is hij betrouwbaar en hoe snel nadat ik betaald heb weet ik zeker dat ik niet opgelicht ben en kan ik gelijk toegang krijgen.

Zomaar een aantal vragen waar ik mee zat toen ik op het punt stond om het geld voor de AMR af te laten schrijven.

Toen ik het product ging kopen ergens in 2013 geloof ik dat het was, was r nog niet veel info over Jacko te vinden maar via de mail had ik al een hoop contact met hem gehad.

Hij had alle tijd voor me, in die tijd kon je via de internetsuccesgids.nl zelfs met hem persoonlijk skypen. NIet dat ik dat gedaan heb maar het gaf me wel een hoop vertrouwen over hem als persoon.

Ik heb een paar keer de betaal pagina bekeken en durfde de betaal knop niet in te drukken, pas na een paar dagen had ik de moed verzameld en betaalde het bedrag vor de cursus in 1 keer.

Mijn hart sloeg in mijn keel, ik hoopte maar dat ik nu niet opgelicht was.

Mijn angsten en twijfels waren nergens voor nodig geweest, ik kreeg binnen een paar seconden de welkomst email van Jacko met een link naar het inlog scherm voor de video cursus.

In die tijd was het wat minder gelikt als nu, alles stond goed beveiligd op een standaard WordPress theme maar dat deed niets af aan de kwaliteit van de cursus.

Want die was gewoon goed, mooie videos, duidelijke uitleg en liep je vast dan was zijn hulp niet meer als een emailtje verwijderd.

Super dus.

Waarom heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gekocht?

In die tijd waren er (vooral) via PayPro nog wel meer aanbieders van internet marketing cursussen maar dat zag er in mijn ogen allemaal veel te gelikt uit.

Snelle mannen en vrouwen met mooie sportwagens en “informatie” videos opgenomen op Aruba of Curacao.

Het sales gehalte ging door het dak maar reageren op een emailtje ho maar.

Nee dan Jacko, relaxte jonge gozer uit Yerseke, woonde nog thuis, nam amateuristische video’s op vanaf zijn zolderkamertje en gaf mega veel gratis informatie.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar

Natuurlijk is alles nu veel professioneler geworden, mooi platform waar zijn cursussen op draaien, goede mails, goed bereikbaar via zijn eigen forum en verschillende social media kanalen.

Maar ook hij is ooit met 0 begonnen en dar kon ik (en kan ik nog steeds) mezelf wel in vinden. Hij is nu mega succesvol en draait maanden met 10.000 den euro’s winst en alles is begonnen met dat wat hij je leert in de affiliate marketing revolutie.

Ja, het begin is traag, maar hou vol en leer altijd bij maar vooral blijf actie ondernemen en de resultaten zullen je niet teleurstellen.

Ik heb toen der tijd uiteindelijk de knoop door gehakt omdat Jacko goed bereikbaar was en super goede gratis info gaf.

Als de gratis info al zo goed is, hoe goed moet de betaalde info dan wel niet zijn?

Weet je, ik wilde best betalen maar wilde alleen niet opgelicht worden, na al die jaren kan ik nog steeds volmondig zeggen dat dit de beste beslissing in al die jaren is geweest.

En met de kennis die ik nu heb zou ik het zo weer doen!!!

Waarom zou jij de Affiliate Marketing Revolutie ook moeten kopen?

Je moet natuurlijk helemal niets en kan inderdaad gewoon de AMR niet kopen en het doen met de gratis info online van Jacko, mij en diverse andere mensen.

Maar als je geen tijd en geld wilt verspillen aan onnodige informatie dan is de AMR de enige juiste keuze.

geld verdienen met affiliate marketing

Natuurlijk zijn er internationaal ook gode producten te koop, maar wat werkt er nou beter als de informatie van de beste affiliate marketing exepert van Nederland 1 op 1 te kopiƫren en over zijn schouder (in de videos van de affiliate marketing revolutie) mee te kijken.

Als jij over een jaar je baan op wil zeggen en niet wil wachten op de staatsloterij (wat ik je zo-ie-zo af zou willen raden om te doen) dan zijn die paar tientjes voor de AMR de beste investering die je in je zelf kunt doen.

Nederlands talige video’s over de tactieken die nu werken direct toe passen en binnen een paar weken je eerste commissie al binnen zien komen wie wil dat nou niet?

Beloof ik je zekerheid van slagen?

En natuurlijk wil je zekerheid dat het werkt en geen weggegooid geld is.

Maar of dit echt gaat werken ligt voor 100% aan jou.

  • Maak je een niche site voor een doelgroep die specifiek genoeg is?
  • Promoot je een goed converterend product?
  • Schrijf je kwalitatieve, waardevolle content?
  • Schrijf je (zeker in het begin) goede content over longtail keywords in jouw niche?
  • Maak je van je website geen kermis?
  • Heb je een content kalender van minimaal 1 bericht per week?
  • Kopieer je geen artikelen van andere websites?
  • Maak je je berichten prettig leesbaar?
  • Hou je dit minimaal 3 maanden – iedere week – vol?

Dan zou ik niet weten waarom dit geen succes voor je zal worden!

Heb je geen idee waar ik het hierboven over had met converteren, longtail, waardevolle content enz?

Geen probleem dat wist ik in het begin ook allemaal niet maar ik beloof je dat het je allemaal 100% duidelijk wordt zodra je de video’s van de affiliate marketing revolutie gaat kijken.

Het leven is te onvoorspelbaar om op 1 bron van inkomsten te gokken, er is zoveel meer mogelijk, we leven in een geweldige tijd met het internet.

Maak daar gebruik van!

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie 4.0?

 

Weet je wat ik misschien nog wel het mooiste aan de AMR vind?

Dat er regelmatig updates van de video’s zijn!

Ondertussen heb ik al 3 updates meegemaakt.

Ik begon met de AMR, toen kwam 2.0 daarna 3.0 en ondertussen hebben we de beschikking over de affiliate marketing revolutie 4.0

Waar je bij ieder ander bedrijf/persoon voor iedere versie apart moet betalen geeft jacko je gratis levenslange toegang toe alle toekomstige updates die hij maakt van zijn affiliate marketing video cursus.

In de 4.0 versie die nu draait legt hij je stap voor stap uit wat affiliate marketing is en hoe je het op de juiste manier toepast.

Hij leert je hoe je zonder technische kennis een goede niche website maakt, artikelen schrijft, sneller rankt in Google, email marketing toepast, artikelen schrijven uit kan besteden en je business op schaalt door je sites groter te maken en er meerdere van op te zetten.

Neem zelf een kijkje op zijn website en begin vandaag nog met de AMR

Op zijn website vertelt hij je zijn inspirerende verhaal, een verhaal dat begon met 0 euro commissie, na 3 maanden nog maar 1 commissie opgeleverd had en fast forward naar nu waar hij minimaal 10.000 euro per maand pure winst verdiend.

het verhaal van Jacko Meijaard

En dit allemaal door alleen maar de informatie uit zijn cursus toe te passen, toe te blijven passen en op te schalen.

Alles wat je nodig hebt om dit ook te bereiken is een internet verbinding en een laptop.

Sluit je vandaag nog aan bij de meer dan 7.000 cursisten die geld verdienen op het internet door zijn cursus >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *