Affiliate Marketing Revolutie 4.0 Doorgelicht (Lees Mijn 2020 Review NU)!

affiliate marketing revolutie reviewOf je nou een student bent, een (deel) tijd baan hebt, een uitkering hebt of met pensioen bent, zo’n beetje iedereen kan wel een reden bedenken waarom hij/zij wel wat extra geld zou willen verdienen.

De affiliate marketing revolutie 4.0 van Jacko Meijaard is met afstand Dé beste cursus als je online een passief inkomen op wilt bouwen.

Omdat ik de laatste weken aardig wat mails heb gekregen met vragen over deze cursus heb ik besloten om een review hierover te schrijven en al mijn ervaringen met je te delen.

Enerzijds is dit een artikel wat ik toch al wilde schrijven voor je en anderzijds is het ook een stukje eigenbelang omdat ik dan niet telkens dezelfde lange mail hoef te schrijven als ik weer eens een vraag over deze cursus krijg.

Wat kan je in dit artikel vinden?

Zoals ik al aangaf ga ik nu een review schrijven. In deze eerlijke review zal ik je ook mijn persoonlijke mening geven en je vertellen voor wie ik denk dat deze cursus het kopen waard is (en voor wie deze cursus weg gegooid geld is).

Wat je verder kan verwachten is een antwoord op de meest gestelde vragen die ik per mail heb ontvangen, vragen zoals:

  • Wie is Jacko Meijaard
  • Is Jacko Meijaard betrouwbaar?
  • Voor wie is de  Affiliate Marketing Revolutie 4.0 een aanrader (en voor wie niet).

Verder ga ik mijn ervaring met deze cursus met je delen en ga ik je uitleggen wat je mag verwachten als je met deze cursus gaat beginnen. Net zo belangrijk is het overigens om te weten wat je vooral niet moet verwachten.

Verder zal deze review niet compleet zijn als ik je niet zou vertellen hoe snel je hier geld mee kunt verdienen (deze vraag komt van alle vragen het meeste voor in mijn inbox).

Maar goed, laten we maar gewoon bij het begin gaan beginnen!

 

Wat is affiliate marketing?

Voordat ik je meeneem in de cursus ga ik je eerst kort even vertellen wat affiliate marketing nou precies is. Op deze manier weet je precies wat je van de cursus kunt verwachten en begrijp je goed wat affiliate marketing is.

Als je niet veel tijd hebt dan is het in 1 zin uit te leggen:

“Je wordt betaald voor het promoten van andermans producten, als mensen via jouw link doorverwezen worden naar de verkoop pagina en daar binnen een bepaalde tijd een aankoop doen dan betalen zij daar niets extra’s voor maar zal jij voor jouw hulp aan de product eigenaar betaald worden in de vorm van een commissie”.

 

Ik zal het je aan de hand van een voorbeeld wat beter uitleggen:

Stel je maakt een website over een ebook waar uitgelegd wordt hoe je af kunt vallen met het Keto dieet. Door regelmatig goede content te schrijven over het Keto dieet en regelmatig voor gerelateerde onderwerpen ditzelfde te doen zal je met de tijd beter en beter gaan ranken in Google.

Mensen die op zoek zijn naar informatie over het Ketogeen dieet komen zo via de zoekmachines op jouw site terecht waar ze een artikel lezen. een percentage van deze bezoekers zal op je link klikken en een percentage daarvan zal, via jouw affiliatelink ,het product dat jij promoot kopen.

Hiervoor wordt jij dan betaald.

Digitale producten zijn erg lucratief om te promoten omdat je per verkoop als snel rond de 10 a 20 euro commissie kunt verdienen.

Hoe dit precies werkt leer je van A to Z in de affiliate marketing revolutie.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard

Als je ook maar een beetje iets van mij weg hebt dan ben je in het begin best sceptisch en voorzichtig als het op online cursussen aan komt.

Er zitten een hoop bla-bla ondernemers met een vlotte babbel tussen.

Maar wie verteld je dat ook Jacko Meijaard niet in deze groep thuishoort?

Ik kan je natuurlijk vertellen dat ik het je zeg, maar daar ben jij (hopelijk) niet mee gerust gesteld, ondanks dat ik het beste met je voor heb wil dit nog niet zeggen dat je me zomaar moet vertrouwen.

Dat ik Jacko al jaren ken en ontelbare keren contact met hem heb gehad wil nog niet zeggen dat je me zomaar zou moeten geloven.

Voordat ik zelf de cursus kocht heb ik namelijk heel erg getwijfeld over het aanschaffen van de cursus en in die tijd heb ik online onderzoek gedaan anar de betrouwbaarheid van Jacko.

Als jij op het punt staat om zijn cursus te kopen kan ik me dus als geen ander voorstellen hoe jij je nu voelt en met welke twijfels je zit. Hopelijk kan ik die nu een voor je wegnemen.

Jacko Meijaard is een jonge online ondernemer uit het Zeeuwse Yerseke. Tegenwoordig is hij vooral bekend van zijn internet marketing website de internetsuccesgids.nl en de affiliate marketing cursus waar ik vandaag een review over schrijf.

Jacko is de eigenaar van een hoop verschillende websites en blogs. Ze variëren van kleine niche sites tot grote authoriteits blogs over bepaalde onderwerpen.

De internetsuccesgids.nl

Hij is ooit, net als jij en ik, ook begonnen zonder een enkele website en zocht een manier om online wat geld te verdienen. In de tijd dat ik Jacko leerde kennen was hij vooral erg succesvol met vergelijkings websites in de telecom niche en spelcomputer blogs.

De internetsuccesgids.nl is de website waar jij hem waarschijnlijk van kent.

Op die website is hij ooit begonnen om zijn kennis  over internet marketing te delen. Deze website is uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste authoriteits websites over online geld verdienen, internet marketing en SEO.

Dus als er iemand is die weet waar hij het over heeft dan is dat Jacko Meijaard dus wel!

Meijaard Media

Wat misschien wat minder bekend is, is dat hij ook de eigenaar is van een door hemzelf opgericht bedrijf. Dit bedrijf heet Meijaard Media. Onder dit bedrijf vallen zijn zijn websites en blogs, ook de internetsuccesgids is een onderdeel van dit bedrijf.

Waar hij ooit begon met telecom websites over smartphones en tablets is hij nu vooral bezig met het promoten van digitale producten via affiliate niche websites die steeds verder uitgroeien van micro niche sites naar authoriteits websites.

Al deze websites vallen onder de “paraplu” van Meijaard Media.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Als eigenaar van een online product komt al snel de vraag of of deze eigenaar wel betrouwbaar is. Ik heb Jacko leren kennen als iemand die heel goed bereikbaar is per mail. Hij staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden, iets wat helaas niet vanzelfsprekend is voor alle online ondernemers.

Hij opereert online dan ook onder zijn eigen naam, er zit geen ander persoon achter en mocht je dit willen controleren dan zal je zien dat hij overal op social media aanwezig is onder zijn eigen naam met foto’s.

Via internetsuccesgids.nl, het bijbehorende forum, Linkedin, Facebook, Instagram, Youtube…je kunt het zo gek niet bedenken of je kan Jacko wel ergens bereiken.

Via de mail is een makkelijke optie maar mijn voorkeur (en ook zijn voorkeur) is om hem via het forum van internetsuccesgids te benaderen.

Een bijkomend voordeel van je vraag stellen via het forum is dat de gehele community ook op je kan reageren en advies kan geven.

Op het forum zitten naast Jacko een hele hoop mensen waar alles tussen zit van de beginner die net als jij net gaat beginnen, tot diverse mensen die zelf ook al via de affiliate marketing revolutie (veel) geld verdienen op het internet.

Een hoop toegevoegde waarde dus, als je nog nooit op het forum gekeken hebt zou ik dat zeker even doen!

Maar goed…

Ik vind Jacko dus zeer betrouwbaar en mocht je al eigenaar zijn van een product van hem dan kan het niet anders als dat jij het hiermee eens bent. Als er al negatieve reacties te vinden zijn over Jacko dan zijn dat van haters of mensen die niet volhouden.

Weet je, de Affiliate Marketing Revolutie werkt echt, maar alleen als jij ermee werkt.

Een cursus kan nog zo goed zijn maar als je zelf niet de tijd en energie erin steekt om de tips en adviezen in acties omzet dan zal het niet gaan werken. Dat wil dan nog niet zeggen dat het een scam is of een slecht product, dan ligt het aan jou.

Ik zeg dit niet om tegen je te zeiken maar wil je graag vooraf waarschuwen dat deze video cursus je leven kan en zal veranderen maar dat jij er dan wel actie voor moet ondernemen.

Dit is geen shortcut naar het gouden ei om in 1 week miljonair te worden maar in mijn ogen echt de beste manier om een inkomen op te bouwen, een inkomen dat iedere maand toe zal nemen zolang jij je websites blijft aanvullen met waardevolle content voor je doelgroep en je jouw porfolio met niche websites uit zal blijven bouwen.

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie 4.0 een aanrader?

Niets komt vanzelf aanwaaien en ook geld verdienen op het internet is daar geen uitzondering op. Als jij serieus bent en vooral de tijd wilt investeren in het opzetten van een affiliate website dan zal je zien dat ook jij hier gewoon geld zult gaan verdienen.

Als je een beginner bent, maar ook als je al wat ervaring hebt maar nog geen geld verdiend (of niet genoeg) met je site of sites dan is dit de perfecte cursus die je zeker verder zal helpen.

Ik moet je wel waarschuwen dat dit een cursus is die je alles verteld wat je moet weten maar met alleen de video’s bekijken kom je er niet. Je zal echt zelf aan de gang moeten gaan.

De video’s zijn super duidelijk en je kijkt bij Jacko over zijn schouder mee, je kan dus alles 1 op 1 overnemen en doen wat hij doet maar je zal ten alle tijden wel zelf actie moeten opnemen.

Maar als je bereid bent om dit te doen dan is dit met afstand de allerbeste cursus die je aan kunt schaffen om online geld te verdienen met affiliate marketing.

Voor wie is de AMR 4.0 weggegooid geld?

Stel dat je op zoek bent naar een manier waar je zonder eigen actie geld kan verdienen of dat je op zoek bent naar een zogenaamde get-rich-quick methode dan is dit niks voor jou.

Als je verwacht dat Jacko jouw site bouwt en onderhoud dan is dit ook niet wat jij zoekt.

Je zal ten alle tijden zelf actie moeten ondernemen als je online geld wilt verdienen met de Affiliate Marketing Revolutie.

Maar als je bereid bent om actie te ondernemen, door te blijven gaan en toe te passen wat je uitgelegd wordt in deze video cursus dan is dit zonder twijfel de meest ideale manier om het internet voor je te laten werken!

Wil je zelf ook online geld verdienen met een affiliate website?

affiliate marketing revolutie

Dan is de Affiliate Marketing Revolutie kopen met afstand de beste beslissing die je kunt maken.

Jacko leert je in deze video cursus (waar je over zijn schouder meekijkt op zijn beeldscherm) alles wat je moet weten om affiliate marketing succesvol toe te passen.

Je zult ontdekken dat je zonder technische kennis een mooie  en goed converterende website op leert zetten.

Precies ontdekt waar je jouw niche site over moet gaan maken en hoe je veel gratis bezoekers krijgt die uiteindelijk gaan zorgen dat je online geld gaat verdienen.

Ik gun je het allerbeste en hoop dat je vandaag nog met de affiliate marketing revolutie aan de slag gaat, hoe eerder je begint hoe eerder je jouw eerste commissies binnen zult hebben.

Klik hier en ga direct naar de website van de Affiliate Marketing Revolutie >>

Twijfel niet langer en onderneem vandaag nog actie.

Denk je er nog even over na dan zal je het uitstellen en misschien wel helemaal uitstellen.

Dat is het domste wat je kunt doen.

Mijn advies aan jou als je meer vrijheid wilt ervaren is om zo snel mogelijk met de Affiliate Marketing Revolutie te beginnen, een doel voor jezelf op te zetten om minimaal 1 keer per week 1 artikel van 1000 a 1200 worden te schrijven en alle tips van Jacko ter harte te nemen en uit te voeren.

Binnen 2 a 3 maanden zal je je eerste commissie binnen hebben en vanaf het moment dat je die eerste commissie hebt gescoord weet je dat het mogelijk is en is het een kwestie van volhouden en opschalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *