Hoe werkt verkopen via Bol.com

Bijverdienen Naast Je Baan?

bijverdienen naast je baanWil je geld bijverdienen naast je baan? Dan ben je hier op het juiste adres!

Iedereen kan natuurlijk wel wat extra geld gebruiken want zeg nou eerlijk, wie heeft er nu genoeg geld? Of wie is er tevreden met zijn vaste salaris?

Om eerlijk te zijn denken ik dat er weinig mensen, ongeacht hun inkomen, zullen zeggen dat ze nu wel genoeg geld verdienen en tevreden zijn met hun salaris.

Bijverdienen naast je baan, waar begin je?

Er zijn verschillende manieren te bedenken die je toe kunt passen om extra geld naast je baan te vedienen maar de ene is wat beter als de andere.

Vandaag ga ik je vertellen hoe ik geld verdien naast mijn normale fulltime baan.

Als je op zoek bent naar verschillende manieren om extra geld te verdienen dan heb ik hier een artikel voor je klaar staan waar ik 17 verschillende manieren bespreek.

Voor ik je mijn manier ga vertellen en je uit ga leggen hoe ik dit precies aanpak ga ik je eerst even vertellen waarom ik voor deze manier heb gekozen.

Maar eerst wil ik je aandacht even vragen voor een gratis webinar over handelen in opties voor het geval je geen intresse hebt in affiliate marketing.

Schrijf je nu in voor het gratis webinar van drs. Harm van Wijk (Beleggen.com) waarin je geleerd wordt hoe je geld kunt verdienen met handelen in opties.

Als je beleggen en handelen in opties te riskant vind dan is affiliate marketing een beter optie voor je.  Ik ben ook pas in de aandelen gestapt nadat ik geld verdiende met affiliate marketing. Ik wilde namelijk wel leren beleggen maar wilde dat wel met geld doen dat ik kon missen.

Hoe affiliate marketing werkt, waarom het een geniaal verdienmodel is en hoeveel ik er mee verdien lees je hieronder.

Extra geld verdienen is leuk maar het mag me niet teveel tijd kosten.

Ik wilde eigenlijk altijd al extra geld verdienen naast mijn fulltime baan maar doordat mijn baan me 40 uur bezig houd (en dan heb ik het nog geeneens over de reistijd) was ik op zoek naar een manier waar ik niet teveel tijd aan kwijt zou zijn.

Natuurlijk wilde ik er wel wat opofferingen voor maken want ik was me er echt wel van bewust dat voor niets de zon opgaat maar dat ik zonder iets te doen niet zou hoeven te verwachten dat er extra geld binnen zou komen.

Ik was dus op zoek naar een legale manier van geld verdienen, waar mijn werkgever geen problemen mee zou hebben en waar ik niet al te veel tijd aan kwijt zou zijn.

Mijn online zoektocht was begonnen.

Dus wat ik ging doen was, ik begon online te zoeken naar mogelijkheden (en dat heb jij vast ook gedaan, anders kwam je waarschijnlijk ook niet op deze pagina terecht).

Dan duurt het niet lang voor je advertenties tegen komt die te mooi zijn om waar te zijn, en als iets te mooi lijkt…dan is dat ook zo.

Trap niet in “Gratis Veel Geld Verdienen” trucs.

De wel bekende snel veel geld verdienen trucs kom je al snel tegen.

Men heeft een geheime methode verzonnen waar, als jij dat ook gaat doen, je zonder al teveel moeite vanaf dag 1 honderden euro’s gaat verdienen.

Door je aan te melden op zo’n site gaat de eigenaar jou zijn methode vertellen.

Klinkt prachtig maar trap er alsjeblieft niet in.

Als deze methode er al zou zijn waarom zou degene die daar zo eenvoudig zoveel geld mee verdiend jou die methode vertellen?

Trap er dus niet in, je raakt aleen maar een hoop geld kwijt en komt er geen stap verder mee!

De zoektocht ging verder.

Ondertussen zocht ik verder, ik zag verschilende methodes langskomen maar niets sprak me echt aan.

Ik wilde namelijk, zoals gezegd, er niet teveel tijd aan kwijt zijn en ik wilde er ook geen paar 100 euro aan uitgeven.

Een paar tientjes tot 100 euro leek me wel okay maar dan moest het wel iets zijn waar ik een goed gevoel bij had.

Affiliate Marketing: Dat leek me wel wat.

Uiteindelijk kwam ik achter een methode die affiliate marketing heet. Investeren in bedrijven of beleggen leken me niks.

Meer uren bij mijn baas gaan werken was ook niet echt een optie, ik was op zoek naar een laagdrempelig instapmodel en kwam zo dus in aanraking met affiliate marketing.

Deze methode van geld verdienen sprak me eigenlijk gelijk al aan.

Er zijn verschillende manieren hoe je dat toe kan passen, maar ik ga je alleen de methode die ik toepas uitleggen in dit artikel.

Hoe ik geld verdien met affiliate marketing.

De methode die ik geleerd heb is om een website te maken over een onderwerp waar geld in uitgegeven wordt.

Het zou natuurlijk jammer zijn als je ergens veel energie en tijd insteekt om er dan veel te laat achter te komen dat er geen geld mee te verdienen is.

Hoe dit precies in zijn werk gaat ga ik je nu uitleggen:

  • Vind een onderwerp waar je een website over wilt maken

Je begint met het zoeken naar een onderwerp waar je een website over wilt maken. Dit kan je op verschillende manieren doen maar ik zoek naar een product dat ik wil gaan promoten via mijn nog te maken website.

Ik zoek dan naar een product wat een probleem van een beperkte doelgroep oplost. Meer over welke producten ik zoek vind je hier.

Waar vind je z’n product?

Dit product vind je op een affiliate netwerk website (in mijn geval is dat Paypro). Producten op Paypro kan jij promoten via internet en als er dan via jouw link dit product gekocht wordt dan krijg je daar een comissie voor).

  • Zoekwoord onderzoek

Dan doe ik zoekwoord onderzoek, wat betekend dat ik ga kijken welke vragen of problemen de mensen hebben die baat hebben bij het product dat ik wil gaan promoten.

Ik wil weten waar op gezocht wordt, hoevaak er in Nederland op dit zoekwoord gezocht wordt en hoe moeilijk het is om op deze zoekwoorden hoog in Google te komen.

Websites als KWFinder en Semrush lenen zich daar perfect voor.

  • Domeinnaam en hosting kopen

Daarna ga ik op zoek naar een korte domeinnaam die nog vrij is en die wat over het onderwerp verteld. Kijk naar een combinatie van 2 woorden zoals bijvoorbeeld slaapguru.nl als je een informatieve website wilt gaan maken voor mensen met slaap problemen ( ik weet niet of deze website bestaat maar dat is een voorbeeld van hoe ik te werk ga.

Verder heb je hosting nodig en dat kan zo goedkoop mogelijk. De instap paketten van Versio of Neostrada zijn perfect hiervoor, daar kan je dan ook gelijk de domeinnaam bij het hosting pakket kopen wat ik je aanraad.

  • Installeer WordPress op je domeinnaam

Als dat gereed is ga je WordPress installeren op je domeinnaam. Als dit gereed is heb je een webiste maar die moet je nu gaan vullen met artikelen anders zal er niemand op terecht komen.

  • Schrijf waardevolle artikelen

De volgende stap is het schrijven van waardevolle artikelen die uniek moeten zijn (ga dus NIKS kopieren van andere websites).

Je schrijft een artikel per zoekwoord dat je gevonden hebt tijdens je zoekworrden onderzoek. Deze artikelen zou ik laten bestaan uit minimaal 1000 woorden.

1 artikel per week is voldoende maar meer mag natuurlijk ook, ik schrijf vaak 1 artikel per week om zo snel mogelijk gratis bezoekers uit Gogle te krijgen.

  • Plaats je verdien model

Als je 20 a 30 bezoekers per dag hebt kan je een verdienmodel op je website gaan plaatsen. Het kan ook al vanaf het moment dat je je eerste artikel hebt geplaats (dat heb ik in het verleden ook gedaan).

Ik wacht nu eerst op een aantal bezoekers voor ik mijn verdienmodel ga plaatsen maar daar ben je vrij in om te bepalen wanneer jij het gaat doen maar dit is de manier hoe ik het doe.

  • Blijf artikelen schrijven en je site uitbouwen

Ga door met schrijven en plaatsen van waardevolle artikelen en stop niet na je eerste comissie. HOe meer artikelen je hebt, hoe beter Google je site gaar ranken, hoe meer bezoekers je krijgt, hoe meer mensen je affiliate product kopen en ji dus meer en meer geld gaat verdienen.

  • Opschalen, opschalen en opschalen

Vanaf nu is het een kwestie van opschalen.

Dat doe ik op 2 verschillende manieren.

De website verder uitbouwen door artikelen te blijven plaatsen en zo meer en meer met je niche website te verdienen. Het doel is dat je kleine niche site uitgroeit tot een echte autoriteits website.

Een nieuwe extra website starten (over een ander onderwerp) en deze op dezelfde manier opzetten en uitbouwen.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met affiliate marketing?

In het begin ben je nog een beetje zoekende maar als de tijd verstrijkt zal je merken dat alle stappen je sneller afgaan.

In het begin moest ik stap voor stap nadenken hoe ik alles op moest zetten en nu doe ik het nagenoeg op de automatische piloot.

Momenteel ben ik per website 1 a 2 uur per week kwijt aan het zoeken naar meer zoekwoorden, artikelen zelf schrijven (je kan dat ook utbesteden aan een tekstschrijver maar dat doe ik niet) en het uploaden van het artikel.

Hoeveel geld verdien ik hiermee?

Ik heb verschillende websites in verschillende markten. De meeste zijn affiliate websites maar er zijn ook webistes bij waar ik geen verdienmodel op heb staan.

Dat zijn websites over hobbies die ik heb en waar ik het leuk vind om erover te schrijven en op die manier in contact te komen met mensen die dezelfde hobbie hebben.

Met die sites verdien ik niets, ik zou er reclames op kunnen zetten of ook affiliate marketing toe gaan passen maar voor alsnog vind ik dat niet nodig.

Met mijn affiliate websites verdien ik tussen de 100 en een paar 100 euro per maand per website.

Wil jij ook op deze manier geld bijverdienen naast je baan?

affiliate marketing revolutie review

Ik heb je nu, in vogelvlucht, uitgelegd hoe ik extra geld via het internet verdien. Ik kan me voorstellen dat jij dit ook zou willen.

Voor meer informatie raad ik je de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard aan.

Jacko is een vriendelijke en vooral eerlijke online marketeer die met deze manier 10.000+ euro per maand verdiend.

Hij weet dus waar hij over praat en heeft een video cursus gemaakt waar hij alle stappen in detail uitlegd.

Klik hier en gebruik deze kortingslink voor de Affiliate Marketing Revolutie >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *