Bol Masterclass Review En Ervaringen. November 2019 Update

Bol masterclass reviewBen je op zoek naar een eerlijk Bol Masterclass Review?

Of wil je meer weten over Jia Ruan (de eigenaar van dit product)?

Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen!

Dan ben je hier op de juiste pagina aangekomen!

Ik ga je vandaag namelijk precies vertellen wie Jia Ruan is en wat de Bol Masterclass voor een product is, voor wie dit wat is en ook voor wie dit niets is. (Het kan natuurlijk ook dat dit niets voor jou is en dan wil ik je dat ook eerlijk kunnen vertellen.

Er zijn namelijk al genoeg laaiend enthousiaste reviews online te vinden maar wat heb je aan een review als je er niet in verteld wordt of het ook echt wel iets voor jou is of kan zijn?

Laten we dus snel beginnen…

Klik hier en meld je direct aan voor het gratis webinar van Jia Ruan

Kan je met een webshop in 2019 nog geld verdienen?

Als je op zoek bent naar een manier om online (wat extra) geld te verdienen dan zal je er al snel achter komen dat er 1001 mogelijkheden zijn om dat voor elkaar te krijgen.

Als je al wat langer op BlogAdviesGids.nl zit dan zal het je niet zijn ontgaan dat ik affiliate marketing een mooie manier vind om geld online te verdienen.

Maar dat wil nog niet zeggen dat deze manier voor jou ook de beste manier is, misschien wil jij veel liever een webshop op gaan zetten om (extra) geld te verdienen.

Met een webshop geld verdienen is naast affiliate marketing de populairste manier om geld te verdienen vanachter je laptop en dit is zeker geen mindere manier als je het vergelijkt met affiliate marketing.

Gekker nog ik denk dat voor een hoop mensen een webshop hebben de meest voor de hand liggende methode is en ook de beste manier.

Als jij hier op deze pagina terecht bent gekomen via Google of een andere zoekmachine dan is de kans heel erg groot dat je op zoek bent naar informatie over geld verdienen met een webshop.

Als je je afvraagt wat de beste manier is om zo snel mogelijk met deze methode geld te verdienen dan kan ik je alleen maar aanraden om een coach te nemen of in ieder geval iemand te hebben die van nul begonnen is en die alle facetten heeft doorgelopen.

Zo iemand kan je namelijk precies vertellen waar je allemaal op moet letten, waar je voor uit moet kijken en waar je vooral niet aan moet beginnen of naar luisteren.

Op het gebied van succesvolle webshop eigenaren met een duidelijk stappenplan voor beginners kan ik je eigenlijk alleen Jia Ruan maar aanbevelen.

Als er iemand is die precies weet waar je op moet letten dan is hij dat wel.

 

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan van de Bol Masterclass

Jia Ruan is de eigenaar van de op dit moment populairste cursus om een eigen webshop te beginnen en winstgevend te maken, deze cursus heet Bol Masterclass en over dit product gaat deze review.

Hij is pas 22 jaar maar heeft al een miljoenen business opgezet.

Hij kreeg steeds meer vragen van mensen die zich afvroegen hoe hij dit allemaal deed en zo is de cursus ontstaan.

 

Mijn eerlijke Bol Masterclass2.0  Review

In deze review ga ik je precies vertellen wat de Bol Masterclass cursus inhoud, voor wie deze cursus is en ook voor wie deze cursus het kopen niet waard is.

Verder vertel ik je wat er in de cursus allemaal aan bod komt en onderaan deze review pagina geef ik je een link waar je gratis een webinar kunt kijken van Jia Ruan zelf waar hij je precies in uitlegt wat hij doet en hoe jij dat ook kunt doen.

Wat is de Bol Masterclass 2.0?

De Bol Masterclass is de video cursus van Jia Ruan.

Jia is bekend geworden door mensen te leren hoe ze een succesvolle e-commerce business op kunnen zetten. Wat hij je leert is de kennis die hij zelf opgedaan heeft met zijn webshops.

Hoe je dit zelf kunt doen leer je dus in de Bol Masterclass 2.0

Als ik je de inhoud van de cursus in een notendop uit moest leggen dan zou ik je het volgende zeggen:

In deze cursus leer je een e-commerce business op te zetten van A tot Z.

Dit is waarschijnlijk net iets te kort door de bocht voor jou en dat begrijp ik want als ik deze zin overlees dan zou ik zelf ook niet goed weten wat het nou precies inhoud daarom even iets meer uitleg over deze cursus.

Een e-commerce business is een business die voornamelijk via internet draait vandaar de”e” in e-commerce, deze letter staat namelijk voor electronic.

De populairste vorm van een ecom business is wel een webshop.

Dit kan heel klein beginnen met een specifieke niche webshop waar je bijvoorbeeld alleen een bepaald type bikini’s verkoopt.

Maar het kan ook uitgroeien tot een paraplu onderneming van diverse webshops. Hiervoor gebruik ik altijd het voorbeeld van de verschillende webshops van CoolBlue die tegenwoordig allemaal onder de naam CoolBlue vallen.

Nou is een webshop veelal aardig wat werk zeker als je het hele proces beheert en allemaal zelf wilt doen.

Gelukkig is dat nergens voor nodig en kan je met dropshipping bijvoorbeeld de opslag, het inpakken en verzenden van jouw producten allemaal uitbesteden aan een fullfilment bedrijf.

Nu je ongeveer weet wat er allemaal bij komt kijken komt hier de video cursus van Jia Ruan om de hoek kijken.

Jia leert je in zijn cursus uit eigen ervaringen namelijk precies het volgende:

 • Hoe zet je een webshop op
 • Welke producten ga je verkopen
 • Waar kan je die producten goedkoop inkopen
 • Hoe test je jouw idee
 • Voor hoeveel geld verkoop je deze producten
 • Wie is jouw doelgroep
 • Hoe bereik je deze doelgroep
 • Waar sla je jouw producten op
 • Wie pakt ze in
 • Wie verzend ze
 • Hoe zit dat met klanten service

 

Voor wie is de Bol Masterclass?

Wil je online succesvol worden door spullen te verkopen met een webshop door slim gebruik te maken van het verkoop platform van BOL.com?

Dan is dit het product dat je ECHT moet hebben!

Nou ja, je moet natuurlijk helemaal niets maar als je een snelle leercurve wilt doorlopen, geen tijd wilt verspillen aan verkeerde technieken om je webshop onder de aandacht te brengen en al helemaal geen geld wilt verspillen aan te duur in gekochte artikelen die helemaal niet makkelijk verkopen of waar te weinig marge op zit dan zou ik je toch echt van harte deze cursus willen aanbevelen.

Ben je van plan om iemand die succesvol is op zijn woord te geloven, alle tips en adviezen die hij geeft om te zetten in actie en er helemaal voor te gaan?

Dan heb je de juiste mindset en is Jia Ruan precies de persoon waar jij het van wilt leren en dat kan niet op een betere en duidelijkere manier als met zijn cursus.

 

Wie kan de Bol Masterclass beter niet kopen?

Ben je van plan om alles zelf uit te vinden en vind je het niet erg om (dure) fouten te maken die het succes van je webshop in de weg staan?

Wil je niet in jezelf en in je succes op internet investeren?

Vind je het niet erg om er langer over te doen (of geen succes te hebben)?

Dan kan je dit product beter niet kopen!

Nou ben ik er wel van overtuigd dat dit niet de beste weg is en dat je ten alle tijden, wat je ook gaat doen je jezelf het beste kunt omringen met ervarings experts die je een hoop tijd en geld kunnen besparen.

Maar als je het daar niet mee eens bent dan is de Bol Masterclass inderdaad niet het product waar je naar op zoek bent en kan je deze cursus beter niet kopen.

Bol Masterclass scam

Ben je bang dat je opgelicht wordt als je deze cursus aanschaft? Na onderzoek naar Jia Ruan en het onderzoeken of de Bol Masterclass scam is kan ik je met een gerust gevoel dit product aanbevelen.

In de cursus wordt je ook duidelijk verteld dat deze manier echt werkt en dat het een manier is waar veel, heel veel geld mee te verdienen is.

Maar er zullen altijd mensen zijn die denken dat dit product een scam product is.

Net als met alles waar je in je leven succes mee kunt halen is het met een eigen webshop hebben niet anders als met andere manieren van geld verdienen.

Om er een succes van te maken zal je er zelf tijd in moeten stoppen, Jia Ruan gaat bijvoorbeeld niet jouw webshop maken, jouw producten inkopen, ze promoten aan de juiste doelgroep en ze voor je (laten) inpakken en verkopen.

Dit zal je allemaal zelf moeten doen!

Dus wil je dit allemaal niet doen, dan zal de cursus als een scam op je overkomen maar dan zal alles waar je van denkt dat het je zonder actie te ondernemen aan komt waaien als een scam op je overkomen.

Als je iets in het leven wilt bereiken zal je er ten alle tijden zelf actie voor moeten ondernemen en vooral actie moeten blijven ondernemen.

Dit is de enige formule om succesvol te zijn.

En nogmaals wil je dat niet dan zal Bol Masterclass als een scam op je overkomen maar dat is het echt niet, niet als je zelf actie onderneemt en alle informatie die je krijgt in actie omzet.

 

Bol Masterclass Gratis Webinar

Bol Masterclass Gratis Webinar

Ik heb je nu alle voor en tegens uitgelegd over de Bol Masterclass.

Verder wil ik je nog even mede delen dat Jia ook een webinar heeft en in dit webinar legt hij je de 5 stappen uit die je moet nemen voor een succesvolle webshop op te zetten.

Verder legt hij je uit hou hij dit doet in een 30 a 60 minuten per dag.

Het leukste komt natuurlijk als laatste…

Het webinar is helemaal gratis en je zit nergens aan vast,

Meld je dus NU aan en bekijk vandaag het GRATIS webinar nog door op deze link te klikken >>

Geld verdienen zonder investeren, hoe werkt dat?

geld verdienen zonder investerenWil je geld verdienen zonder investeren in aandelen of crypto currencies maar weet je niet hoe je dat het beste aan kunt pakken?

Dan ben je hier op de juiste webste terecht gekomen!

Ik ga je precies uitleggen hoe je met maar een paar euro eigen geld een passief inkomen op kunt bouwen.

Mocht je dit als onmogelijk in de oren klinken dan zou ik je aan willen raden om even een paar minuten van je spaarzame vrije tijd vrij te maken en dit artikel goed door te lezen.

Het zouden wel eens de best bestede minuten van je dag kunnen zijn als je bereid bent om actie te ondernemen en wilt bouwen aan een toekomst met meer geld maar vooral meer vrije tijd die je zelf kunt besteden.

Wat is geld verdienen zonder investeren?

Voordat ik je ga vertellen hoe je geld kunt verdienen zonder eerst eigen geld te investeren ga ik je kort even uitleggen wat geld verdienen zonder investeren precies is.

Kijk het zit zo, als je geld wilt verdienen dan ontkom je er niet aan om daar iets voor te doen.

Of je zorgt voor een product dat je verkoopt of je verhuurt jezelf door een dienst te leveren.

Een andere manier om geld te verdienen is om geld te investeren.

Maar om geld te verdienen door het eerst te investeren moet je eerst geld hebben (en een paar euro kan al een leuk begin zijn).

Ik kan me voorstellen dat je (nu nog) geen geld wilt investeren om geld te verdienen.

Bij geld verdienen zonder investeren moet je denken aan een systeem opzetten waar je geld mee verdient terwijl je er zelf op dat moment niets voor hoeft te doen.

Dit klinkt misschien nu nog een beetje vreemd in je oren maar ik beloof je dat zodra je hier meer van weet je zelf kunt bepalen hoeveel (extra) geld je gaat verdienen.

Hoe werkt dit systeem dan dat geld oplevert zonder eerst te investeren?

De bovenstaande uurtje-factuurtje methodes zijn best een goed idee, het nadeel daarvan is alleen dat je het niet op kan schalen zonder dat je zelf meer werk gaat verrichten.

Je wilt namelijk uitendelijk meer gaan verdienen maar er niet meer voor hoeven te doen, eigenlijk wil je van je laptop een pin automaat maken (niet letterlijk natuurlijk, maar ik ga je het principe zo uitleggen).

Eigenlijk is de oplossing heel simpel!

Geld verdienen zonder te investeren is een veel eenvoudiger systeem als je in eerste instantie zou denken, je moet alleen bereid zijn er de tijd in te steken.

Als je geen geld wilt investeren in aandelen, obligaties of crypto’s zoals Bitcoin dan kan je kiezen voor de methodes die ik hierboven even aanhaalde maar dat is niet echt een goed alternatief.

Slimmer is het om een online systeem op te zetten in de vorm van een website!

In een notendop werkt het als volgt:

 • Je maakt een website over een onderwerp waar mensen online naar op zoek zijn.
 • Je schrijft waardevolle artikelen die telkens beter in Google gaan ranken.
 • Aan het eind van je artikel raad je een product aan om het besproken probleem op te lossen.
 • Je verdient een commissie als men via jou het product aanschaft.

De stappen die ik hierboven heb omschreven zijn in het kort samen gevat hoe je online geld kunt verdienen op een legale en eerlijke manier.

Je helpt mensen met een probleem naar een oplossing en krijgt daar een vergoeding voor.

In mijn ogen een mooie win-win-win situatie.

 1. De bezoeker van jouw website help je aan een oplossing van een probleem waar ze mee zitten.
 2. De eigenaar van het product dat je aanraad verdiend geld omdat hij een product verkoopr.
 3. Jij verdient een gedeelte mee aan het verkochte product zonder dat de klant daar meer voor hoeft te betalen.

Hoeveel kan je verdienen met zo’n website?

Wat je hiermee kunt verdienen hangt helamaal af van jouw inzet.

De eerste 2 a 3 maanden verdien je er nog nagenoeg niets mee (Google heeft de tijd nodig om jouw website te vinden en te ranken zodat je website en artikelen steeds hoger en hoger in de zoekmachine komen te staan).

hoeveel geld kan je verdienen met affiliate marketing

Na een maand of 3 krijg je wat meer bezoekers en kan je rond de 50 euro verdienen.

Als je regelmatig 1 waardevol artikel per week van rond de 1000 woorden plaatst en dit vol blijft houden dan kunnen er hele mooie dingen voor je gebeuren!

Je gaat dan steds beter ranken en dus ook steeds meer verdienen.

Tussen de 500 a 1000 euro per maand is makkelijk haalbaar en meer is ook niet uitgesloten.

Hoeveel websites heb je nodig?

Nou denk je misschien, mooi!

Dan maak ik 5 websites en heb ik 5000 euro per maand.

Dit is een begrijpelijke gedachte maar dat zou ik je af willen raden!

affiliate website maken

Begin gewoon met 1 website en stop daar al je vrije tijd in die je beschikbaar hebt.

Maak die ene website goed en hou je aandacht daarop.

Na een half jaar (of pas na dat jaar wat ook een goed idee is) kan je altijd nog een extra website op gaan zetten.

Als je in  het begin al begint met meerdere websites dan maak je dezelfde vergissingen/fouten niet op 1 maar direct op al je websites en daar komt bij dat 1 artikel a 1000 woorden voor 1 site misschien 1 a 2 uurtjes per week kost en dat is prima te doen voor iedereen.

Maar heb je 5 sites dan moet je dus een jaar lang iedere week 5 a 10 uur beschikbaar hebben om alle 5 je sites te laten groeien.

Of je die tijd nou wel of niet hebt ik zou het gewoon niet doen.

Ik moet je bekennen dat ik het tegen alle adviezen in wel gedaan heb en dat mijn eerste jaar met 3 sites weggegooid geld en tijd waren.

Omdat ik ze alle 3 maar een beetje aandacht gaf had ik na dat eerste jaar maar gemiddel 2 a 10 euro verdiend waar ik nu weet dat een jaar aan 1 site werken na een jaar minimaal 500 euro per maand oplevert en een gemiddelde over die 12 maanden  van 50 tot 100 euro heel normaal is.

Wil jij deze resultaten ook hebben over een jaar? Begin dan nu!

De manier die ik je hierboven heb uitgelegd heet affiliate marketing en ik doe dit nu al jaren.

Het begin gaat mega traag maar hoe eerder je begint hoe eerder je door die eerste periode heen bent en hoe eerder je geld gaat verdienen.

Als er 1 tip is die ik je mee wil geven, dan is het wel dat je zo snel mogelijk moet beginnen! JA vandaag nog!

Gisteren was het beste moment om met affiliate marketing te beginnen en het één na beste moment is vandaag!

Verdien Geld Met De Affiliate Marketing Revolutie

Is de affiliate marketing revolutie betrouwbaar?

Ik heb je nu één en ander uitgelegd en ik ben begonnen zonder te weten hoe je websites moest bouwen. Gekker nog ik kan nog steeds geen website code schrijven maar verdien wel geld met mijn eigen websites.

Als jij een computer aan en uit kunt zetten en een enail kunt verzenden dan is er geen reden waarom jij dit ook niet zou kunnen bereiken.

Ik heb alles wat ik weet geleerd van de Affiliate Marketing Revolutie van de beste online marketing expert van Nederland.

Zijn naam is Jacko Meijaard en hij doet dit al 10 jaar waardoor hij zijn business heeft opgebouwd naar 50 a 100.000 euro per maand.

Dit lijkt onhaalbaar maar ook hij is ooit begonnen met 1 website, zonder bezoekers en zonder inkomsten.

Hij doet niets anders als wat hij je in zijn video cursus leert.

Een website bouwen, iedere week een artikel plaatsen en steeds meer geld verdienen.

Wil jij net als Jacko en mijzelf ook affiliate marketing toe passen om iedere maand meer geld te gaan verdienen?

Klik dan hier en ga via mijn geheime kortingslink direct door naar zijn website waar hij je alles uitlegt >>

Geld verdienen achter je computer? Zo doe ik het!

geld verdienen achter je computerIedereen wil wel thuis geld verdienen vanachter de pc, maar hoe ja dat doet is voor de meetste mensen nog niet helemaal duidelijk.

Nu jij hier op deze pagina terecht bent gekomen ga ik ervan uit dat jij wilt weten hoe geld verdienen achter je computer werkt.

Ik ga je vandaag precies uitleggen welke 2 methodes daar het beste voor werken en van deze 2 ga ik je ook vertellen hoe ik het doe.

Kan je thuis geld verdienen achter je computer?

Als je een beetje bent zoals ik ben dan wil je voordat je ergens aan begint graag weten of  dat wat je van plan bent te gaan doen ook werkelijk werkt en of het je tijd en energie wel waard is.

En dat geldt zeker voor online geld verdienen want als er ergens een negatieve lading omheen hangt dan is het wel geld verdienen door slim gebruik te maken van het internet.

Maar ik kan je met een gerust hart vertellen dat het zeker mogelijk is en al helemaal geen fabeltje of onmogelijk.

Hoe doe je dat dan?

Er zijn verschilende manieren te bedenken hoe je van je laptop een pinautomaat kunt maken. Natuurlijk is dit geen artikel over hoe je een fisieke pinautomaat van je lapto kunt maken maar wat dit wel is, is een artikel over hoe je net als met een pinaotomaat op ieder moment van de dag via je laptop legaal geld kunt verdienen.

Van alle manieren die er zijn wil ik er 2 voor je uitlichten en deze bespreken.

Waarom alleen deze twee methodes?

Omdat ik met de rest geen eravring heb en ik van mezelf en andere mensen die ik ken die hetzelfde doen weet dat deze twee maniweren eenvoudigweg het beste werken.

Geld verdienen met een eigen webshop

online shoppen

De eerste maner die ik met je wil bespreken is om een e commerce store op te zetten, beter bekend in de volksmond als een webshop te beginnen.

Zoals je waarschijnlijk wel weet worden de meeste aankopen online gedaan en dat gebeurt veelal via een webshop.

En of dat nou grote shops zoals BOL.com zijn of kleine webshops waar je maar één categorie artikelen kunt krijgen zoals bijvoorbeeld robotstofzuigers, in webshops wordt meer omzet gedraaid, lees verkocht, als in fysieke winkels in een winkelstraat.

De verwachting is ook dat er meer en meer geld uitgegeven gaat worden in webshops.

Als je online geld wilt verdienen dan is het beginnen van een webshop één van de twee beste manieren om geld te verdienen via het internet.

Er is best veel concurrentie zou je denken en dat is er ook, daarom is het slim om een niche webwinkel te beginnen, een webwinkel waar maar 1 a 2 categoriën artikelen verkocht worden.

Hoe begin je een eigen webshop?

Om kans van slagen te hebben is het belangrijk dat je een goed plan hebt waar je niet vanaf wijkt.

Dit plan houd in dat je goed markonderzoek doet, weet waar je zo goedkoop mogelijk de artikelen kunt kopen die je via jouw webshop door wilt verkopen, hoe je aan klanten komt en wat er alemaal bij een eigen webshop komt kijken.

Als je voor het eerst een webshop opzet dan is het slim om dit te leren van iemand die weet waar hij het over heeft.

Zo iemand is Jia Ruan, Jia is een online ondernemer die miljoenen verdiend met zijn webshops.

Hij heeft binnen 1,5 jaar zichzelf financieel onafhankelijk gemaakt door webshops te maken en spullen te verkopen via deze webshops.

Ondertussen heeft hij een groot team om zich heen verzameld en heeft hij een gratis webinar waarin hij je uitlegt hoe je zelf een winstgevende webshop kunt beginnen.

Klik hier en meld je aan voor het gratis webinar van Jia Ruan >>

Geld verdienen met affiliate marketing

De tweede manier die ik met je wil delen is door in plaats van een webshop te beginnen een niche website te maken en op deze website geld te verdienen door affiliate marketing toe te passen.

Wat is affiliate marketing

Voordat ik je vertel hoe dit werkt ga ik je eerst even kort uitleggen wat affiliate marketing is.

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten of diensten.

Door op je niche website regelmatig artikelen te plaatsen over onderwerpen die met het onderwrp van jouw website te maken zal je telkens meer gratis bezoekers via Google op je website krijgen.

Van deze gratis bezoekers klikt een percentage op jouw affiliate link (dit is jouw specifieke link waar de verkoper aan  ziet dat de bezoeker/klant via jouw link op zijn site of webshop terecht is gekomen).

Een percentage van deze bezoekers koopt het product dat jij met jouw affiliate link promoot en hier krijg je dan automatisch voor betaald doordat je een comissie krijgt voor het aanleveren van die klant aan de product eigenaar.

Hoe maak je een niche website?

Wat ik je aan wil raden is om maar met 1 website te beginnen en als je er na een tijd je eerste comissie mee hebt verdiend dan je site verder uit te bouwen of een extra site te gaan manen.

Deze extra site kan in dezelfde niche zijn maar kan je ook in een andere nichte op gaan zetten.

Wat je nodig hebt om een goedlopende niche site te bouwen is een product (of meerdere producten in 1 categorie) met een affiliate programma.

En verder heb je een website nodig die zich specifiek richt op de doelgroep die intresse heeft in dit product.

Ik zal het even wat duidelijker uitleggen aan de hand van een voorbeeld.

Stel je wilt een Paleo recepten boek gaan promoten dan ga je een website maken voor mensen die af willen vallen met het Paleo dieet.

Dan begin je met een domeinnaam die lekker kort is en omschrijft waar je website overgaat.

Bijvoorbeeld PaleoPlein.nl (geen idee of die nog vrij is maar dat zou een mooie domeinnaam kunnen zijn).

Deze domeinnaam koop je in combinatie met een hostingpakket en op deze domeinnaam installeer je WordPress om er een website op te kunnen gaan maken.

Nu doe je marktonderzoek naar specifieke zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden en over deze zoekwoorden ga je artikele schrijven.

In het geval van ons voorbeeld kan je dan denken aan Paleo recepten, Paleo ontbijt, Paleo smoothies enz. enz.

Door wekelijks 1 artikel te plaatsen zal Google je site zien en zullen je artikelen gerankt worden, hoe beter ze ranken, hoe meer bezoekers je krijgt en hoe meer mensen er op je affiliate link klikken en dus ook hoe meer mensen het product dat je promoot kopen waardoor jij meer geld verdiend.

Deze manier van geld verdienen vergt in het begin aardig wat werk maar met 1 a 2 uurtjes per week ben je er wel.

Hou dit een maand of 3 vol en je zult zien dat de eerste comissie verdiend is.

Vanaf daar is het een kwestie van opschalen (meer artikelen schrijven en eventueel meer websites maken).

Stel je verdiend na een aantal maanden 200 a 500 euro per maand (wat binnen 6 a 12 maanden goed te doen is) en je hebt hier straks 4 websites van dan heb je gemiddeld rond de 2000 euro per maand (voor een uurtje of 2 gemiddeld per website per week).

Ik verdien (naast mijn vaste baan) honderden euro’s per maand hiermee en wil je aanraden om dit ook te doen.

Je zult zien dat je na een antal maanden je eerste comissies verdiend en vanaf daar meer opslag krijgt als bij welke “normale baan” dan ook.

Ik kan het weten want ik heb met mijn websites meer opslag per jaar als bij mijn vaste baan en dat met een uurtje of 2 per site per week.

Ik doe tegenwoordig iet alles zelf meer en besteed een hoop uit waardoor ik er nog minder tijd aan kwijt ben.

Geld verdienen met de Affiliate Marketing Revolutie

Is de affiliate marketing revolutie betrouwbaar?

Wil jij dit nou ook dan kan ik je de video cursus die ik ook heb van harte aanraden.

Deze cursus is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Jacko is erg betrouwbaar en doet dit ondertussen al 10 jaar en is een echte expert op dit gebied.

Neem zelf maar eens een kijkje op zijn website >>

Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar? Dit is mijn mening!

Is de affiliate marketing revolutie betrouwbaar?Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar is een veel voorkomende vraag bij mensen die met deze video cursus willen beginnen.

De kans is groot dat jij ook met deze vraag zit aangezien je op deze pagina terecht bent gekomen, anders was je nu waarschijnlijk niet hier aangekomen.

Je wilt niet weten hoeveel emails ik krijg waar deze vraag in voorkomt.

Om deze vraag goed te beantwoorden en er niet iedere keer een email te moeten schrijven als deze vraag weer eens in mijn mailbox verschijnt heb ik besloten om er een artikel over te schrijven.

Dit is voor jou handig om te lezen en voor mij handig om iedere keer dat ik vanaf nu deze vraag in mijn inbox zie staan de degene die die mail stuurt naar dit artikel door te kunnen verwijzen.

Een echte win-win situatie dus 😉

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie

Eerst wil ik je even in het kort vertellen wat de affiliate marketing revolutie is.

Zoals de naam al zegt is het een revolutionaire video cursus voor iedereen die affiliate marketing toe wil passen om online geld te verdienen.

Deze methode is overigens niet de enige manier om online (extra) geld te verdienen, daarbij komt dat het ook nog eens de minst bekende manier is om online geld te verdienen.

online geld verdienen met je laptop

Een andere manier die momenteel ook erg populair aan het worden is, is om een e-commerce business op te starten.

Als je hier meer over wilt weten dan raad ik je het gratis webinar van Jia Ruan aan.

In de affiliate marketing revolutie vind je geen informatie over het opzetten van een webshop maar daar en tegen vind je wel alle informatie die je nodig hebt om een affiliate business op te zetten door het maken van specifieke affiliate niche websites.

Wat is affiliate marketing?

Ik bedenk me net dat ik het de hele tijd al over affiliate marketing heb maar dat ik nog helemaal niet aan je heb uitgelegd wat dit precies inhoud.

Affiliate marketing komt neer op het promoten van andermans diensten en producten.

Door het door verwijzen van mensen naar de aanbieder die het product/ de dienst verkoopt die jij promoot, krijg jij een commissie voor het geleverde werk.

Deze commissie kan een euro zijn maar kan oplopen naar meer dan 100 euro.

geld verdienen met affiliate marketing

Om je een voorbeeld te geven, ik heb een website waar ik artikelen op zet voor klussers en op deze website promoot ik een bouwtekeningen pakket.

Voor ieder verkocht tekeningen pakket krijg ik 27 euro commissie, zoals je ziet kan dit dus aardig oplopen als je meerdere verkopen per maand hebt.

Dit is overigens 1 website en ik heb er meerdere (allemaal opgezet door gebruik te maken van de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard).

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard

Ik heb het nu al een paar keer over Jacko Meijaard gehad op deze pagina, maar wie is Jacko nou eigenlijk?

Jacko Meijaard is de eigenaar van InternetSuccesGids.nl

 

Op deze website blogt hij al jaren over MMO (making money online) en alle sub categorien die daarbij komen kijken. Denk hierbij aan SEO (Search Engine Optimalisation), affiliate marketing, ondernemerschap, emailmarketing etc. etc.

Door de jaren heen heeft hij diverse ebooks en cursussen gemaakt waarvan tegenwoordig de Affiliate Marketing Revolutie wel de bekendste is.

Ook is hij een veel gevraagde spreker, gastblogger en is hij vaak te gast vor interviews en podcasts.

Deze jonge internet ondernemer is goed vindbaar op het internet en niet in de laatste plaats op zijn populaire leden forum dat je onder ander via de ISG.nl kunt bereiken.

Verder is hij goed vindbaar op Instagram, Twitter, Facebook en Youtube.

Jacko is nu al 10 jaar internet ondernemer en dan met name bekend vanwege zijn producten en affiliate marketing ervaring en tips.

Ik ken Jacko al jaren, al voordat de eerste versie van de AMR verkocht werd (momenteel is versie 3.0 te koop). Hij heeft altijd tijd om je vragen te beantwoorden en het verbaasd me niet dat de klanten van zijn producten laaiend enthuosiast over hem zijn.

Zo open, eerlijk en zorgdragend voor zijn klanten en bezoekers, dat kom je in de online marketing wereld niet veel tegen!

Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

Nu je hebt gelezen hoe lovend ik over Jacko ben kan je je warschijnlijk wel voorstellen dat ik ook niets negatiefs over zijn product kan zeggen.

Ik heb, zoals eerder aangegeven, jaren geleden de affiliate marketing revolutie gekocht en ben heel blij dat ik dat gedaan heb.

Het is een goed product, met duidelijke video’s waar hij je vaak verschillende opties geeft om een resultaat te behalen en niet alleen de duurste of de betaalversie van producten.

Gekker nog, hij is de eerste die aangeeft dat je ook voor gratis opties kunt gaan en geen extra kosten hoeft te maken maar geeft wel eerlijk aan dat betaal versies van producten je leven gewoon een stuk eenvoudiger maken.

Uiteiindelijk is vrijheid DE drijfveer voor de meeste mensen om online geld te gaan verdienen en tijd is je belangrijkste bezit.

Tijd, die je maar een keer te besteden hebt, tijd die een waarde weergeeft. Het is daarom ook dat hij betaal versies van producten aanprijst. Om de simpele reden dat het je een hoop tijd bespaart ten opzichte van de gratis versies.

Ik heb ook lange tijd gedacht dat mijn uurloon niet zo hoog was en ik liever niets uitgaf en er dan liever mijn tijd aan spandeerde.

Maar ik moet je zeggen dat na verloop van tijd je vanzelf tot het inzicht komt dat de tijd die je uitspaart door een paar euro voor een goed product uit te geven niet in verhoudinig staat tot de eindeloze uren die je nders kwijt bent aan uitzoeken, proberen, overnieuw beginnen en uiteindelijk nog niet het gewenste resultaat te hebben bereikt.

Maar je bent er natuurlijk vrij in om hier zelf achter te komen maar ik waarschuw je alvast op voorhand.

Alle uren die je met een goed product uitspaart kan je extra artikelen voor schrijven en uploaden, artikelen die ranken, je bezoekers en kliks op je affiliate link opleveren en uiteindelijk resulteren in extra commissies.

Dus…is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

Ik kan daar volmondig JA op zeggen en mocht je twijfelen of je dit product wel of niet moet kopen?

Ik heb er zelf ook veel over getwijfeld maar ik kan je met een gerust gevoel dit product aanbevelen en zou je aan willen raden om het zo snel mogelijk te kopen en daarna zo snel mogelijk de video’s te bekijken en een eigen affiliate website te beginnen.

Bedank me over een paar maanden maar als de eerste commissies binnen stromen en je er erachter bent  dat de twijfels die je nu misschien nog hebt nergens voor nodig waren.

Betaal niet teveel voor de Affiliate Marketing Revolutie!

Wil je de Affiliate Marketing Revolutie video cursus kopen, betaal dan niet teveel en maak gebruik van onderstaande kortingslink.

affiliate marketing revolutie

Klik hier voor de geheime kortingspagina van de Affiliate Marketing Revolutie >>

Heb jij vandaag al wat online gezet?

Heb jij vandaag al wat online gezetHeb jij vandaag al iets online gezet?

Sta jij ook iedere dag op met het idee dat je vandaag echt gaat beginnen of vandaag echt iets online gaat plaatsen?

Dat is een mooie gedachte en de enige gedachte die je verder gaat helpen met je online business!

Maar zeg eens eerlijk, hoeveel dagen heb je je ’s ochtends al zo gevoeld en kwam je er aan het einde van zo’n dag achter dat je helaas teveel afleiding hebt gehad en niet bent toegekomen aan de dingen die je jezelf die ochtend had voorgenomen?

Stop de online afleiding!

Je hoeft je nergens voor te schamen want dat overkomt de meeste mensen.

En niet alleen de mensen die door middel van affiliate marketing een beter leven voor zichzelf willen ontwerpen en realiseren.

Nee, dit gebeurt zo’n beetje iedereen.

Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en iedereen staat de hele dag bloot aan afleidingen door middel van de internet browser en niet in de laatste plaats door de diverse sociale media kanalen die je doen geloven dat je iets mist als je er niet minimaal 1 a 2 keer per uur op kijkt.

En even kijken is nog niet eens zo’n probleem, maar die kanalen zijn zo opgezet dat je maar blijft klikken op iets nieuws en voor je het weet ben je een uur verder.

Plannen is goed, atie ondernemen is beter!

onderneem actieEen ander veel voorkomend probleem is dat er veel te veel wordt nagedacht en gepland.

En natuurlijk is er niets mis met het nadenken over wat je wilt gaan doen maar teveel plannen en nadenken zorgt niet voor bezoekers op je affiliate niche website!

Gekker nog, als je de hele dag aan het plannen bent en nadenkt over in welke niche je wilt gaan zitten en voor welke keywords je artikelen wilt gaan schrijven en er aan het einde van de dag niets online is geplaatst dan had je net zo goed de hele dag in bed kunnne blijven liggen, of gaan shoppen of met vrienden gaan chillen of sporten.

Het eind resultaat was dan namelijk precies hetzelfde geweest…

Je hebt dan niets online gezet, waardoor je geen nieuwe content op je website hebt geplaatst en waardoor je artikelen niet hoger komen in Google en waardoor je geen bezoekers op je website krijgt en geen klikken op je affiliate links en dus ook geen verdiende commissies.

Ik zeg niet dat je niet moet plannen, tuurlijk, plannen is prima.

Maar blijf niet hangen in het overmatig plannen en zorg dat er iest online komt te staan.

Ook al is het niet het beste en langste artikel dat je kunt schrijven? Nou en!

Je kunt je artikel later altijd nog aanpassen, maar ondertussen heb je wel al iets online staan en daar ga je op ranken ook al is het niet op je hoofd keyword dan is het wel op verschillende longtail keywords en vragen die in je artikel staan zonder dat je het in de gaten had.

Later kan je dan altijd je artikel nog updaten, er meer tekst aan toevoegen, een extra plaatje toevoegen, meer de diepte induiken en meer gedetailleerde uitleg aan je artikel toevoegen, extra kopjes toevoegen met gerelateerde keyword en daar over uitwijken.

Maar dat is niet vor nu!

Stop NU met plannen van je volgende artikel, verzin een leuke titel, een intro paragraaf, het eigenlijke verhaal dat je wilt vertellen/uitleggen en een conclusie.

Start met schrijven en plaats je artikel online!

Dit is de beste en enige manier om meer bezoekers/kliks/commissies te krijgen.

De Affiliate Marketing Revolutie

affiliate marketing revolutie review

Wil je je toch ergens in verdiepen doe dat dan in iets wat je kostbare tijd waard is.

Kijk de video’s van de verschillende onderwerpen in de affiliate marketing revolutie nog eens.

Dat is informatie en motivatie waar je wat mee kan.

En mocht je daarna weer iets anders wilen doen bedenk dan goed dat Jacko Meijaard nu 10.000 en euro’s per maand verdiend met affiliate marketing maar dat hij dat nooit vor elkaar had gekregen als hij zich niet af liet leiden maar hard aan zijn doel werkte door sites te blijven bouwen, artikelen te blijven plaatsen en zijn sites te blijven optimaliseren.

Kijk niet alleen jaloers naar het eind resultaat van een ander maar onderneem (de juiste) actie en zorg voor een betere toekomst voor jezelf.

Een ander gaat het niet voor je doen!

Jacko is zonder twijfel het meest succesvol in online geld verdienen met affiliate marketing maar heeft dan ook 10 jaar iedere dag, ja je leest het goed, 10 jaar lang iedere dag iets aan zijn business gedaan.

Dat het mogelijk is bewijst hij, dat het mogelijk is voor jou kan alleen jij bewijzen en dat doe je maar op 1 manier…

PLAATS VANDAAG NOG IETS ONLINE!!!

heb jij geld nodig zonder een lening

Ik heb geld nodig zonder te lenen, wat moet ik doen?

Ik heb geld nodig zonder te lenenIk heb geld nodig zonder te lenen, wat kan ik het beste doen?

Als dit een vraag is waar jij mee zit dan is het nu volgende artikel precies wat jij even aandachtig moet gaan lezen.

Dit zeg ik omdat er een veel betere manier is om aan geld te komen dan er geld voor te lenen, een lening afsluiten is zo’n beetje het domste wat je kunt doen, dit omdat je dan altijd veel meer betaald dan het bedrag dat je leent.

Het bedrijf of de instantie die het geld aan je uitleent ziet dit als een zakelijke overeenkomst en wil hier natuurlijk geld aan verdienen.

Dit is namelijk het verdien model van dit soort bedrijven.

En alhoewel het misschien aantrekkelijk mag zijn om snel even een persoonlijke lening af te sluiten bepaal je ten alle tijden veel en veel meer geld dan je leent.

Dit komt omdat je een bepaald rente percentage afspreekt en dit rente percentage is het gedeelte wat je extra betaald ten opzichte van het bedrag dat je nodig hebt.

Wat je in plaats van lenen het beste kunt doen leg ik je hieronder uit aan de hand van 3 tips:

Tip 1: Spaar eerst het bedrag dat je nodig hebt

Zoals hierboven al uitgelegd is het afsluiten van een lening iets wat je het beste nooit kunt doen. Dat is natuurlijk niet helemaal waar want als je een huis wilt kopen ontkom je er in 9 van de 10 gevallen niet aan om een lening af te sluiten.

Maar buiten deze reden om is het belangrijk om te beseffen dat je voor iedere andere aankoop beter eerst het geld dat je nodig hebt aan de kant kunt leggen door het te gaan sparen.

De rente percentages die je betaald als je een lening afsluit zijn op dit moment dan misschien niet heel erg hoog en de spaarrente die je op een spaarrekening krijgt is dan mischein wel heel erg laag op dit moment maar dan nog is eerst het geld hebben voordat je het uit kunt geven de beste manier om met geld om te gaan.

Onze economie is namelijk gebouwd op het feit dat we allemaal meer uit willen geven dan er binnen komt.

Hierdoor sluit je een lening af, betaal je een dik rente percentage en houdenw e zo met zijn allen de economie draaiende.

Maar het is niet jouw missie om de economie draaiende te houden, het is jouw missie om je persoonlijke financiën op orde te krijgen, hebben en vooral houden.

Marketeers weten dat ons systeem zo in elkaar zit en proberen je, of je nou geld te besteden hebt of niet, over te halen om impuls aankopen te doen.

Aankopen van spullen die je eigenlijk niet nodig hebt maar waar ze jou van doen geloven dat je ze wel nodig hebt, en als zij er al niet in slagen dan is het vaak de druk van je omgeving die je over de streep trekken om geld (dat je niet hebt) uit te geven.

Bedenk dus goed wat je aan wilt kopen, kijk of je het echt nodig hebt en begin er koop het niet aan zonder het geld eerst verdiend te hebben.

Tip 2: Verkoop spullen die je niet nodig hebt

Heb je geen geld, wil je het benodigde bedrag niet lenen dan is het misschien een goed idee om eens goed in je huis rond te kijken en op zoek te gaan naar spullen die je eigenlijk niet nodig hebt.

Je zal in eerste instantie misschien denken dat je dat al gedaan hebt en er niets is wat je kunt missen maar kijk nog maar eens goed en maak alles wat je niet nodig hebt goed schoon, maak er een paar leuke foto’s van en maak een advertentie aan op Marktplaats en verkoop deze spullen.

Ontspullen, zoals dat ook wel heet geeft rust omdat je minder spullen hebt om schoon te maken, je huis ziet er opgeruimder uit wat je meer rust geeft en het levert je nog extra geld op ook.

Heb je het geld niet direct ergens voor nodig, zet het dan op een spaarrekening zo groeit je geld ook nog eens.

Tip 3: Zorg voor een extra vorm van inkomsten

De derde tip die ik je geef is de tip die mijn voorkeur heeft.

Deze tip komt neer op het zorgen dat je een extra vorm van inkomen krijgt. Dit kan zijn in de vorm van een bijbaantje als vakken vullen of een krantenwijk nemen maar daar zou mijn voorkeur niet naar uitgaan.

De reden die ik je uit wil gaan leggen heet affiliate marketing en door deze slimme manier in te gaan zetten verdien je na het opzetten van een affiliate website straks geld op de automatische piloot en hoef je nooit meer een lening af te sluiten als je iets nieuws wilt kopen.

Affiliate marketing is een manier om online geld te verdienen, als je een internet verbinding en een laptop hebt houd niets je meer tegen om met deze manier geld te verdienen.

Affiliate marketing is de manier die alle bedrijven inzetten, de grootste bedrijven tot de kleinste zolder kamer webshops maken hier gebruik van.

Het komt er op neer dat jij een website maakt over een product van een ander bedrijf dat je aanprijst en als er via jouw website dit product verkocht wordt krijg jij van de eigenaar van die winkel daar een commissie voor.

Online geld verdienen met de Affiliate Marketing Revolutie

affiliate marketing revolutie reviewWil jij ook online geld verdienen met affiliate marketing? Dan raad ik je de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard aan.

In deze video cursus leer je alles wat je moet weten om online geld te verdienen. Een website opzetten, teksten schrijven, hoog in Google eindigen met je artikelen en links plaatsen zodat de bezoekers van je website de producten kunnen kopen die jij promoot…Jacko legt het je allemaal uit in eenvoudige, beginner vriendelijke video’s.

Heb jij geld nodig zonder te lenen, dan is deze video cursus kopen en er direct mee aan de slag gaan de beste tip die ik je kan geven.

Je verdient er niet direct geld mee maar hoe eerder je begint, hoe eerder je er geld mee gaat verdienen!

Klik hier en neem direct een kijkje op de website van Jacko Meijaard >>

Wat is goede handel op dit moment? Hiermee verdien je snel geld op internet!

wat is goede handel op dit momentWat is goede handel op dit moment is een vraag waar een hoop mensen mee zitten.

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen dan is de kans groot dat jij ook wilt weten waar je makkelijk geld mee kunt verdienen en dan denk je natuurlijk al snel aan een vorm van handelen.

En alhoewel daar helemaal niets verkeerd aan is ga ik je niet vertellen hoe eenvoudig je een handeltje op kunt zetten via bekende platforms als Marktplaats, Ebay of Amazon.

Hier heb ik namelijk 0,0% ervaring mee en het lijkt me niet netjes om je zomaar een verhaal op de mouw te spelden over goede handel ideeën waar je op dit moment goed geld mee kunt verdienen zonder er zelf geld aan te verdienen of aan deze manier van handelen mee te doen.

Ik ga je, daar en tegen, vertellen wat goede handel is aan de hand van mijn eigen ervaringen en de enige manier waarop ik geld verdien (naast mijn vaste full time baan) is door gebruik te maken van affiliate marketing.

Wat is goede handel op dit moment?

Zoals gezegd ga ik je niets vertellen over verkopen van (je eigen) spullen op websites zoals Marktplaats of Ebay.

Daarover is al genoeg geschreven door mensen die er, naar ik aan mag nemen, zelf ook geld mee verdienen. Maar kijk wel uit wie je gelooft, niet iedereen die beweert geld te verdienen met een bepaalde methode is hier eerlijk over en helaas worden er een hoop mensen online opgelicht.

Door deze oplichters krijgt “geld verdienen”of “online geld verdienen” een negatieve klank en dat is helemaal nergens voor nodig.

Maar als je al eens opgelicht bent dan ben je hier sceptisch over en dat begrijp ik heel erg goed.

Maar daarover straks meer, nu gaan we eerst even kijken wat een goede handel is op dit moment.

Ik ben er zelf van overtuigd dat er een hele hoop manieren van goede handel zijn, zolang je er maar oprecht over bent en met de juiste insteek geld wilt verdienen.

Als dat het geval is dan zijn je eigen spullen door verkopen of spullen aankopen en met winst doorverkopen manieren van goede handel die op dit moment een hoop geld opleveren maar ook een e-commerce business zoals een webshop opzetten hoort dan zeker in dat rijtje thuis.

Maar over deze manieren wil ik het niet met je hebben.

Daarom zijn de bovenstaande methodes niets voor mij…

Zoals gezegd zijn bovenstaande methodes prima manieren om een handeltje mee op te zetten maar voor mij zijn deze manieren niet aantrekkelijk.

Dat komt omdat:

 • Ik een full time baan van 40 uur heb. En waar ik naar op zoek was, was het opzetten van een goede handel waar ik niet veel voor hoefde te doen.
 • Ik vooraf geen producten in wil kopen die ik misschien niet eens verkocht zou krijgen.
 • Ik geen opslagruimte wil huren voor deze voorraad producten.
 • Ik op vakantie wil kunnen gaan zonder dat mijn business stil komt te liggen als ik er niet ben.

 

Dus na een hoop (online) onderzoek kwam ik er dus al snel achter dat dit allemaal punten waren waar mijn extra bron van inkomen aan zou moeten voldoen.

Affiliate marketing is de onbekende maar geweldige manier om online geld te verdienen

Op een gegeven moment kwam ik terecht bij een artikel over affiliate marketing.

Nieuwsgierig als ik was ben ik me meer en meer gaan verdiepen in deze manier van geld verdienen.

Het kwam er in vogelvlucht op neer dat je een website zou gaan maken over een bepaald product of voor een markt waar de doelgroep naar  diverse producten op zoek was (denk hierbij aan mensen die een nieuwe smartphone willen hebben en informatie zoeken en de prijzen willen vergelijken voor ze tot aankoop over gaan).

Affiliate marketing is dan ook niets anders als andermans producten promoten aan de juiste doelgroep en bij de verkoop van zo’n product krijg jij dan een commissie.

Deze commissie kan bij een smartphone met abonnement oplopen naar 30 a 35 euro.

Het mooie aan affiliate marketing is dat als je eenmaal een niche website hebt over bijvoorbeeld de iPhone dat er via Google op de automatische piloot dag en nacht nieuwe bezoekers op je website terecht komen.

Deze bezoekers klikken in Google op het artikel van jouw website in de zoekresultaten.

Op jouw site lezen ze het artikel en een percentage van deze bezoekers klikt dan op de tekst links in jouw artikel of in het geval van smartphones op een klikbare link van de telefoon naar keuze die het goedkoopste is.

Via deze links komen ze dan terecht bij de aanbieder die de telefoon verkoopt en daar kunnen ze dus direct de telefoon bestellen.

Doordat jij voor deze verkoop hebt gezorgd en de verkoop tot stand is gekomen via jouw unieke affiliate link krijg jij hier een commissie voor.

En zoals gezegd kan dat in het geval van een smartphone met abonnement oplopen naar dik 30 euro per verkoop.

Het mooie aan affiliate marketing is dat je website (of websites) ook voor bezoekers en dus commissies zorgen als jij niet aan je site aan het werken bent.

Gekker nog, zelfs als jij lekker op het strand ligt komt het voor dat je geld verdiend als er op dat moment bijvoorbeeld een smartphone via jouw website verkocht wordt.

Affiliate marketing wordt populairder en populairder maar staat eigenlijk nog in de kinderschoenen. Hoe meer affiliate sites er komen, hoe meer concurrentie er komt.

Het is dus belangrijk om zo snel mogelijk te beginnen en dus ook zo snel mogelijk op de automatische piloot geld te verdienen.

Onbeperkt geld verdienen met affiliate marketing

Ik heb je nu kort uitgelegd hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Zoals je waarschijnlijk wel in de gaten hebt is dit voor mij de meest eenvoudige manier om extra geld te verdienen zonder er al te veel moeite voor te hoeven doen en altijd aan het werk te zijn om geld te verdienen.

Bij iedere andere vorm van werken is het uurtje factuurtje en zijn je salaris verhoging aan grenzen onderhevig.

Bij affiliate marketing is dat beide niet van toepassing, ik verdien geld met mijn websites als ik niet in de buurt ben van een beeldscherm en hoeveel ik verdien per maand hangt af van mijn inzet.

Hoe meer sites ik maak, hoe meer artikelen goed ranken in Google, hoe meer mijn websites opleveren. Aan de voorkant zet je een site op en onderhoud je je site met 1 a 2 uurtjes per week en aan de achterkant verdien je geld zonder er op dat moment iets voor te hoeven doen.

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

affiliate marketing revolutie reviewWil jij, net als ik, ook (extra) geld gaan verdienen met een affiliate website?

Dan raad ik je aan eens een kijkje te nemen op de website van Jacko Meijaard.

Jacko is de expert op het gebied van affiliate marketing en heeft een geweldige video cursus gemaakt waar hij je van A tot Z alles uitlegt wat je moet weten om zelf ook een succesvolle affiliate niche website op te zetten.

Met een 30 dagen geld terug garantie loop je geen enkel risico, maar ik garandeer je dat als je de video’s kijkt en volgt je binnen een paar maanden al je eerste commissie verdiend en vanaf dan is het een kwestie van opschalen.

Klik hier en begin vandaag nog met de Affiliate Marketing Revolutie >>

 

Wat kost affiliate marketing in 2019?

wat kost affiliate marketingWat kost affiliate marketing  is een vraag die ik de laatste tijd veel langs zie komen. Als jij ook met deze vraag zit dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen.

Ik ga vandaag namelijk prcies vertellen welke kosten je allemaal moet maken om met affiliate marketing te beginnen en op deze manier (extra) geld op het internet te kunnen verdienen.

Wat is affiliate marketing?

Voordat we in de kosten gaan duiken ga ik je eerst even kort vertellen wat affiliate marketing nou precies is.

Door het woordje “marketing” klinkt het misschien wat ingewikkeld maar ik beloof je dat het dat echt niet is. Gekker nog, ik heb een elektro technische achtergrond op MBO niveau en heb totaal geen verstand van websites coderen of andere ingewikkelde ICT onderwerpen maar dat werhoud me er niet van om online geld te verdienen met affiliate marketing.

Maar goed, dat gezegd hebbende, wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten of diensten en een commissie te ontvangen van de product of dienst eigenaar.

Hoe kan je Affiliate marketing toe passen?

Er zijn diverse manieren om hier geld mee te verdienen maar grofweg komt het neer op 2 verschillende manieren.

Geld verdienen met een website of geld verdienen zonder een website.

Ik heb beide gebprobeerd maar heb met afstand de beste resultaten gehaald met het gebruik van een eigen website.

Alhoewel ik nog steeds de andere manier ook wel toepas houd ik me hoofdzakelijk bezig met online geld te verdienen door gebruik te maken van eigen websites.

Wat kost affiliate marketing?

Nu je bovenstaande gelezen hebt wil je waarschijnlijk hier zelf ook mee beginnen en de eerst volgende vraag die je dan hebt is, neem ik aan, hoeveel gaat het me kosten als ik zelf ook met affiliate marketing wil beginnen.

Ja, er zijn kosten mee gemoeid maar dit verdienmodel heeft de laagste onkosten die ik ken.

Met andere woorden, ik ken geen ander legale manier om geld te verdienen waar je zo weinig kosten hoeft te maken als met het geld verdienen door gebruik te maken van affliate marketing.

Dit zijn de kosten voor een domeinnaam

Een domeinnaam is heel goedkoop en alhoewel je ook een gratis website kunt maken raad ik je dat af. Google rankt gratis websites heel slecht en je mag er geen geld mee verdienen.

Zet je er wel een verdienmodel op dan zal de pertijd die deze websites en blogs uitgeeft je account afsluiten en kan je weer opnieuw beginnen.

Zonde van je energie, tijd en moeite dus.

Voor de kosten hoef je het overigens niet te laten want bij Neostrada heb je een.nl domeinnaam voor maar 2 euro per jaar.

Dit zijn de kosten voor een hostingpakket

Naast een domeinnaam heb je ook een hostingpakket nodig en alhoewel hosting duurder is als een losse domeinnaam stellen de kosten heel weinig voor.

Vooral in het begin als je nog niet veel bezoekers op je webiste hebt heb je voldoende aan een basis hosting pakket.

Op een hosting pakket kan je verschillende domeinnamen installeren maar ik wil je met klem adviseren om je te concentreren op 1 website.

Als die op een gegeven moment geld op gaat leveren kan je altijd nog meerdere sites gaan maken, maar in het begin is dat simpelweg te veel moeite en wil je alle vrije tijd die je hier aan kunt spenderen gebruiken voor 1 website.

1 website bouwen, onderhouden en promoten is namelijk al voldoende werk.

Ik raad je aan om een basis hosting pakket af te nemen bij Neostrada.

De kosten zijn rond de 30 euro op jaarbasis.

Welke extra kosten moet je nog maken voor een affiliate business?

In principe zijn dit alle kosten die je MOET maken, en met nog geen 35 euro op jaarbasis stelt dat natuurlijk niets voor.

Je hebt namelijk geen pand om te huren en geen voorraad om te kopen.

Zoals gezegd is dit de voordeligste manier om geld te verdienen.

Natuurlijk zijn er meer kosten die kunt maken om je leven als affiliate marketeer makkelijker te maken maar voor in het begin is dit alles.

Het enige wat je nog wel aanraad is om een cursus over affiliate marketing te kopen.

Zo’n cursus scheelt je een hoop tijd en energie.

Daar komt bij dat je over de schouder van een veel geld verdiende affiliate marketeer meekijkt en alles na kunt doen waardoor dit de kortste weg naar succes is.

De enige cursus die ik je aanraad is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Ik heb deze cursus zelf ook en gebruik hem voor iedere website die ik maak, zo weet ik zeker dat ik geen belangrijke stappen oversla.

Koop de cursus, hosting en een domeinnaam en begin vandaag nog met het verdienen van geld op het internet!

 

Is geld verdienen op het strand een droom of echt mogelijk?

geld verdienen op het strandGeld verdienen op het strand is voor veel mensen een ideaal scenario maar er wordt al snel aangenomen dat dit niet mogelijk is.

Natuurlijk kan je in een strandtent gaan werken, strandwacht worden of ijs verkopen om zomaar even wat mogelijkheden op te sommen.

En alhoewel hier niets mis mee is ben je waarschijnlijk eerder op zoek naar manieren om op een passieve manier geld op het strand te kunnen verdienen.

Helaas wordt er dan al snel aangenomen dat dit onzin is en niet mogelijk is maar ik kan je vertellen dat dit echt niet het geval is.

Hoe kan je geld verdienen op het strand zonder te hoeven werken?

Lekker op het strand liggen en ondertussen passief geld verdienen lijkt een mooi maar onhaalbaar doel voor de meeste mensen.

In werkelijkheid is dit helemaal niet zo ingewikkeld als je in eerste instantie zou denken maar je moet alleen wel even weten hoe je dit dan aan moet pakken.

De manier waar ik het over heb en die voor een hoop mensen al realiteit is, is door affiliate marketing toe te passen.

Zo ben ik net terug van vakantie op Bonaire en alhoewel ik daar mijn laptop niet heb aangeraakt, gekker nog, ik had hem niet eens bij me heb ik daar toch geld verdiend.

Dit heb ik puur en alleen gedaan door het toepassen van affiliate marketing.

Op deze manier heb je niet veel meer nodig als een internetverbinding en een laptop.

Wat is affiliate marketing?

affiliate website

Ik kan me voorstellen dat je geen idee hebt waar ik het over heb en dat je hier wel wat meer over wilt weten.

Daarom ga ik je vandaag precies vertellen wat dit precies inhoud.

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten op het internet, voor mij is dit de meest ideale manier van geld verdienen en alhoewel je er aan de voorkant wel werk voor moet verzetten is het meestal zo dat er commissies binnen komen op momenten dat ik zelf niet aan het werk ben of zoals hierboven aangegeven gewoon op vakantie ben.

 

Zo pas ik affiliate marketing toe

Er zijn verschillende manieren om affiliate marketing toe te passen, maar ik kan je alleen wat vertellen over de manier hoe ik het toepas.

Ik zoek op Paypro of op Daisycon (de affiliate netwerken waar ik een account heb) naar een product dat ik wil gaan promoten.

Voor het gemak hebben we het nu even over de iPhone.

In dit geval ga ik naar Daisycon en zoek naar de telecom aanbieders die in de database staan. Ik maak een deeplink aan naar de pagina van de aanbieder waar de iphones staan, deze specifiek deeplink sla ik op om later te gaan gebruiken.

Nu ga ik zoekwoorden onderzoek doen, dit houd eigenlijk niet meer in als zoeken naar relevante onderwerpen/zoekwoorden die mensen in de zoekmachines gebruiken.

Ik zoek naar zoekwoorden met zoveel mogelijk vraag en waar zo min mogelijk concurrentie op is, op deze manier is het eenvoudiger om op deze zoekwoorden te ranken, de zoekwoorden met meerdere woorden in de zoekopdracht heten longtail keywords en dit zijn de zoekwoorden waar ik naar op zoek ben.

Nu koop ik hosting bij Neostrada, maar aangezien ik daar al een hostingpakket heb waar ik extra websites op kan maken hoef ik nu alleen nog maar een domeinnaam te kopen om deze daarna aan mijn hostingpakket toe te voegen.

Daarna installeer ik WordPress op mijn domeinnaam waarna ik de website op kan gaan bouwen.

Als de website eenmaal online staat dan is het een kwestie van een thema installeren en de site te gaan vullen met artikelen over de eerder gevonden zoekwoorden.

In deze artikelen plaats ik foto’s en soms video’s over het onderwerp en verder zorg ik dat de teksten SEO vriendelijk zijn waardoor ze beter ranken in Google.

In alle artikelen, die zo rond de 500 woorden zijn, plaats ik mijn eerder aangemaakte deeplinks en onder de artikelen plaats ik vaak een iPhone prijzen vergelijker van diverse modellen en diverse aanbieders (ook deze vergelijker haal ik gratis op bij Daisycon).

Nu is het een kwestie van dit proces te herhalen en iedere week 2 a 3 artikelen te plaatsen.

Bij deze telecom websites duurt het vaak een 2 a 3 maanden voor de eerste commissie verdiend is.

Daarna is het een kwestie van de website groter maken of af en toe een artikel plaatsen en ondertussen een extra niche website op te gaan bouwen zodat je je bronnen van inkomsten een beetje meer verspreid.

Na een maand of 6 is het tamelijk eenvoudig om zo rond de 500 euro met zo’n niche website te verdienen, maar daarvoor moet je wel regelmatig artikelen blijven plaatsen.

Online geld verdienen heeft veelal een negatief imago maar op deze manier komt er geen oplichting aan te pas en zal je zien (als je er de tijd en energie in wilt steken) dat het heel goed mogelijk is om een online inkomen op te bouwen.

Wil je zelf ook geld verdienen op het strand

affiliate marketing revolutie video cursus

Ik heb je nu kort verteld hoe ik geld verdien als ik op het strand ben, in de stad loop of op vakantie ben.

Ik kan me voorstellen dat jij dit ook zou willen proberen.

Als je hier ook mee wilt beginnen dan was gisteren de beste dag en vandaag is de eerst volgende beste dag om hiermee te beginnen.

Denk hier vooral niet te lang over na en begin er gewoon mee, als je nog lang twijfelt (zoals ik dat ook 3 maanden heb gedaan…dom, dom, dom) dan duurt het ook veel langer voordat je je eerste geld hiermee gaat verdienen.

Als je wilt beginnen dan raad ik je de Affiliate Marketing Revolutie aan. Dit is een video cursus waar je over de schouder meekijkt en alles na kan doen wat er voor gedaan wordt.

Deze video cursus is van Jacko Meijaard, Jacko is de bekendste affiliate marketeer van Nederland en verdiend op deze manier +/- 20.000 euro per maand, maar ook hij is ooit bij 1 website met 0 euro inkomsten begonnen.

Staar je dus niet blind op zijn inkomen maar maak gebruik van zijn kennis en begin vandaag nog met de Affiliate Marketing Revolutie.

Hoe kan je geld verdienen vanuit huis in 2019?

geld verdienen vanuit huisGeld verdienen vanuit huis, dat willen we allemaal wel maar is dat ook echt mogelijk?

En als dat mogelijk is welke mogelijkheden heb je dan en belangrijker nog, hoe pak je dit aan?

Als je op deze pagina terecht gekomen bent dan is de kans groot dat je op zoek bent naar ideeën om (extra) geld te verdienen.

Vandaag ga ik je precies vertellen hoe je dit het beste aan kunt pakken en deel ik mijn eigen ervaringen met je.

Met deze 7 manieren kan je geld verdienen vanuit huis in 2019

Het kan nooit kwaad om extra geld te hebben, en waar je er vroeger niet aan ontkwam om een baan te zoeken, al dan niet na het volgen van een opleiding, zijn er tegenwoordig gelukkig veel meer mogelijkheden.

Ik ga je dan ook uitleggen welke mogelijkheden er zijn en waarom ik de laatste optie de beste vind. Niet alleen vind ik dat de beste, het is ook een passieve vorm van geld verdienen en tevens is dat de manier die ik zelf ook al jaren toepas.

Maar alles op zijn tijd, eerst ga ik je de verschillende mogelijkheden vertellen!

1 Inpakwerk

Een populaire manier van thuis geld verdienen is door het inpakken van artikelen.

Op deze manier kan je verdienen wat je zelf wilt, alhoewel dit natuurlijk wel afhankelijk is van het aantal artikelen dat je inpakt en het loon per stuk dat je vooraf afgesproken hebt.

Het sorteerwerk (zoals inpakwerk ook  wel genoemd wordt) is een erg populaire vorm van thuiswerk. Doordat je hier geen specifieke opleiding voor nodig hebt en je het met meerdere mensen kunt doen maakt het nog gezellig ook.

Meestal worden de in te pakken items inclusief de verpakkings materialen thuis aangeleverd door de opdrachtgever.

De opdrachtgever komt de ingepakte materialen en de overige ongebruikte materialen ook weer thuis ophalen, hierdoor hoef je je huis niet uit als je dat niet wilt.

Wat extra opslagruimte kan geen kwaad om de ingepakte voorraad en de nog in te pakken voorraad te scheiden en op te slaan.

2 Lezen van emails

Nu zo’n beetje iedereen beschikt over een computer en een internet verbinding is het thuis lezen van emails een steeds populairder wordende vorm van thuis extra geld verdienen.

Het start salaris ligt veelal rond de 6,50 euro per uur wat een leuke salaris is als je nog geen geld verdiend of wel wat extra geld kunt gebruiken.

3 Beantwoorden van surveys

In het verlengde van het lezen van emails is het invullen van surveys, ook wel enquettes genoemd.

Dit kan je net als het lezen van emails ook gewoon thuis doen en afhankelijk van hoeveel surveys je invult kan het bedrag dat je per dag verdiend aardig oplopen.

4 Een krantenwijk

Vooral voor jongeren maar ook steeds meer voor volwassenen is er de mogelijkheid om een krantenwijk te beginnen.

Veelal worden de kranten en het reclame materiaal kant en klaar thuis aangeleverd, het kan ook zo zijn dat je de verschillende reclame folders zelf nog in elkaar moet steken voor je krantenwijk maar veelal is dat niet nodig omdat ze al geleased in plastic per pakket aangeleverd worden.

Het voordeel van een krantenwijk is dat je er behalve wat vrije tijd niets meer voor nodig hebt behalve een fiets.

De kranten tas voor op je fiets wordt ook aangeleverd door de kranten leverancier.

Voor het rondbrengen van de krant zal je je huis wel moeten verlaten maar het leek me toch een leuke vorm van extra geld verdienen waardoor ik besloten heb om de krantenwijk toch ook in dit rijtje te noemen.

5 Spullen verkopen via Marktplaats

De volgende vorm van geld verdienen vanuit huis is een vorm die je ongetwijfeld ook wel kent. En niet alleen kent maar je zal dit ongetwijfeld al eens gedaan hebben.

Ik heb het hier over het verkopen van spullen op Marktplaats.

Er zijn mensen die hier een leuk bedrag per week mee verdienen door dure items aan te bieden of items aan te bieden waar heel veel vraag naar is.

Veel voorkomende producten die op Marktplaats verkocht worden zijn auto’s, huisraad, kleding, speelgoed en hobby artikelen zoals foto camera apparatuur en natuurlijk mogen boeken in dit rijtje ook niet ontbreken.

Kijk maar eens goed naar de spullen die je in je huis, schuur of garage hebt liggen. Er zal ongetwijfeld iets tussen zitten wat je makkelijk op Marktplaats kunt verkopen.

6 Handelen in aandelen en opties

Heb je (aardig) wat geld achter de hand dat je op korte termijn niet nodig hebt dan kan het ook erg lucratief zijn om aandelen/opties aan te kopen en in je bezit te houden.

Hier zal je op korte termijn niet veel mee verdienen maar kan op lange termijn een leuk bedrag opleveren.

Mocht je hier toch op korte termijn geld mee willen verdienen dan zou je aandelen aan kunnen kopen en weer doorverkopen als de waarde gestegen is.

Hier kan je alleen helaas ook geld mee verliezen wat me dus eigenlijk niet echt een goede optie lijkt, het risico zal je dan waarschijnlijk ook te groot zijn.

7 Freelance schrijf werk

Kan je snel en goed schrijven dan is het schrijven van teksten in opdracht een goede manier om geld te verdienen vanuit huis.

Er zijn diverse websites waar schrijvers en mensen die op zoek zijn naar schrijvers met elkaar in contact worden gebracht.

De vraag naar goede tekstschrijvers wordt steeds groter en dit is dus een goede manier om extra geld te verdienen als je teksten schrijven tenminste leuk vind.

8 Geld verdienen vanuit huis via het internet met affiliate marketing

We leven in een mooie tijd, een tijd waarin er door de beschikbare technologie een hoop mogelijk is.

Nu iedereen (mobiel) internet heeft en voor zo’n beetje alle benodigde informatie eerst het internet raadpleegt is dit dan ook een prima plek om een passief inkomen te verdienen.

Je zit waarschijnlijk regelmatig op het internet om informatie te zoeken over van alles en nog wat maar wist je ook dat je prima geld kunt verdienen door handig gebruik te maken van het internet.

Dit kan je doen door gebruik te maken van affiliate marketing.

Dit is dan ook de beste manier om geld te verdienen vanuit huis omdat je in tegenstelling tot alle hierboven genoemde manieren geen grens aan de mogelijke inkomsten hebt.

De enige grens die er is, is jouw inzet en dus de tijd die je erin stopt.

Nou geldt dat in meer of mindere mate ook met de bovenstaande opties, het grote verschil is echter dat je met affiliate marketing geld kunt verdienen zonder er op dat moment actief iets voor te hoeven doen.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten waarbij je een commissie ontvangt als je de bezoeker van je website doorverwijst naar de website van de eigenaar van het product dat je promoot en als je doorverwezen bezoeker het product dan koopt betaald bij niets extra maar krijg jij er een commissie voor.

Hoe affiliate marketing precies werkt leg ik je hier in detail uit.

Mijn ervaringen met affiliate marketing

Ik heb zelf verschillende websites in verschillende niches van steigerhouten meubelen maken, tot websites over iPhones en Samsung Galaxy smartphones, tot online geld verdienen, tot websites over afslanktips en groene smoothies.

Al deze websites leveren me geld op maar ik moet er wel bijzeggen dat zo’n niche website niet vanaf dag 1 geld oplevert.

Tussen het moment dat je een site opzet tot de eerste affiliate inkomsten duurt het meestal een maand of 2 a 3, maar daarna blijven de websites dag en nacht bezoekers opleveren, waar een percentage van doorklikt naar de producten die ik promoot en een percentage daarvan koopt deze producten dan.

Hierdoor verdien ik online geld, ook als ik niet achter een laptop zit.

Ik doe niets speciaals en jij kan dit ook als je maar begint en volhoud.

Wil jij nu ook geld verdienen met Affiliate Marketing?

affiliate marketing revolutie review

Als jij dit ook wilt maar nog niet weet waar je moet beginnen dan kan ik je aanraden om het, net als ik, te leren van de beste affiliate marketing guru van Nederland.

Jacko Meijaard heeft een video cursus gemaakt (die ik regelmatig nog steeds gebruik) waarin hij je stap voor stap alles uitlegt wat je moet weten om een succesvolle affiliate website te maken.

Neem zelf maar eens een kijkje op de website van de Affiliate Marketing Revolutie >>