Bol Masterclass kopen met korting? Lees eerst mijn eerlijke review!

Wil je de Bol masterclass kopen maar twijfel je nog of dit wel een betrouwbaar product is en Jia Ruan (de verkoper) wel echt is en of hij te vertrouwen is?

Als je op één van deze vragen “Ja” hebt geantwoord dan ben je op de juiste pagina aangekomen.

Ik kan me heel goed voorstellen dat je al het één en ander over de Bol masterclas hebt gehoord maar je afvraagt of dit product wel wat voor jou is.

Ik ben zelf ook op zoek gegaan naar informatie over Jia en zijn cursus en mijn bevindingen over zowel hem als zijn product de Bol masterclass vind je hier in een eerder geschreven review.

Wil je verkopen via Bol.com?

verkopen via het bol.com platform

Het zal je vast niet ontgaan zijn, als je online op zoek gaat naar manieren om online geld te verdienen dan is het runnen van een webshop de meest populaire manier en ook de manier die de meeste mensen aanspreekt.

Dit komt onder andere doordat je met een webshop echte producten verkoopt via een online winkel en dat is voor de meeste mensen, ook de mensen die helemaal niets doen of willen doen met online geld verdienen, de meest betrouwbare manier van geld verdienen via het internet.

Vraag de gemiddelde persoon in je vriendengroep of familie wat ze weten over geld verdienen online en of ze het een betrouwbare manier vinden.

Grote kans dat ze alleen op verkopen via een webshop komen, misschien nog aangevuld met vloggen en influencer zijn.

Maar ik kan je nu al zeggen dat vloggen en influencer worden veel meer moeite kost als je het vergelijkt met een winstgevende webshop opzetten en onderhouden.

Wil jij een vliegende start met een webshop maar weet je niet waar je moet beginnen dan is het beste advies dat ik je kan geven om je producten uit je webshop te gaan verkopen via het Bol.com platform.

Alhoewel Bol het erg eenvoudig maakt komt er toch een hoop kennis bij kijken als je wilt weten hoe verkopen via Bol.com werkt.

En zeker als dit je eerste webshop wordt en je op betrekkelijk korte termijn (zeg een paar maanden al honderden euro’s wil verdienen) kan alles wat je moet weten en doen overweldigend zijn.

Natuurlijk kan je dat allemaal op eigen houtje uit gaan zoeken maar hoe weet je dan dat je actie neemt aan de hand van de juiste informatie?

Dit kan een heel duur en tijdrovend project worden.

Veel verstandiger is het om het stap-voor-stap te leren van iemand die dit proces zichzelf eigen heeft gemaakt en kan bewijzen dat wat hij doet werkt.

En alhoewel er meerdere personen op internet claimen dat zij die persoon zijn en dat je bij hen moet zijn kwam ik er met wat eigen onderzoek al snel achter dat de meeste mensen die je op je tijdlijn langs ziet komen geen echte personen zijn, er geen informatie over hen te vinden is en de bedrijven die ze beweren te hebben niet te vinden zijn in de kamer van koophandel.

Veelal kloppen zelfs de straatnamen niet eens die ze opgeven in hun contact gegevens.

Wie is Jia Ruan?

wie is Jia Ruan van de bol masterclass

Bij Jia Ruan was ik eerlijk gezegd ook nogal sceptisch.

Een Chinese jongenman met een sales glimlach, ik dacht gelijk…daar heb je er weer zo een.

Maar hoe meer ik online over hem ben gaan opzoeken hoe meer dat vage beeld over hem vervaagde, gekker nog de gegevens die ik vond over hem en zijn bedrijf bleken echt te zijn, traceerbaar te zijn en ook bekend te zijn in de database van de kamer van koophandel.

Waar ken je Jia Ruan van?

Als je interesse hebt in online producten verkopen via dropshipping met een webshop dan ontkom je niet aan de video’s en informatie van Jia Ruan.

Jia is geen onbekende meer in online marketing land en een gevestigde naam als het gaat om dropshippen via Bol.com.

Zo ken je hem waarschijnlijk vooral van zijn cursus waar al 1000-den mensen mee aan de slag zijn gegaan, deze cursus de Bol masterclass is onderdeel van zijn bedrijf Unstoppable.

Ga je op zoek naar zijn bedrijf dan kom je er al snel achter dat alle gegevens kloppen en het een echt bedrijf is netjes bekend op de kamer van koophandel en hij en zijn team zijn online goed te vinden en maken er geen geheim van dat hun bedrijf een doorslaand succes is geworden in zeer korte tijd.

Is Jia Ruan te vertrouwen?

Als je zijn naam opzoekt op YouTube of Gogle dan kom je zoveel informatie over hem tegen maar ook viadeo’s die hij zelf maakt.

Hierdoor komt hij echt op je over en als je zijn video’s kijkt dan merk je al heel snel dat hij weet waar hij over praat.

Wat is de Bol Masterclass?

De Bol masterclass is het waanzinnig populaire product van Jia Ruan dat hij verkoopt via zijn bedrijf Unstoppable.

In deze cursus leert hij je echt alles wat je moet weten als je via het Bol.com platform je spullen wilt gaan verkopen. Dit is zonder overdrijven echt de beste en meest complete video training over dit onderwerp.

Er is geen onderwerp of vraag die onbeantwoord blijft.

Hieronder een kleine greep uit de training:

  • Welke producten moet je gaan verkopen?
  • Waar koop je ze zo goedkoop mogelijk in?
  • Op welk platform moet je een webshop maken?
  • Hoe maak je zo’n webshop?
  • Wanneer weet je of jouw producten bestsellers worden?
  • Hoe kom je aan bezoekers/klanten op je webshop?
  • Hoe duur moet je je producten verkopen?
  • Hoe besteed je het inpakken en versturen uit?
  • Wat is dropshipping?

Wat is de Bol masterclass prijs?

De Bol masterclass is een premium product. Dit betekend dat het niet zomaar een flut productje is met een paar lessen gevuld met informatie die je overal op het internet gratis kunt vinden.

Deze cursus is gevuld met informatie en taktieken die je leerproces een stuk korter maken en waardoor je echt heel veel geld bespaart.

De prijs van de Bol masterclass is 997 euro als je het hele bedrag in 1 keer betaald (dit is de meest gekozen betaal methode en ook de voordeligste).

Je kunt de Bol masterclass ook in 5 termijnen van 250 euro betalen (5 x 250 = 1250 euro). Alhoewel je per maand op deze manier het minste geld kwijt bent, ben je over de looptijd van de 5 maanden 253 euro duurder uit.

Hoe kan je de Bol Masterclass kopen?

Bol masterclass review

Ben je, net als ik, overtuigd geraakt dat Jia Ruan een echt persoon is en dat hij weet waar hij het over heeft? En wil je ook gebruik maken van zijn tips en technieken om een zeer winstgevende e-commerce business op te zetten?

Dan raad ik je zonder aarzelen de Bol Masterclass aan.

Via deze link ga je direct naar de kortingspagina van de Bol Masterclass

Maar ik raad je aan om eerst zijn gratis webinar te volgen, in dit webinar geeft Jia je veel tips en uitleg. Vind je het webinar waardevol dan kan je daarna altijd nog zijn cursus kopen.

Via deze link kan je je aanmelden voor het GRATIS webinar

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *