Bol Masterclass Review En Ervaringen. Mijn 2020 Update

Bol masterclass reviewBen je op zoek naar een eerlijk Bol Masterclass Review?

Of wil je meer weten over Jia Ruan (de eigenaar van dit product)?

Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen!

Dan ben je hier op de juiste pagina aangekomen!

Ik ga je vandaag namelijk precies vertellen wie Jia Ruan is en wat de Bol Masterclass voor een product is, voor wie dit wat is en ook voor wie dit niets is.

Het kan natuurlijk ook dat dit niets voor jou is en dan wil ik je dat ook eerlijk kunnen vertellen.

Er zijn namelijk al genoeg laaiend enthousiaste reviews online te vinden maar wat heb je aan een review als je er niet in verteld wordt of het ook echt wel iets voor jou is of kan zijn?

Laten we dus snel beginnen…

Klik hier en meld je direct aan voor het gratis webinar van Jia Ruan

Kan je met een webshop in 2020 nog geld verdienen?

Als je op zoek bent naar een manier om online (wat extra) geld te verdienen dan zal je er al snel achter komen dat er 1001 mogelijkheden zijn om dat voor elkaar te krijgen.

Als je al wat langer op BlogAdviesGids.nl zit dan zal het je niet zijn ontgaan dat ik affiliate marketing een mooie manier vind om geld online te verdienen.

Maar dat wil nog niet zeggen dat deze manier voor jou ook de beste manier is, misschien wil jij veel liever een webshop op gaan zetten om (extra) geld te verdienen.

Met een webshop geld verdienen is naast affiliate marketing de populairste manier om geld te verdienen vanachter je laptop en dit is zeker geen mindere manier als je het vergelijkt met affiliate marketing.

Gekker nog ik denk dat voor een hoop mensen een webshop hebben de meest voor de hand liggende methode is en ook de beste manier.

Als jij hier op deze pagina terecht bent gekomen via Google of een andere zoekmachine dan is de kans heel erg groot dat je op zoek bent naar informatie over geld verdienen met een webshop.

Als je je afvraagt wat de beste manier is om zo snel mogelijk met deze methode geld te verdienen dan kan ik je alleen maar aanraden om een coach te nemen of in ieder geval iemand te hebben die van nul begonnen is en die alle facetten heeft doorgelopen.

Zo iemand kan je namelijk precies vertellen waar je allemaal op moet letten, waar je voor uit moet kijken en waar je vooral niet aan moet beginnen of naar luisteren.

Op het gebied van succesvolle webshop eigenaren met een duidelijk stappenplan voor beginners kan ik je eigenlijk alleen Jia Ruan maar aanbevelen.

Als er iemand is die precies weet waar je op moet letten dan is hij dat wel.

 

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan van de Bol Masterclass

Jia Ruan is de eigenaar van de op dit moment populairste cursus om een eigen webshop te beginnen en winstgevend te maken, deze cursus heet Bol Masterclass en over dit product gaat deze review.

Hij is pas 22 jaar maar heeft al een miljoenen business opgezet.

Hij kreeg steeds meer vragen van mensen die zich afvroegen hoe hij dit allemaal deed en zo is de cursus ontstaan.

 

Mijn eerlijke Bol Masterclass 2.0  Review

In deze review ga ik je precies vertellen wat de Bol Masterclass cursus inhoud, voor wie deze cursus is en ook voor wie deze cursus het kopen niet waard is.

Verder vertel ik je wat er in de cursus allemaal aan bod komt en onderaan deze review pagina geef ik je een link waar je gratis een webinar kunt kijken van Jia Ruan zelf waar hij je precies in uitlegt wat hij doet en hoe jij dat ook kunt doen.

Wat is de Bol Masterclass 2.0?

De Bol Masterclass is de video cursus van Jia Ruan.

Jia is bekend geworden door mensen te leren hoe ze een succesvolle e-commerce business op kunnen zetten. Wat hij je leert is de kennis die hij zelf opgedaan heeft met zijn webshops.

Hoe je dit zelf kunt doen leer je dus in de Bol Masterclass 2.0

Als ik je de inhoud van de cursus in een notendop uit moest leggen dan zou ik je het volgende zeggen:

In deze cursus leer je een e-commerce business op te zetten van A tot Z.

Dit is waarschijnlijk net iets te kort door de bocht voor jou en dat begrijp ik want als ik deze zin overlees dan zou ik zelf ook niet goed weten wat het nou precies inhoud daarom even iets meer uitleg over deze cursus.

Een e-commerce business is een business die voornamelijk via internet draait vandaar de”e” in e-commerce, deze letter staat namelijk voor electronic.

De populairste vorm van een ecom business is wel een webshop.

Dit kan heel klein beginnen met een specifieke niche webshop waar je bijvoorbeeld alleen een bepaald type bikini’s verkoopt.

Maar het kan ook uitgroeien tot een paraplu onderneming van diverse webshops. Hiervoor gebruik ik altijd het voorbeeld van de verschillende webshops van CoolBlue die tegenwoordig allemaal onder de naam CoolBlue vallen.

Nou is een webshop veelal aardig wat werk zeker als je het hele proces beheert en allemaal zelf wilt doen.

Gelukkig is dat nergens voor nodig en kan je met dropshipping bijvoorbeeld de opslag, het inpakken en verzenden van jouw producten allemaal uitbesteden aan een fullfilment bedrijf.

Nu je ongeveer weet wat er allemaal bij komt kijken komt hier de video cursus van Jia Ruan om de hoek kijken.

Jia leert je in zijn cursus uit eigen ervaringen namelijk precies het volgende:

 • Hoe zet je een webshop op
 • Welke producten ga je verkopen
 • Waar kan je die producten goedkoop inkopen
 • Hoe test je jouw idee
 • Voor hoeveel geld verkoop je deze producten
 • Wie is jouw doelgroep
 • Hoe bereik je deze doelgroep
 • Waar sla je jouw producten op
 • Wie pakt ze in
 • Wie verzend ze
 • Hoe zit dat met klanten service

 

Voor wie is de Bol Masterclass 2.0?

Wil je online succesvol worden door spullen te verkopen met een webshop door slim gebruik te maken van het verkoop platform van BOL.com?

Dan is dit het product dat je ECHT moet hebben!

Nou ja, je moet natuurlijk helemaal niets maar als je een snelle leercurve wilt doorlopen, geen tijd wilt verspillen aan verkeerde technieken om je webshop onder de aandacht te brengen en al helemaal geen geld wilt verspillen aan te duur in gekochte artikelen die helemaal niet makkelijk verkopen of waar te weinig marge op zit dan zou ik je toch echt van harte deze cursus willen aanbevelen.

Ben je van plan om iemand die succesvol is op zijn woord te geloven, alle tips en adviezen die hij geeft om te zetten in actie en er helemaal voor te gaan?

Dan heb je de juiste mindset en is Jia Ruan precies de persoon waar jij het van wilt leren en dat kan niet op een betere en duidelijkere manier als met zijn cursus.

 

Wie kan de Bol Masterclass 2.0 beter niet kopen?

Ben je van plan om alles zelf uit te vinden en vind je het niet erg om (dure) fouten te maken die het succes van je webshop in de weg staan?

Wil je niet in jezelf en in je succes op internet investeren?

Vind je het niet erg om er langer over te doen (of geen succes te hebben)?

Dan kan je dit product beter niet kopen!

Nou ben ik er wel van overtuigd dat dit niet de beste weg is en dat je ten alle tijden, wat je ook gaat doen je jezelf het beste kunt omringen met ervarings experts die je een hoop tijd en geld kunnen besparen.

Maar als je het daar niet mee eens bent dan is de Bol Masterclass inderdaad niet het product waar je naar op zoek bent en kan je deze cursus beter niet kopen.

Is de Bol Masterclass scam?

Ben je bang dat je opgelicht wordt als je deze cursus aanschaft? Na onderzoek naar Jia Ruan en het onderzoeken of de Bol Masterclass scam is kan ik je met een gerust gevoel dit product aanbevelen.

In de cursus wordt je ook duidelijk verteld dat deze manier echt werkt en dat het een manier is waar veel, heel veel geld mee te verdienen is.

Maar er zullen altijd mensen zijn die denken dat dit product een scam product is.

Net als met alles waar je in je leven succes mee kunt halen is het met een eigen webshop hebben niet anders als met andere manieren van geld verdienen.

Om er een succes van te maken zal je er zelf tijd in moeten stoppen, Jia Ruan gaat bijvoorbeeld niet jouw webshop maken, jouw producten inkopen, ze promoten aan de juiste doelgroep en ze voor je (laten) inpakken en verkopen.

Dit zal je allemaal zelf moeten doen!

Dus wil je dit allemaal niet doen, dan zal de cursus als een scam op je overkomen maar dan zal alles waar je van denkt dat het je zonder actie te ondernemen aan komt waaien als een scam op je overkomen.

Als je iets in het leven wilt bereiken zal je er ten alle tijden zelf actie voor moeten ondernemen en vooral actie moeten blijven ondernemen.

Dit is de enige formule om succesvol te zijn.

En nogmaals wil je dat niet dan zal Bol Masterclass als een scam op je overkomen maar dat is het echt niet, niet als je zelf actie onderneemt en alle informatie die je krijgt in actie omzet.

Hoe kan je bij de Bol masterclass inloggen van Jia Ruan?

Vraag je je af waar je in kunt loggen voor de Bol masterclass van Jia Ruan? Of hoe je bij de online omgeving kunt komen zodat je de video trainingen kunt gaan volgen?

Dat is beide heel erg eenvoudig ingericht en ik ga je precies vertellen hoe je dat moet doen.

Zo kan je inloggen bij de Bol Masterclass Video Training:

 1. Ga naar de website unstoppable.nl
 2. Klik op de blauwe button met de tekst “Login”
 3. Nu ben je op de App pagina aangekomen waar je jouw gebruikersnaam en wachtwoord in kunt vullen.
 4. Via de app pagina kom je nu in het leden gedeelte waar je met je cursus kunt beginnen.

Zoals je ziet hebben Jia Ruan en zijn team van project unstoppable het zo eenvoudig mogelijk gemaakt om via een paar stappen in de beveiligde en tevens geheime cursus en community omgeving te komen.

Deze omgeving is overigens alleen voor leden toegankelijk.

Ben je nog geen lid maar wil je dat wel worden dan kan je dat doen via deze kortingslink.

Wil je liever eerst het gratis webinar volgen dan kan je dat doen hier doen.

Jia Ruan heeft overigens ook een lijst met maar liefst 800 product ideeën om je op weg te helpen als je niet weet wat je kunt gaan verkopen.

Bij deze 800 product ideeën zit ook een handig overzicht met meer dan 1000 leveranciers waar je de producten kunt bestellen om zelf door te verkopen.

Wil je deze lijst hebben meld je dan gelijk even aan via deze link.

 

Bol Masterclass Gratis Webinar

Bol Masterclass Gratis Webinar

Ik heb je nu alle voor en tegens uitgelegd over de Bol Masterclass.

Verder wil ik je nog even mede delen dat Jia ook een webinar heeft en in dit webinar legt hij je de 5 stappen uit die je moet nemen voor een succesvolle webshop op te zetten.

Verder legt hij je uit hou hij dit doet in een 30 a 60 minuten per dag.

Het leukste komt natuurlijk als laatste…

Het webinar is helemaal gratis en je zit nergens aan vast,

Meld je dus NU aan en bekijk vandaag het GRATIS webinar nog door op deze link te klikken >>

Ik wens je alle succes van de wereld toe en hoop dat je vandaag nog het gratis webinar gaat kijken. Het kost je niets en je zit nergens aan vast.

Je hebt dus niets te verliezen behalve de tijd die je kwijt bent door dit webinar te kijken.

Waarschijnlijk is het de beste “weggegooide” tijd die je je maar voor kunt stellen.

Jia opent je ogen over wat er tegenwoordig mogelijk is door het internet in combinatie met zijn kennis toe te passen op een slimme manier.

De kortste weg naar succes is je te omgeven met mensen die weten dat wat jij wil mogelijk is omdat ze zelf bewezen hebben dat het kan.

Laat je dus nooit tegenhouden door negatieve mensen die zelf nog nooit geld online hebben verdiend.

Ik wil je nu alleen nog meegeven dat echt alles mogelijk is zolang je er zelf in gelooft en je je door niets of niemand tegen laat houden en volhoud met actie ondernemen tot je je doel hebt bereikt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *