heb jij geld nodig zonder een lening

Ik heb geld nodig zonder te lenen, wat moet ik doen?

Ik heb geld nodig zonder te lenenIk heb geld nodig zonder te lenen, wat kan ik het beste doen?

Als dit een vraag is waar jij mee zit dan is het nu volgende artikel precies wat jij even aandachtig moet gaan lezen.

Dit zeg ik omdat er een veel betere manier is om aan geld te komen dan er geld voor te lenen, een lening afsluiten is zo’n beetje het domste wat je kunt doen, dit omdat je dan altijd veel meer betaald dan het bedrag dat je leent.

Het bedrijf of de instantie die het geld aan je uitleent ziet dit als een zakelijke overeenkomst en wil hier natuurlijk geld aan verdienen.

Dit is namelijk het verdien model van dit soort bedrijven.

En alhoewel het misschien aantrekkelijk mag zijn om snel even een persoonlijke lening af te sluiten bepaal je ten alle tijden veel en veel meer geld dan je leent.

Dit komt omdat je een bepaald rente percentage afspreekt en dit rente percentage is het gedeelte wat je extra betaald ten opzichte van het bedrag dat je nodig hebt.

Wat je in plaats van lenen het beste kunt doen leg ik je hieronder uit aan de hand van 3 tips:

Tip 1: Spaar eerst het bedrag dat je nodig hebt

Zoals hierboven al uitgelegd is het afsluiten van een lening iets wat je het beste nooit kunt doen. Dat is natuurlijk niet helemaal waar want als je een huis wilt kopen ontkom je er in 9 van de 10 gevallen niet aan om een lening af te sluiten.

Maar buiten deze reden om is het belangrijk om te beseffen dat je voor iedere andere aankoop beter eerst het geld dat je nodig hebt aan de kant kunt leggen door het te gaan sparen.

De rente percentages die je betaald als je een lening afsluit zijn op dit moment dan misschien niet heel erg hoog en de spaarrente die je op een spaarrekening krijgt is dan mischein wel heel erg laag op dit moment maar dan nog is eerst het geld hebben voordat je het uit kunt geven de beste manier om met geld om te gaan.

Onze economie is namelijk gebouwd op het feit dat we allemaal meer uit willen geven dan er binnen komt.

Hierdoor sluit je een lening af, betaal je een dik rente percentage en houdenw e zo met zijn allen de economie draaiende.

Maar het is niet jouw missie om de economie draaiende te houden, het is jouw missie om je persoonlijke financiƫn op orde te krijgen, hebben en vooral houden.

Marketeers weten dat ons systeem zo in elkaar zit en proberen je, of je nou geld te besteden hebt of niet, over te halen om impuls aankopen te doen.

Aankopen van spullen die je eigenlijk niet nodig hebt maar waar ze jou van doen geloven dat je ze wel nodig hebt, en als zij er al niet in slagen dan is het vaak de druk van je omgeving die je over de streep trekken om geld (dat je niet hebt) uit te geven.

Bedenk dus goed wat je aan wilt kopen, kijk of je het echt nodig hebt en begin er koop het niet aan zonder het geld eerst verdiend te hebben.

Tip 2: Verkoop spullen die je niet nodig hebt

Heb je geen geld, wil je het benodigde bedrag niet lenen dan is het misschien een goed idee om eens goed in je huis rond te kijken en op zoek te gaan naar spullen die je eigenlijk niet nodig hebt.

Je zal in eerste instantie misschien denken dat je dat al gedaan hebt en er niets is wat je kunt missen maar kijk nog maar eens goed en maak alles wat je niet nodig hebt goed schoon, maak er een paar leuke foto’s van en maak een advertentie aan op Marktplaats en verkoop deze spullen.

Ontspullen, zoals dat ook wel heet geeft rust omdat je minder spullen hebt om schoon te maken, je huis ziet er opgeruimder uit wat je meer rust geeft en het levert je nog extra geld op ook.

Heb je het geld niet direct ergens voor nodig, zet het dan op een spaarrekening zo groeit je geld ook nog eens.

Tip 3: Zorg voor een extra vorm van inkomsten

De derde tip die ik je geef is de tip die mijn voorkeur heeft.

Deze tip komt neer op het zorgen dat je een extra vorm van inkomen krijgt. Dit kan zijn in de vorm van een bijbaantje als vakken vullen of een krantenwijk nemen maar daar zou mijn voorkeur niet naar uitgaan.

De reden die ik je uit wil gaan leggen heet affiliate marketing en door deze slimme manier in te gaan zetten verdien je na het opzetten van een affiliate website straks geld op de automatische piloot en hoef je nooit meer een lening af te sluiten als je iets nieuws wilt kopen.

Affiliate marketing is een manier om online geld te verdienen, als je een internet verbinding en een laptop hebt houd niets je meer tegen om met deze manier geld te verdienen.

Affiliate marketing is de manier die alle bedrijven inzetten, de grootste bedrijven tot de kleinste zolder kamer webshops maken hier gebruik van.

Het komt er op neer dat jij een website maakt over een product van een ander bedrijf dat je aanprijst en als er via jouw website dit product verkocht wordt krijg jij van de eigenaar van die winkel daar een commissie voor.

Online geld verdienen met de Affiliate Marketing Revolutie

affiliate marketing revolutie reviewWil jij ook online geld verdienen met affiliate marketing? Dan raad ik je de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard aan.

In deze video cursus leer je alles wat je moet weten om online geld te verdienen. Een website opzetten, teksten schrijven, hoog in Google eindigen met je artikelen en links plaatsen zodat de bezoekers van je website de producten kunnen kopen die jij promoot…Jacko legt het je allemaal uit in eenvoudige, beginner vriendelijke video’s.

Heb jij geld nodig zonder te lenen, dan is deze video cursus kopen en er direct mee aan de slag gaan de beste tip die ik je kan geven.

Je verdient er niet direct geld mee maar hoe eerder je begint, hoe eerder je er geld mee gaat verdienen!

Klik hier en neem direct een kijkje op de website van Jacko Meijaard >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *