Geld verdienen met affiliate marketing, hoe begin je daarmee?

affiliate website beginnenWil je geld verdienen met affiliate marketing? Dat is een slimme beslissing!

Ik doe het zelf namelijk ook en ik kan je nu al verklappen dat het met afstand de beste manier is om op een eerlijke manier makkelijk geld te verdienen.

Hoe dit precies werkt en hoe jij hier zonder technische kennis vandaag al mee kunt beginnen ga ik je vandaag uitleggen en vertellen.

Ik heb het je hierboven al even verteld en ik ga het nu gelijk nog een keer herhalen.

Waarom? Puur en alleen om dat het heel belangrijk is.

Affiliate marketing is een super eenvoudig verdienmodel en niet alleen is heet heel simpel om toe te passen, het is ook nog eens een model dat steeds populairder wordt.

Hoe sneller je ermee begint, hoe eerder je succes gaat krijgen.

Wat is affiliate marketing?

Voordat ik je uit ga leggen hoe je affiliate marketing toe kunt passen ga ik je eerst even vertellen wat het is.

Affiliate marketing is een manier om geld te verdienen door andermans producten te promoten. Het is met deze geniale manier van geld verdienen dat ik naast mijn baan een leuk extra salaris verdien.

En wat er nog het leukste aan is, is dat ik ier in verhouding meer mee verdien als met mijn normale baan, niet in absolute bedragen maar wel in wat ik per uur ervoor moet doen en zeker als je kijkt wat dit op de lange termijn oplevert.

Hoe werkt affiliate marketing?

Je weet ondertussen al dat het hierbij draait om het promoten van andermans producten. Maar hoe werkt dat nou precies en hoe verdien je er dan zelf geld mee?

Ik kan je dit het beste uitleggen door gebruik te maken van een voorbeeld:

Stel, je wilt geld verdienen door iPhones te verkopen.

Dan kan je in een winkel van KPN gaan werken maar dat levert je niet zoveel op, je hebt een laag uurloon en staat de hele dag  in een winkel telefoons te verkopen.

Door affiliate marketing toe te passen kan je op de lange termijn veel meer geld verdienen en dat in combinatie met paar 1 a 3 uurtjes per dag maakt het een geweldig verdienmodel.

Zo verdien ik geld door iPhones te verkopen

extra geld verdienen naast je vaste baan doe je zo!

Ik heb je niet zomaar van het iPhone idee verteld. Ik heb zelf namelijk verschillende websites waar ik geld verdien aan de verkoop van iPhones.

En dat werkt als volgt:

Ik heb me aangemeld bij het affiliate netwerk van Daisycon.

Bij dit netwerk kan je je gratis aanmelden en zodra je goedgekeurd bent log je op hun website in en krijg je toegang tot de verkopende partijen die zich hebben aangemeld bij Daisycon.

Nu meld je je aan als affiliate voor een telecom website, van die website krijg je een specifieke link. Deze link is alleen voor jou van toepassing en als je een iPhone via die link verkoopt dan weet de eigenaar van de webshop dat de verkoop via jouw link is gekomen en hier krijg je dan een affiliate commissie voor.

De commissies voor smartphones is erg hoog, gemiddeld wel 30 euro per stuk.

Nu kan je jouw link op Facebook plaatsen maar er is een veel betere manier en deze manier pas ik zelf ook toe.

Je koopt een domeinnaam en hosting bij Neostrada.

Je installeert WordPress op je domeinnaam.

Je schrijft op de homepagina een uitgebreid artikel over de iPhone en maakt dit artikel heel waardevol voor mensen die interesse hebben om een iPhone te kopen.

Denk hierbij aan informatie over van alles zoals de opslag capaciteit, de camera’s het geheugen, de beschikbare kleuren enz.

Op deze pagina zet je een iPhone prijzen vergelijker (die je gratis op kunt halen bij Daisycon). Zo kunnen je bezoekers altijd de actuele aanbiedingen van iPhones zien.

Naast deze homepage maak je een blogpagina aan en op deze pagina ga je blogberichten plaatsen.

Al deze berichten gaan over iets dat met de iPhone te maken heeft.

Je site wordt hierdoor groter en groter, er komen meer mensen langs en ze blijven ook steeds langer op je site.

Google ziet dat en beloont jou met een betere ranking van je artikelen.

Hierdoor komen er nog meer mensen op je site langs.

Een percentage van deze mensen klikt op affiliate links die je in je tekst hebt geplaatst of op een affiliate link in je prijzen vergelijker.

Een percentage daarvan koopt de iPhone via jouw link en jij verdient hier dan een affiliate commissie mee.

Met een paar bezoekers schiet het nog niet op maar met 100 bezoekers naar jouw links begint het ergens op te lijken en met 1000 bezoekers wordt het nog leuker.

Want, weet je, als 5 % iets koopt, dan is 5 % van 1000 bezoekers natuurlijk veel leuker als 5 % van 100 bezoekers.

Wil jij ook geld verdienen met affiliate marketing?

Ik kan me voorstellen dat jij dit ook wilt.

Dan kan ik je vertellen dat het slim is om zo snel mogelijk te beginnen, hoe eerder je begint, des te sneller je jouw eerste commissies binnen hebt.

Als je je eerste commissie binnen hebt weet je dat het werkt en dan is het een kwestie van opschalen door je website groter te maken met meer blog artikelen, of door meer websites in verschillende niches te maken.

Het mooie van affiliate marketing is dat je geen technische kennis nodig hebt, alles is slepen, kopiëren en plakken als je een website wilt maken met WordPress.

Het is verstandig om geen tijd te verliezen en dit te leren van de beste op dit gebied.

En de beste op het gebied van affiliate marketing is Jacko Meijaard.

Jacko heeft een affiliate marketing video cursus voor beginners gemaakt, ik heb deze cursus jaren geleden zelf ook gekocht.

Deze cursus is de enige cursus die ik ooit gekocht heb en ook echt de enige cursus in het Nederlands die ik je aan kan raden.

In deze gratis video legt Jacko je alles heel eenvoudig uit en laat hij je zijn resultaten zien en verteld hij zijn opmerkelijke verhaal.

Op de pagina waar deze video staat kan je ook zijn cursus de affiliate marketing revolutie kopen met korting!

Bekijk dus vandaag nog zijn gratis video en koop aansluitend zijn cursus met korting!

In deze cursus legt hij je alles uit wat je moet weten vanaf je eerste stap tot de laatste stap, echt alles wat je moet weten legt hij je uit in de video’s en je kijkt over zijn schouder mee hoe hij een succesvolle affiliate website maakt.

Affiliate marketing revolutie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *