Geld verdienen achter je computer? Zo doe ik het!

geld verdienen achter je computerIedereen wil wel thuis geld verdienen vanachter de pc, maar hoe ja dat doet is voor de meetste mensen nog niet helemaal duidelijk.

Nu jij hier op deze pagina terecht bent gekomen ga ik ervan uit dat jij wilt weten hoe geld verdienen achter je computer werkt.

Ik ga je vandaag precies uitleggen welke 2 methodes daar het beste voor werken en van deze 2 ga ik je ook vertellen hoe ik het doe.

Kan je thuis geld verdienen achter je computer?

Als je een beetje bent zoals ik ben dan wil je voordat je ergens aan begint graag weten of  dat wat je van plan bent te gaan doen ook werkelijk werkt en of het je tijd en energie wel waard is.

En dat geldt zeker voor online geld verdienen want als er ergens een negatieve lading omheen hangt dan is het wel geld verdienen door slim gebruik te maken van het internet.

Maar ik kan je met een gerust hart vertellen dat het zeker mogelijk is en al helemaal geen fabeltje of onmogelijk.

Hoe doe je dat dan?

Er zijn verschilende manieren te bedenken hoe je van je laptop een pinautomaat kunt maken. Natuurlijk is dit geen artikel over hoe je een fisieke pinautomaat van je lapto kunt maken maar wat dit wel is, is een artikel over hoe je net als met een pinaotomaat op ieder moment van de dag via je laptop legaal geld kunt verdienen.

Van alle manieren die er zijn wil ik er 2 voor je uitlichten en deze bespreken.

Waarom alleen deze twee methodes?

Omdat ik met de rest geen eravring heb en ik van mezelf en andere mensen die ik ken die hetzelfde doen weet dat deze twee maniweren eenvoudigweg het beste werken.

Geld verdienen met een eigen webshop

online shoppen

De eerste maner die ik met je wil bespreken is om een e commerce store op te zetten, beter bekend in de volksmond als een webshop te beginnen.

Zoals je waarschijnlijk wel weet worden de meeste aankopen online gedaan en dat gebeurt veelal via een webshop.

En of dat nou grote shops zoals BOL.com zijn of kleine webshops waar je maar één categorie artikelen kunt krijgen zoals bijvoorbeeld robotstofzuigers, in webshops wordt meer omzet gedraaid, lees verkocht, als in fysieke winkels in een winkelstraat.

De verwachting is ook dat er meer en meer geld uitgegeven gaat worden in webshops.

Als je online geld wilt verdienen dan is het beginnen van een webshop één van de twee beste manieren om geld te verdienen via het internet.

Er is best veel concurrentie zou je denken en dat is er ook, daarom is het slim om een niche webwinkel te beginnen, een webwinkel waar maar 1 a 2 categoriën artikelen verkocht worden.

Hoe begin je een eigen webshop?

Om kans van slagen te hebben is het belangrijk dat je een goed plan hebt waar je niet vanaf wijkt.

Dit plan houd in dat je goed markonderzoek doet, weet waar je zo goedkoop mogelijk de artikelen kunt kopen die je via jouw webshop door wilt verkopen, hoe je aan klanten komt en wat er alemaal bij een eigen webshop komt kijken.

Als je voor het eerst een webshop opzet dan is het slim om dit te leren van iemand die weet waar hij het over heeft.

Zo iemand is Jia Ruan, Jia is een online ondernemer die miljoenen verdiend met zijn webshops.

Hij heeft binnen 1,5 jaar zichzelf financieel onafhankelijk gemaakt door webshops te maken en spullen te verkopen via deze webshops.

Ondertussen heeft hij een groot team om zich heen verzameld en heeft hij een gratis webinar waarin hij je uitlegt hoe je zelf een winstgevende webshop kunt beginnen.

Klik hier en meld je aan voor het gratis webinar van Jia Ruan >>

Geld verdienen met affiliate marketing

De tweede manier die ik met je wil delen is door in plaats van een webshop te beginnen een niche website te maken en op deze website geld te verdienen door affiliate marketing toe te passen.

Wat is affiliate marketing

Voordat ik je vertel hoe dit werkt ga ik je eerst even kort uitleggen wat affiliate marketing is.

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten of diensten.

Door op je niche website regelmatig artikelen te plaatsen over onderwerpen die met het onderwrp van jouw website te maken zal je telkens meer gratis bezoekers via Google op je website krijgen.

Van deze gratis bezoekers klikt een percentage op jouw affiliate link (dit is jouw specifieke link waar de verkoper aan  ziet dat de bezoeker/klant via jouw link op zijn site of webshop terecht is gekomen).

Een percentage van deze bezoekers koopt het product dat jij met jouw affiliate link promoot en hier krijg je dan automatisch voor betaald doordat je een comissie krijgt voor het aanleveren van die klant aan de product eigenaar.

Hoe maak je een niche website?

Wat ik je aan wil raden is om maar met 1 website te beginnen en als je er na een tijd je eerste comissie mee hebt verdiend dan je site verder uit te bouwen of een extra site te gaan manen.

Deze extra site kan in dezelfde niche zijn maar kan je ook in een andere nichte op gaan zetten.

Wat je nodig hebt om een goedlopende niche site te bouwen is een product (of meerdere producten in 1 categorie) met een affiliate programma.

En verder heb je een website nodig die zich specifiek richt op de doelgroep die intresse heeft in dit product.

Ik zal het even wat duidelijker uitleggen aan de hand van een voorbeeld.

Stel je wilt een Paleo recepten boek gaan promoten dan ga je een website maken voor mensen die af willen vallen met het Paleo dieet.

Dan begin je met een domeinnaam die lekker kort is en omschrijft waar je website overgaat.

Bijvoorbeeld PaleoPlein.nl (geen idee of die nog vrij is maar dat zou een mooie domeinnaam kunnen zijn).

Deze domeinnaam koop je in combinatie met een hostingpakket en op deze domeinnaam installeer je WordPress om er een website op te kunnen gaan maken.

Nu doe je marktonderzoek naar specifieke zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden en over deze zoekwoorden ga je artikele schrijven.

In het geval van ons voorbeeld kan je dan denken aan Paleo recepten, Paleo ontbijt, Paleo smoothies enz. enz.

Door wekelijks 1 artikel te plaatsen zal Google je site zien en zullen je artikelen gerankt worden, hoe beter ze ranken, hoe meer bezoekers je krijgt en hoe meer mensen er op je affiliate link klikken en dus ook hoe meer mensen het product dat je promoot kopen waardoor jij meer geld verdiend.

Deze manier van geld verdienen vergt in het begin aardig wat werk maar met 1 a 2 uurtjes per week ben je er wel.

Hou dit een maand of 3 vol en je zult zien dat de eerste comissie verdiend is.

Vanaf daar is het een kwestie van opschalen (meer artikelen schrijven en eventueel meer websites maken).

Stel je verdiend na een aantal maanden 200 a 500 euro per maand (wat binnen 6 a 12 maanden goed te doen is) en je hebt hier straks 4 websites van dan heb je gemiddeld rond de 2000 euro per maand (voor een uurtje of 2 gemiddeld per website per week).

Ik verdien (naast mijn vaste baan) honderden euro’s per maand hiermee en wil je aanraden om dit ook te doen.

Je zult zien dat je na een antal maanden je eerste comissies verdiend en vanaf daar meer opslag krijgt als bij welke “normale baan” dan ook.

Ik kan het weten want ik heb met mijn websites meer opslag per jaar als bij mijn vaste baan en dat met een uurtje of 2 per site per week.

Ik doe tegenwoordig iet alles zelf meer en besteed een hoop uit waardoor ik er nog minder tijd aan kwijt ben.

Geld verdienen met de Affiliate Marketing Revolutie

Is de affiliate marketing revolutie betrouwbaar?

Wil jij dit nou ook dan kan ik je de video cursus die ik ook heb van harte aanraden.

Deze cursus is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Jacko is erg betrouwbaar en doet dit ondertussen al 10 jaar en is een echte expert op dit gebied.

Neem zelf maar eens een kijkje op zijn website >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *