wat kost affiliate marketing

Geld verdienen met een website, hoe doe je dat?

Wil je geld verdienen met een website maar weet je nog niet hoe je moet beginnen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je gaat hier namelijk alles ontdekken wat je moet weten om zelf ook geld te kunnen gaan verdienen met een website of een blog.

Mijn eerste advies aan je is om de pure blog indeling te vergeten en om een website op te gaan zetten, en natuurlijk kan je daar een blog aan toevoegen.

Bloggen is DÉ manier om gratis veel bezoekers uit Google naar je site te krijgen, het is dan, nogmaals, zinvol om een blog aan je site toe te voegen als je hoger in Google wilt komen en de veel bezoekers op je site te krijgen.

Niet zomaar bezoekers, nee je wilt de juiste doelgroep bereiken om deze bezoekers van je site de actie te laten uitvoeren die je het liefst wilt dat ze uit gaan voeren en dat is dat ze een aankoop via jouw affiliate link gaan doen.

Maar zover zijn we nog niet, een goede geld verdienende website begint met een solide basis, een basis die ik je nu ga verklappen.

Maak je eigen website met WordPress.org

Het zelf maken van een website is tegenwoordig helemaal niet ingewikkeld meer. Waar je vroeger duizenden euro’s kwijt was aan een designer kan je nu zelf, niet gehinderd door enige technische kennis, een hele mooie website maken.

En dat zonder ook maar één regel aan code te moeten schrijven!

Als je een goede website wilt hebben dan ontkom je niet aan WordPress.org, dit is namelijk met afstand het allerbeste CMS (Content Management System) dat er is.

Het lijkt nu misschien nog een beetje abacadabra maar ik beloof je dat je in no-time zelf een goede website in elkaar kunt zetten met WordPress.

Mocht je willen beginnen met WordPress.com, doe dat alsjeblieft niet, tenminste niet als het doel van je nieuwe site is om geld te gaan verdienen op internet.

WordPress.com, in tegenstelling tot WordPress.org verbied je om geld met je site te gaan verdienen, niet doen dus!

Gratis versus betaald, waarom betalen beter is.

Om nog even op de verschillen in WordPress door te gaan…

WordPress.com is gratis, ja dat lees je goed, je kunt daar gratis een website maken, maar gratis is nooit helemaal gratis of er zit in ieder geval een addertje onder het gras en dat is hier dus ook het geval.

Alhoewel WordPress.com gratis is, ziet het er niet professioneel uit. Als je serieus geld wilt gaan verdienen met een website dan wil je geen WordPress.com site hebben.

WordPress.com host jouw site, je hoeft er dus geen eigen hosting voor aan te schaffen, maar wil je dit echt?

Maar wil je dat echt, ik bedoel, www.jouwsite.nl staat toch veel professioneler als www.jouwsite.wordpress.com?

Daar komt bij dat er reclame op je wordpress.com site komt te staan waar je zelf geen geld aan verdiend, en je site is nooit echt van jou.

Als je de regels van wordpress overtreed dan kunnen ze zonder opgaaf van reden je site verwijderen daarom is het veel te riskant om deze “gratis” route te bewandelen.

Betaal een paar euro voor hosting en een domeinnaam en je bent van al deze problemen af!

Waar kan je het beste hosting aanschaffen?

Heb je besloten om voor een WordPress.org installatie te gaan? Gefeliciteerd, een hele goede keus van je waar je geen spijt van gaat krijgen.

Om de website die je wilt maken zichtbaar op het internet te hebben moet je hosting kopen.

Hosting kopen houd in dat je je website bestanden op een computer opslaat die altijd online is zodat iedereen altijd je site kan bereiken.

Je bent vrij om te kiezen welke hosting je wilt kopen maar ik zou gewoon beginnen met een goedkoop pakket bij Versio.

Versio heeft al een hosting beginners pakket voor maar 50 cent per maand, dat gebruik ik zelf ook en is meer dan voldoende als je net begint (of al wat meer websites online hebt staan).

Nu heb je nog een domeinnaam nodig.

Het volgende wat je nodig hebt is een domeinnaam. Een domeinnaam is het adres wat bezoekers intypen in hun browser om je site te bereiken bijvoorbeeld www.blogadviesgids.nl is mijn domeinnaam voor de website waar je nu bent.

Het eenvoudigste wat je kunt doen is om gelijk een domeinnaam bij je hosting te kopen, dan is het technische gedeelte van je hosting met je domeinnaam verbinden een fluitje van een cent.

Mocht je dat niet willen doen, Transip heeft domeinnamen te koop net als Versio en Neostrada.

Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden maar dit zijn de bedrijven waar ik ervaring mee heb en die ik je met een gerust hart aan kan bevelen, maar natuurlijk ben je vrij om te beslissen waar je je hosting en/of domeinnaam koopt.

Een .nl domeinnaam heb je al voor nog geen 5 euro op jaarbasis (voor het geld hoef je het dus niet te laten!

Nu ga je WordPress installeren.

Nu dat je hosting en een domeinnaam hebt aangeschaft kan je WordPress gaan installeren. Met een paar simpele stappen heb je dat voor elkaar.

Vanuit je hosting pakket is wordpress installeren heel eenvoudig. Bij verschillende hosting partijen doe je dat op een andere manier maar in grote lijnen is het heel eenvoudig. Kom je er niet uit, dan wil de helpdesk van je hosting partij je graag hierbij helpen.

Instellingen aanpassen en een thema kiezen.

Nu wordt het tijd om de instellingen aan te passen voor een betere SEO, tevens kan je nu in WordPress een thema kiezen.

WordPress heeft een enorme database aan gratis themes die je kunt kiezen en installeren. Kijk hier vooral even rond en kies een thema dat je aanspreekt.

Later kan je dit altijd nog aanpassen maar kies voor nu een thema dat je tekst duidelijk leesbaar maakt.

Uiteindelijk is de content op je site de reden waarom men je gaat vinden en niet de kleur of opmaak van je gekozen thema.

Artikelen schrijven, opmaken en plaatsen

Nu is het zaak om artikelen te gaan schrijven, deze artikelen moeten waardevol zijn, 1000 a 1200 woorden lang en voorzien zijn van leuke plaatjes zodat het geen groot blok met alleen maar tekst is.

Affiliate links plaatsen en opschalen

Nu is het een kwestie van onder je artikel een stukje tekst schrijven en plaatsen dat het product dat je wilt promoten aanprijst/ Dit product moet natuurlijk een aanvulling zijn op de informatie uit je artikel.

Hoe hoger de relevantie is, hoe beter.

Nu is het een kwestie van opschalen en je website groter maken.

Zo wordt je op meer zoekwoorden gevonden, krijg je meer bezoekers, meer kliks op je affiliate links en dat resulteert dan weer in meer affiliate commissies.

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

affiliate marketing revolutie reviewIk heb je nu zo beknopt mogelijk uitgelegd hoe je geld kunt verdienen met een website door gebruik te maken van affiliate marketing.

Natuurlijk komt er nog wel wat meer bij kijken maar als ik je dit allemaal in 1 artikel uit moet leggen dan is dat gewoonweg veel te veel.

Een betere optie is om de video cursus van Nederlands beste affiliate marketeer Jacko Meijaard te kopen.

Jacko verdiend meer dan 10.000 euro per maand en heeft zijn hele werkwijzen van A tot Z voor je opgenomen in de vorm van een video cursus.

Wil je echt geld verdienen met een website dan raad ik je de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard aan.

Klik hier en koop de Affiliate Marketing Revolutie via mijn tijdelijke korting link >>