geld verdienen met internet doe je zo

Geld verdienen met internet moeilijk?

Geld verdienen met internet, is dat echt mogelijk of is het een manier voor oplichters om je voor te liegen? Ontdek vandaag hoe ook jij op een eerlijke manier geld kunt verdienen door een informatie website te maken.

Het lijkt nu misschien nog onmogelijk maar met de juiste kennis en instelling ben ik ervan overtuigd dat ook jij geld kunt gaan verdienen door het internet op een slimme manier in te zetten.

Hoe kan je online geld verdienen?

Wil je online geld verdienen maar weet je (nog) niet hoe je dit nou het beste aan kunt pakken?

Laat ik beginnen met je gerust te stellen!

Je bent namelijk niet de enige die met die vraag zit en onmogelijk is het al helemaal niet. Je moet alleen even weten hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Misschien heb je al van alles geprobeerd maar lukt het je nog steeds niet om online geld te verdienen. Het domste (sorry dat ik deze zin nu gebruik) wat je kunt doen is denken dat allemaal oplichting is en dat het alleen voor grote bedrijven is weggelegd of voor mensen met een groot start kapitaal.

Het is echt voor iedereen mogelijk, je moet alleen even weten hoe je dit aanpakt en je moet vooral gewoon doorgaan en je niet tegen laten houden of laten motiveren door mensen die je ervan willen overtuigen dat het onmogelijk is.

Als je een eigen informatieve website opzet en daar regelmatig goede content op plaatst zal je zien dat je hoger in Google komt, meer bezoekers op je site krijgt en aan die bezoekers geld gaat verdienen!

Geld verdienen met internet, hoe doe je dat?

Er zijn diverse manieren om geld te verdienen op het internet maar de manier die ik gebruik is de manier die jij ook toe kunt passen.

Je hebt hier maar een paar euro start kapitaal voor nodig en verder moet je een aantal stappen doorlopen om uiteindelijk geld te gaan verdienen.

Is het eenvoudig? Moeilijk is het in ieder geval niet en met de juiste instelling weet ik zeker dat het jou ook gaat lukken.

 

Hoe pak je dit het beste aan?

geld verdienen met internet

Ik heb het je net eigenlijk al een beetje verklapt maar de beste manier (in mijn ogen) om te beginnen is om een informatieve website op te gaan zetten over een onderwerp waar jouw interesses liggen (en waar veel vraag naar is) en dan op je website regelmatig nieuwe content (geschreven artikelen) te gaan plaatsen.

Met andere woorden, je gaat bloggen. Door te gaan bloggen vul je je site met meer en meer relevante content rond het onderwerp waar je site over gaat.

Na verloop van tijd krijg je meer en meer gratis bezoekers uit Google en die mensen ga je door verwijzen naar een product waar de lezers van je site wat aan hebben, dit heet affiliate marketing.

Om je op weg te helpen zal ik je vertellen hoe ik affiliate marketing inzet.

#1: Waar heb je interesse in (om een website over te maken).

Wat ik doe is dat ik een product uitkies waar ik interesse in heb, dat kan een digitaal product van Paypro zijn of een fysiek product wat ik via een bedrijf of webshop kan promoten door affiliate marketing toe te passen, hiervoor gebruik ik dan Daisycon.

#2: Marktonderzoek naar jouw markt.

Dan begint het echt werk, ik ga beginnen met marktonderzoek, hiervoor gebruik ik vaak de Google keyword tool. Daar kan ik mee bekijken hoe vaak er op een zoekwoord gezocht word en wat de relevante zoekwoorden zijn waar ook op gezocht word en waar ik dus over kan gaan bloggen.

#3: Domeinnaam registreren.

Als ik een goed onderwerp heb gevonden ga ik op zoek naar een domeinnaam met het liefst het exacte keyword in de naam en anders ga ik voor een domeinnaam waar er nog een woord voor of na mijn gekozen zoekwoord aan vast word geplakt.

Die domeinnaam koop ik dan met het liefste de .nl of een .com extensie.

#4: Hosting aanschaffen (of bestaand hosting pakket gebruiken).

Daarna voeg ik die domeinnaam toe aan een hostingpakket wat ik al heb en anders koop ik er een nieuw hostingpakket bij.

#5: WordPress installeren.

De volgende stap is WordPress installeren op mijn domeinnaam zodat ik er een website met een blog op kan plaatsen.

WordPress is het programma wat ik gebruik om al mijn websites mee te maken. Hiervoor heb je geen technische kennis nodig en je hoeft ook geen code te plaatsen. Daar komt bij dat de code van WordPress zo goed is opgezet dat Google deze websites goed kan lezen wat je vindbaarheid in de zoekmachines verhoogt.

#6: Thema uitzoeken, instellingen goed zetten en plug ins toevoegen.

Dan ga je een (gratis) thema installeren, de belangrijkste instellingen goed zetten en de functionaliteit van je site verhogen door de nodige plug ins te installeren.

Dit lijkt ingewikkeld maar spreekt erg voor zich.

#7: Content plaatsen.

Nu wordt het tijd om content te plaatsen, je gaat dus bloggen over je gekozen zoekwoord op de homepagina en op de overige pagina’s ga je content plaatsen (steeds optimaliseer je iedere pagina voor 1 gekozen zoekwoord).

#8: Plaats je verdien model.

Je wilt geld gaan verdienen aan je bezoekers en dat doe je door een verdienmodel op je site te plaatsen. Je kunt meerdere verdienmodellen uitkiezen maar ik zou gewoon met een model beginnen en kijken hoe het gaat.

Plaats bijvoorbeeld links naar de website waar je mee samen werkt. Je bezoekers klikken dan op die link, worden doorverwezen naar de webshop waar het product wat je promoot verkocht wordt.

Doordat ze via jouw affiliate link daar terecht komen wordt er geregistreerd waar die bezoeker vandaan komt.

Koopt die bezoeker binnen een aantal dagen (de cookie periode) een product dan krijg jij daar een percentage voor betaald.

#9: Optimaliseren.

Naast het blijven plaatsen van content ga je ook je website optimaliseren. Je wilt namelijk de conversie verhogen (je bezoekers doorsturen naar de webshop waar je mee samenwerkt). Hierdoor wordt er meer verkocht en verdien jij dus meer geld.

10# Opschalen.

Zodra je door hebt hoe dit werkt en je wat verdiend hebt kan je je website groter en groter maken. Je kunt er ook voor kiezen om op te schalen.

Dat doe je door weer een nieuwe website te maken over een ander onderwerp. Op den duur ga je meer en meer site bezitten en ook meer geld verdienen.

Het is een hoop werk maar op den duur wordt je ervoor beloond doordat je passief online geld gaat verdienen omdat je websites 24 uur per dag, 7 dagen per week geld verdienen voor je.

Wil jij ook geld verdienen met een eigen website?

Bovenstaande stappen heb ik natuurlijk niet zelf uitgevonden, ik pas ze wel allemaal toe, maar ik heb het niet allemaal zelf verzonnen.

Gelukkig heb ik een cursus gekocht waar alle bovenstaande stappen met duidelijke kijk-over-mijn-schouder-mee-op-mijn-scherm video’s worden uitgelegd.

Naast de stappen die ik je al uitgelegd heb zitten er in die affiliate marketing videocursus nog veel meer onderwerpen en tips om zelf een succesvolle affiliate website te maken waar je fysieke en/of digitale producten mee kunt promoten.

Klik hier om meer te weten te komen over de affiliate marketing revolutie >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *