Is geld verdienen op het strand een droom of echt mogelijk?

geld verdienen op het strandGeld verdienen op het strand is voor veel mensen een ideaal scenario maar er wordt al snel aangenomen dat dit niet mogelijk is.

Natuurlijk kan je in een strandtent gaan werken, strandwacht worden of ijs verkopen om zomaar even wat mogelijkheden op te sommen.

En alhoewel hier niets mis mee is ben je waarschijnlijk eerder op zoek naar manieren om op een passieve manier geld op het strand te kunnen verdienen.

Helaas wordt er dan al snel aangenomen dat dit onzin is en niet mogelijk is maar ik kan je vertellen dat dit echt niet het geval is.

Hoe kan je geld verdienen op het strand zonder te hoeven werken?

Lekker op het strand liggen en ondertussen passief geld verdienen lijkt een mooi maar onhaalbaar doel voor de meeste mensen.

In werkelijkheid is dit helemaal niet zo ingewikkeld als je in eerste instantie zou denken maar je moet alleen wel even weten hoe je dit dan aan moet pakken.

De manier waar ik het over heb en die voor een hoop mensen al realiteit is, is door affiliate marketing toe te passen.

Zo ben ik net terug van vakantie op Bonaire en alhoewel ik daar mijn laptop niet heb aangeraakt, gekker nog, ik had hem niet eens bij me heb ik daar toch geld verdiend.

Dit heb ik puur en alleen gedaan door het toepassen van affiliate marketing.

Op deze manier heb je niet veel meer nodig als een internetverbinding en een laptop.

Wat is affiliate marketing?

affiliate website

Ik kan me voorstellen dat je geen idee hebt waar ik het over heb en dat je hier wel wat meer over wilt weten.

Daarom ga ik je vandaag precies vertellen wat dit precies inhoud.

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten op het internet, voor mij is dit de meest ideale manier van geld verdienen en alhoewel je er aan de voorkant wel werk voor moet verzetten is het meestal zo dat er commissies binnen komen op momenten dat ik zelf niet aan het werk ben of zoals hierboven aangegeven gewoon op vakantie ben.

 

Zo pas ik affiliate marketing toe

Er zijn verschillende manieren om affiliate marketing toe te passen, maar ik kan je alleen wat vertellen over de manier hoe ik het toepas.

Ik zoek op Paypro of op Daisycon (de affiliate netwerken waar ik een account heb) naar een product dat ik wil gaan promoten.

Voor het gemak hebben we het nu even over de iPhone.

In dit geval ga ik naar Daisycon en zoek naar de telecom aanbieders die in de database staan. Ik maak een deeplink aan naar de pagina van de aanbieder waar de iphones staan, deze specifiek deeplink sla ik op om later te gaan gebruiken.

Nu ga ik zoekwoorden onderzoek doen, dit houd eigenlijk niet meer in als zoeken naar relevante onderwerpen/zoekwoorden die mensen in de zoekmachines gebruiken.

Ik zoek naar zoekwoorden met zoveel mogelijk vraag en waar zo min mogelijk concurrentie op is, op deze manier is het eenvoudiger om op deze zoekwoorden te ranken, de zoekwoorden met meerdere woorden in de zoekopdracht heten longtail keywords en dit zijn de zoekwoorden waar ik naar op zoek ben.

Nu koop ik hosting bij Neostrada, maar aangezien ik daar al een hostingpakket heb waar ik extra websites op kan maken hoef ik nu alleen nog maar een domeinnaam te kopen om deze daarna aan mijn hostingpakket toe te voegen.

Daarna installeer ik WordPress op mijn domeinnaam waarna ik de website op kan gaan bouwen.

Als de website eenmaal online staat dan is het een kwestie van een thema installeren en de site te gaan vullen met artikelen over de eerder gevonden zoekwoorden.

In deze artikelen plaats ik foto’s en soms video’s over het onderwerp en verder zorg ik dat de teksten SEO vriendelijk zijn waardoor ze beter ranken in Google.

In alle artikelen, die zo rond de 500 woorden zijn, plaats ik mijn eerder aangemaakte deeplinks en onder de artikelen plaats ik vaak een iPhone prijzen vergelijker van diverse modellen en diverse aanbieders (ook deze vergelijker haal ik gratis op bij Daisycon).

Nu is het een kwestie van dit proces te herhalen en iedere week 2 a 3 artikelen te plaatsen.

Bij deze telecom websites duurt het vaak een 2 a 3 maanden voor de eerste commissie verdiend is.

Daarna is het een kwestie van de website groter maken of af en toe een artikel plaatsen en ondertussen een extra niche website op te gaan bouwen zodat je je bronnen van inkomsten een beetje meer verspreid.

Na een maand of 6 is het tamelijk eenvoudig om zo rond de 500 euro met zo’n niche website te verdienen, maar daarvoor moet je wel regelmatig artikelen blijven plaatsen.

Online geld verdienen heeft veelal een negatief imago maar op deze manier komt er geen oplichting aan te pas en zal je zien (als je er de tijd en energie in wilt steken) dat het heel goed mogelijk is om een online inkomen op te bouwen.

Wil je zelf ook geld verdienen op het strand

affiliate marketing revolutie video cursus

Ik heb je nu kort verteld hoe ik geld verdien als ik op het strand ben, in de stad loop of op vakantie ben.

Ik kan me voorstellen dat jij dit ook zou willen proberen.

Als je hier ook mee wilt beginnen dan was gisteren de beste dag en vandaag is de eerst volgende beste dag om hiermee te beginnen.

Denk hier vooral niet te lang over na en begin er gewoon mee, als je nog lang twijfelt (zoals ik dat ook 3 maanden heb gedaan…dom, dom, dom) dan duurt het ook veel langer voordat je je eerste geld hiermee gaat verdienen.

Als je wilt beginnen dan raad ik je de Affiliate Marketing Revolutie aan. Dit is een video cursus waar je over de schouder meekijkt en alles na kan doen wat er voor gedaan wordt.

Deze video cursus is van Jacko Meijaard, Jacko is de bekendste affiliate marketeer van Nederland en verdiend op deze manier +/- 20.000 euro per maand, maar ook hij is ooit bij 1 website met 0 euro inkomsten begonnen.

Staar je dus niet blind op zijn inkomen maar maak gebruik van zijn kennis en begin vandaag nog met de Affiliate Marketing Revolutie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *