Hoe kan je geld verdienen vanuit huis in 2019?

geld verdienen vanuit huisGeld verdienen vanuit huis, dat willen we allemaal wel maar is dat ook echt mogelijk?

En als dat mogelijk is welke mogelijkheden heb je dan en belangrijker nog, hoe pak je dit aan?

Als je op deze pagina terecht gekomen bent dan is de kans groot dat je op zoek bent naar ideeën om (extra) geld te verdienen.

Vandaag ga ik je precies vertellen hoe je dit het beste aan kunt pakken en deel ik mijn eigen ervaringen met je.

Met deze 7 manieren kan je geld verdienen vanuit huis in 2019

Het kan nooit kwaad om extra geld te hebben, en waar je er vroeger niet aan ontkwam om een baan te zoeken, al dan niet na het volgen van een opleiding, zijn er tegenwoordig gelukkig veel meer mogelijkheden.

Ik ga je dan ook uitleggen welke mogelijkheden er zijn en waarom ik de laatste optie de beste vind. Niet alleen vind ik dat de beste, het is ook een passieve vorm van geld verdienen en tevens is dat de manier die ik zelf ook al jaren toepas.

Maar alles op zijn tijd, eerst ga ik je de verschillende mogelijkheden vertellen!

1 Inpakwerk

Een populaire manier van thuis geld verdienen is door het inpakken van artikelen.

Op deze manier kan je verdienen wat je zelf wilt, alhoewel dit natuurlijk wel afhankelijk is van het aantal artikelen dat je inpakt en het loon per stuk dat je vooraf afgesproken hebt.

Het sorteerwerk (zoals inpakwerk ook  wel genoemd wordt) is een erg populaire vorm van thuiswerk. Doordat je hier geen specifieke opleiding voor nodig hebt en je het met meerdere mensen kunt doen maakt het nog gezellig ook.

Meestal worden de in te pakken items inclusief de verpakkings materialen thuis aangeleverd door de opdrachtgever.

De opdrachtgever komt de ingepakte materialen en de overige ongebruikte materialen ook weer thuis ophalen, hierdoor hoef je je huis niet uit als je dat niet wilt.

Wat extra opslagruimte kan geen kwaad om de ingepakte voorraad en de nog in te pakken voorraad te scheiden en op te slaan.

2 Lezen van emails

Nu zo’n beetje iedereen beschikt over een computer en een internet verbinding is het thuis lezen van emails een steeds populairder wordende vorm van thuis extra geld verdienen.

Het start salaris ligt veelal rond de 6,50 euro per uur wat een leuke salaris is als je nog geen geld verdiend of wel wat extra geld kunt gebruiken.

3 Beantwoorden van surveys

In het verlengde van het lezen van emails is het invullen van surveys, ook wel enquettes genoemd.

Dit kan je net als het lezen van emails ook gewoon thuis doen en afhankelijk van hoeveel surveys je invult kan het bedrag dat je per dag verdiend aardig oplopen.

4 Een krantenwijk

Vooral voor jongeren maar ook steeds meer voor volwassenen is er de mogelijkheid om een krantenwijk te beginnen.

Veelal worden de kranten en het reclame materiaal kant en klaar thuis aangeleverd, het kan ook zo zijn dat je de verschillende reclame folders zelf nog in elkaar moet steken voor je krantenwijk maar veelal is dat niet nodig omdat ze al geleased in plastic per pakket aangeleverd worden.

Het voordeel van een krantenwijk is dat je er behalve wat vrije tijd niets meer voor nodig hebt behalve een fiets.

De kranten tas voor op je fiets wordt ook aangeleverd door de kranten leverancier.

Voor het rondbrengen van de krant zal je je huis wel moeten verlaten maar het leek me toch een leuke vorm van extra geld verdienen waardoor ik besloten heb om de krantenwijk toch ook in dit rijtje te noemen.

5 Spullen verkopen via Marktplaats

De volgende vorm van geld verdienen vanuit huis is een vorm die je ongetwijfeld ook wel kent. En niet alleen kent maar je zal dit ongetwijfeld al eens gedaan hebben.

Ik heb het hier over het verkopen van spullen op Marktplaats.

Er zijn mensen die hier een leuk bedrag per week mee verdienen door dure items aan te bieden of items aan te bieden waar heel veel vraag naar is.

Veel voorkomende producten die op Marktplaats verkocht worden zijn auto’s, huisraad, kleding, speelgoed en hobby artikelen zoals foto camera apparatuur en natuurlijk mogen boeken in dit rijtje ook niet ontbreken.

Kijk maar eens goed naar de spullen die je in je huis, schuur of garage hebt liggen. Er zal ongetwijfeld iets tussen zitten wat je makkelijk op Marktplaats kunt verkopen.

6 Handelen in aandelen en opties

Heb je (aardig) wat geld achter de hand dat je op korte termijn niet nodig hebt dan kan het ook erg lucratief zijn om aandelen/opties aan te kopen en in je bezit te houden.

Hier zal je op korte termijn niet veel mee verdienen maar kan op lange termijn een leuk bedrag opleveren.

Mocht je hier toch op korte termijn geld mee willen verdienen dan zou je aandelen aan kunnen kopen en weer doorverkopen als de waarde gestegen is.

Hier kan je alleen helaas ook geld mee verliezen wat me dus eigenlijk niet echt een goede optie lijkt, het risico zal je dan waarschijnlijk ook te groot zijn.

7 Freelance schrijf werk

Kan je snel en goed schrijven dan is het schrijven van teksten in opdracht een goede manier om geld te verdienen vanuit huis.

Er zijn diverse websites waar schrijvers en mensen die op zoek zijn naar schrijvers met elkaar in contact worden gebracht.

De vraag naar goede tekstschrijvers wordt steeds groter en dit is dus een goede manier om extra geld te verdienen als je teksten schrijven tenminste leuk vind.

8 Geld verdienen vanuit huis via het internet met affiliate marketing

We leven in een mooie tijd, een tijd waarin er door de beschikbare technologie een hoop mogelijk is.

Nu iedereen (mobiel) internet heeft en voor zo’n beetje alle benodigde informatie eerst het internet raadpleegt is dit dan ook een prima plek om een passief inkomen te verdienen.

Je zit waarschijnlijk regelmatig op het internet om informatie te zoeken over van alles en nog wat maar wist je ook dat je prima geld kunt verdienen door handig gebruik te maken van het internet.

Dit kan je doen door gebruik te maken van affiliate marketing.

Dit is dan ook de beste manier om geld te verdienen vanuit huis omdat je in tegenstelling tot alle hierboven genoemde manieren geen grens aan de mogelijke inkomsten hebt.

De enige grens die er is, is jouw inzet en dus de tijd die je erin stopt.

Nou geldt dat in meer of mindere mate ook met de bovenstaande opties, het grote verschil is echter dat je met affiliate marketing geld kunt verdienen zonder er op dat moment actief iets voor te hoeven doen.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten waarbij je een commissie ontvangt als je de bezoeker van je website doorverwijst naar de website van de eigenaar van het product dat je promoot en als je doorverwezen bezoeker het product dan koopt betaald bij niets extra maar krijg jij er een commissie voor.

Hoe affiliate marketing precies werkt leg ik je hier in detail uit.

Mijn ervaringen met affiliate marketing

Ik heb zelf verschillende websites in verschillende niches van steigerhouten meubelen maken, tot websites over iPhones en Samsung Galaxy smartphones, tot online geld verdienen, tot websites over afslanktips en groene smoothies.

Al deze websites leveren me geld op maar ik moet er wel bijzeggen dat zo’n niche website niet vanaf dag 1 geld oplevert.

Tussen het moment dat je een site opzet tot de eerste affiliate inkomsten duurt het meestal een maand of 2 a 3, maar daarna blijven de websites dag en nacht bezoekers opleveren, waar een percentage van doorklikt naar de producten die ik promoot en een percentage daarvan koopt deze producten dan.

Hierdoor verdien ik online geld, ook als ik niet achter een laptop zit.

Ik doe niets speciaals en jij kan dit ook als je maar begint en volhoud.

Wil jij nu ook geld verdienen met Affiliate Marketing?

affiliate marketing revolutie review

Als jij dit ook wilt maar nog niet weet waar je moet beginnen dan kan ik je aanraden om het, net als ik, te leren van de beste affiliate marketing guru van Nederland.

Jacko Meijaard heeft een video cursus gemaakt (die ik regelmatig nog steeds gebruik) waarin hij je stap voor stap alles uitlegt wat je moet weten om een succesvolle affiliate website te maken.

Neem zelf maar eens een kijkje op de website van de Affiliate Marketing Revolutie >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *