extra geld verdienen naast je vaste baan doe je zo!

Hoe kan je geld bijverdienen naast je baan?

Hoe kan je geld bijverdienen naast je baan is een veel voorkomende vraag en dat vind ik niet eens zo’n heel gekke vraag al was het maar omdat ik daar jaren geleden ook naar op zoek ben geweest.

Ondertussen verdien ik een leuke aanvulling naast mijn fulltime baan maar dat is niet altijd zo geweest.

Ik heb namelijk een hoop verschillende dingen al geprobeerd maar wat ik het liefst wilde was om wat extra geld te verdienen zonder daar al te veel voor te hoeven doen.

Als jij ook op het punt aan bent gekomen dat je op zoek bent naar mogelijkheden om wat extra geld te verdienen naast je 40 uur (of minder) baan dan ga ik je vandaag een aantal mogelijkheden voor dragen die je naar dat doel kunnen helpen.

Hoe kan je geld bijverdienen naast je baan?

Als je naast je deeltijd of zelfs voltijds baan wat extra geld zou willen hebben om te besteden dan vraag je je waarschijnlijk af hoe je dat het beste kunt doen.

Er zijn natuurlijk verschillende dingen die je kunt gaan doen om extra inkomen te genereren.

Wil je op een illegale manier geld verdienen?

Om te beginnen wil ik je alvast duidelijk maken dat ik me alleen maar bezig houd met legale ideeën, als jij op zoek bent naar illegale voorbeelden waar je geld mee kunt verdienen dan kan (en wil) ik je niet verder helpen.

In eerste instantie zou ik je willen zeggen dat het dan zonde van je tijd is om verder te lezen, maar als ik er wat langer over nadenk (en dat heb ik natuurlijk ook gedaan) dan wil ik je toch adviseren om verder te lezen.

Hopelijk ga je na het lezen van dit artikel inzien dat er een veiligere, mooiere en betere manier is om aan extra geld te komen.

Wil je extra geld verdienen op een legale manier?

Mijn voorkeur gaat uit naar geld verdienen op een legale manier. Behalve dat je hierdoor niet in de problemen kunt komen en ook je baan niet op het spel zet geeft het ook veel meer voldoening om op deze manier aan extra geld te komen.

Er zijn namelijk diverse manieren voor jou om meer geld te verdienen, je moet alleen weten wat er allemaal mogelijk is en waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Waar je voorkeur naar uitgaat dat kan je alleen maar zelf beslissen maar om een goede keuze te kunnen maken moet je wel kunnen kiezen en er zijn keuzes waar je in eerste instantie niet van weet dat ze er zijn.

Daarom ben ik dit artikel aan het schrijven, om je te laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

4 Manieren om extra geld te verdienen (de laatste gebruik ik zelf).

Als je zelf wel wat extra geld wilt verdienen dan zijn er diverse mogelijkheden om dit te gaan doen. Ik ga je hieronder een 7 tal manieren uitleggen hoe je op een ethische verantwoorde manier een extra inkomen op kunt bouwen.

De een is wat beter dan de ander maar voor het beeld zal ik ook de wat mindere manieren (in mijn ogen voor je behandelen).

1. Een krantenwijk beginnen.

Een krantenwijk beginnen is een veel voorkomend idee als mensen op zoek zijn naar manieren om wat extra geld te verdienen.

Zowel jongeren als ook oudere mensen vinden dit een goed idee om wat meer financiële vrijheid op te zetten.

Het voordeel is dat je iedere maand een vast inkomen hebt en als bonus kan je rond de feestdagen aanbellen en de krant/folders persoonlijk overhandigen.

Dit kan je een leuke extra eindejaars bonus opleveren.

Het nadeel is dat het saai werk is en dat je een vast uurloon hebt waar niet veel rek in zal zitten. Dat uurloon is ook tamelijk laag waardoor je niet veel extra zult verdienen.

Naast je parttime of fulltime baan ben je er veel tijd mee kwijt en dit in combinatie met de lage opbrengsten maken het voor mij een slechte keuze.

2. Werken in de supermarkt/een winkel.

Je kan natuurlijk ook vaak nog in een winkel of in een supermarkt gaan werken. Niet een ideale oplossing in verband met het lage uurloon, zeker niet als je niet meer de jongste bent.

Veelal gaat buiten werktijden de voorkeur uit naar jongeren met een laag uurloon maar als je in deze doelgroep valt of als je overdag wat extra uurtjes wilt draaien dan is het het overwegen waard.

3. Spullen verkopen via marktplaats.

Heb je wel eens goed in je schuur/garage of op zolder gekeken? Grote kans dat je door de jaren heen aardig wat spullen hebt opgeslagen die je niet meer nodige hebt.

Het zet vaak geen zoden aan de dijk omdat het vaak maar om eenmalige inkomsten gaat maar je oude spullen verkopen kan soms nog voor leuke bedragen zorgen (afhankelijk van wat je wilt verkopen). Vooraf is niet te voorspellen hoeveel het oplevert, het is echt wat “de gek ervoor geeft”.

4. Thuis geld verdienen via het internet.

Van alle 4 de mogelijkheden die ik hier beschrijf (en dit is maar een kleine greep uit de verschillende mogelijkheden die er zijn) is deze degene die mij het meest tot de verbeelding sprak (en spreekt).

Om eerlijk te zijn geloofde ik in het begin niet dat dit echt mogelijk was maar mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik hoop dat dit bij jou ook het geval is.

Het mooie van geld verdienen is dat de mogelijkheden onbegrensd zijn. Wat je verdiend hangt vooral af van de tijd die je er in wilt steken.

Om eerlijk te zijn, er zit ook een nadeel aan. Het nadeel kan zijn dat het wel enige tijd duurt voordat je iets gaat verdienen, maar dat heeft mij (gelukkig) nooit tegen gehouden.

Hoe werkt dit dan?

Als je nu nog steeds aan het lezen bent dan wil je waarschijnlijk weten hoe dit precies werkt.

Ik ga je uitleggen hoe ik extra geld via het internet verdien.

Zoals je weet zit zo’n beetje iedereen op internet en stijgen de inkomsten van webwinkels en digitale producten.

Het internet slaapt nooit en hierdoor kan je 24 uur per dag geld verdienen zonder er op dat moment iets voor te moeten doen.

Als je een systeem goed opzet dan is dit een vorm van passief inkomen en wat is er nou leuker dan op een automatische manier geld te verdienen?

Stel…

Je hebt interesse in de Samsung Galaxy S8. Dan maak je een informatieve website over deze smartphone.

Je blogt regelmatig over deze telefoon waardoor je op bekende zoektermen steeds beter gevonden wordt in Google.

Op je site plaats je een prijzen vergelijker met jouw unieke affiliate code.

Als een bezoeker nou op een webwinkel (via jouw affiliate link) klikt en doorverwezen wordt naar de betreffende winkel en daar de gekozen telefoon koopt dan krijg jij daar een commissie voor.

Een commissie voor een smartphone ligt hoog en kan je per verkocht toestel al snel 25 a 30 euro opleveren.

Als je site goed loopt is het een kwestie van opschalen en maak je een nieuwe site over bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S7 en/of blijf je extra content (artikelen) plaatsen zodat je nog beter gevonden wordt en dus meer bezoekers krijgt waardoor je ook meer gaat verkopen.

Je zal niet gelijk dezelfde week al geld verdienen (alhoewel dit wel mogelijk is) maar na een paar weken tot een maand of 3 zou je je eerste verkoop kunnen hebben als je er regelmatig tijd insteekt.

Je eerste verkoop is het lastigste maar zodra je die eenmaal hebt gehad weet je dat het mogelijk is en is de sky echt de limit.

Ik steek er zelf niet veel tijd in en verdien daardoor ook niet superveel maar er zijn mensen die hier zelfs op de in verhouding kleine Nederlands talige markt meer tijd insteken tonen aan dat je op den duur zelfs meer kunt verdienen als dat je nu bij je fulltime baan doet.

De Affiliate Marketing Revolutie.

Ik wist niets af van geld verdienen op internet toen ik begon en zelf een website maken was al helemaal abacadabra voor mij.

Maar door de affiliate marketing revolutie van top internet marketeer Jacko Meijaard heb ik ontdekt hoe je met affilate marketing op een tamelijk eenvoudige manier geld kunt verdienen.

Er komt natuurlijk wel iets meer kijken bij een goede website maken en laten scoren in Google zodat je online geld gaat verdienen maar Jacko legt je dat in het Nederlands met duidelijke video’s uit.

Deze video cursus is de enige cursus die ik aanbeveel en ook de enige cursus die ik ooit heb gekocht. Meer dan 3000 Nederlanders hebben deze cursus ondertussen al gekocht.

Wil je meer weten over de affiliate marketing revolutie klik dan hier >>

2 gedachten over “Hoe kan je geld bijverdienen naast je baan?

 1. Ik zou toch zelf niet snel een krantenwijk nemen naast mijn 40 urige werkweek. Wel een heel leuke blog om te lezen. Goed idee van de affiliate marketing op mobiele telefoons, ik had geen idee dat dit zo hoog lag.

  1. Hoi Alex,

   Wat leuk dat je reageert op een artikel. Bedankt hiervoor!

   Een krantenwijk is natuurlijk een mogelijkheid om meer geld te verdienen naast je vaste baan. Er zijn in mijn ogen ook veel beter alternatieven en ik zou nooit een krantenwijk naast mijn baan willen hebben.
   Automatiseren van een affiliate site is aan de voorkant een hoop werk maar gaat je op de lange termijn veel meer opleveren als een krantenwijk. Als je voor ieder uur dat je werkt direct betaald wilt worden dan is dit niets voor je maar de aanhouder wint en het zal je verbazen wat het op de lange termijn op kan leveren.
   Ik wil je nog wel even meegeven dat je het beste je aandacht op 1 site kan vestigen en pas opschalen als je eerste site goed staat, rankt en je eerste commissie binnen is.

   Groeten,
   Henk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *