Is de Bol Masterclass Betrouwbaar?

Bol masterclass reviewIs de Bol masterclass betrouwbaar is een veel gestelde vraag die ik regelmatig tegenkom.

Vandaag ga ik die dan ook voor je beantwoorden want ik begrijp heel goed dat je wel in jezelf wilt investeren maar dat je nog twijfels hebt of de Bol masterclass van Jia Ruan wel een betrouwbaar product is.

Had je namelijk geen twijfels bij dit vlaggenschip product van Team Unstoppable dan was je ook nooit op deze pagina terecht gekomen.

En nu dat je hier dan wel aangekomen bent vind ik het mijn taak om je te voorzien van een eerlijk antwoord op de vraag of dit een betrouwbaar product is en of het verstandig is om hier je geld in te inversteren.

Een hoop om te behandelen, dus laten we maar snel beginnen!

Wie is Jia Ruan?

Voor dat we in het product duiken en gaan behandelen of het een betrouwbaar product is gaan we eerst even kijken naar de eigenaar.

Ik weet niet hoe het met jou zit maar als je ook maar een klein beetje op mij lijkt dan ben je sceptisch bij grote uitgaves op internet en wil je al eerste wat meer weten over de eigenaar van het product dat je zou willen kopen.

Vandaar dat ik je eerst even wat informatie over Jia Ruan (de kracht achter de Bol Masterclass) voordat we het product gaan behandelen.

Jia Ruan is een jonge ondernemer van Chinese ouders. Zijn ouders hebben een eigen restaurant waar Jia op jonge leeftijd al veel heeft geholpen.

Chinese restaurant medewerkers staan bekend om niet zeuren maar gewoon hard werken, hard werken is voor Jia dan ook niet onbekend.

Hij wist echter, door het van zo dichtbij gezien en meegemaakt te hebben dat hij wel een eigen bedrijf wilde hebben maar dat het de vele werkuren van zijn ouders niet zag zitten als een optie over hoe hij wilde werken.

Jia had al op jonge leeftijd voor zichzelf uitgemaakt dat hij een ander leven voor zichzelf wilde hebben.

Jia Ruan van de Bol Masterclass

Hij wilde best hard werken maar dan om iets op te bouwen en naarmate de tijd verstrijkt minder te gaan werken, een systeem hierin aan te brengen en zoveel mogelijk uit te besteden.

Als dit is wat je wil dan kom je al snel bij een online business uit.

Een online business is met name interessant als je carrière op wilt bouwen door een webshop te runnen (of meerdere webshops) en  er een systeem op los te laten waardoor je het meeste werk kunt uitbesteden.

Op deze manier bouw je een passief inkomen op terwijl je zelf meer van de vrijheid die het verschaft kunt genieten dan welke andere bedrijfs eigenaar in welke industrie dan ook.

Jia had dus al vroeg besloten dat dit is wat hij wilde bereiken in zijn leven en net als met zoveel succesvolle mensen visualiseerde hij dat beeld voor zichzelf en begon er aan te werken en bleef maar doorgaan totdat hij zijn doelen had behaald.

Na het behalen van zijn doelen kwamen er nieuwe doelen bij en zo legde hij voor zichzelf de lat steeds hoger.

Denk bij Jia Ruan dus niet aan een internet oplichter waar alles bij aan is komen waaien, hij heeft er een hoop voor moeten doen en laten om te komen waar hij nu is.

Jia had niemand om het van te leren en heeft alles wat hij nu weet door vallen en opstaan geleerd.

Toen er telkens meer mensen in zijn omgeving zijn succes zagen en wilde weten hoe hij dit deed en of iemand anders dit ook kon is hij na gaan denken om zijn kennis in een cursus te gieten.

En zo is de Bol Masterclass ontstaan.

Wat is team unstoppable?

Team unstoppable is in 2018 door Jia Ruan opgezet samen met  2 vrienden, ondertussen telt het bedrijf meer dan 10 werknemers en worden er miljoenen omgezet door het jonge team van ondernemers.

Team unstoppable is een online platform wat – zeker in Nederland – op eenzame hoogte staat als het gaat om geven van mindset en online marketing trainingen.

Wil je serieus aan de slag en je leven in eigen hand nemen dan zijn de cursussen van team Unstoppable het overwegen meer dan waard.

Is de Bol masterclass betrouwbaar?

Dan komen we nu via een kleine omweg via Jia Ruan en zijn bedrijf Unstoppable aan bij de vraag waar dit artikel mee begon.

De vraag: Is de Bol masterclass betrouwbaar.

Om daar een duidelijk antwoord op te kunnen geven wilde ik je eerst wat meer vertellen over de persoon die de cursus heeft gemaakt en het bedrijf waar je deze baanbrekende cursus van kunt kopen.

De bol masterclass is een online video training die je kunt bereiken nadat je hebt betaald.

Ik vind de cursus zelf heel erg betrouwbaar en dat komt omdat Jia en zijn mede docenten online bereikbaar zijn via hun sociale media kanalen.

Ze zijn benaderbaar met hun eigen naam en er zitten geen schimmige bedrijfs praktijken achter.

Wat kan je van de Bol Masterclass verwachten?

Wil je net als Jia webshops maken, ze vullen met de juiste spullen en ze verkopen via het platform van Bol.com? Dan is de Bol Masterclass met 100% zekerheid de allerbeste en snelste methode naar succes.

Jia legt je van A tot Z nameljk alles uit wat je moet weten en als je een email kunt versturen, ontvangen en lezen dan heb je voldoende technische kennis in huis om via deze cursus een succesvolle online business op te zetten.

  • Hoe kom je aan een populair product dat goed verkoopt?
  • Hoe kan je uitvinden of er veel concurrentie voor dat product is?
  • Hoe en waar koop je de producten zo goedkoop mogelijk in?
  • Hoe werkt dat met inpakken, moet je dat zelf doen?
  • Wat moet ik aan klantenservice doen?
  • Hoe krijg ik bezoekers op mijn webshop?

Hierboven heb ik zomaar even een greep gedaan in de onderwerpen die in de Bol Masterclass behandeld worden, maar natuurlijk wordt er nog veel meer behandeld.

Zoals gezegd is deze cursus de meest complete in zijn soort en wordt alles je in duidelijk en god te volgen Nederlands uitgelegd.

Natuurlijk kan je alles ook op eigen houtje zonder de cursus uitvinden maar dat gaat je een veelvoud aan geld kosten en het is dan maar de vraag of de informatie die je hebt opgezocht nog wel up to date is.

De informatie van Jia is up to date en hij weet heel goed waar hij het over heeft.

Kijk anders eerst even dit gratis webinar van Jia Ruan waar hij alvast een aantal onbetaalbare tips geeft

Mijn conclusie over de Bol Masterclass:

wie is Jia Ruan van de bol masterclass

Zoals je waarschijnlijk na het lezen van dit artikel wel zal zijn opgevallen ben ik erg enthousiast over de Bol Masterclass van Jia Ruan en zijn team unstoppable.

Het is een video cursus van hoge kwaliteit die boordevol actuele informatie staat.

Ben je bereid actie te ondernemen en alle tips en strategieën die er gegeven worden toe te passen? Dan ben ik er echt van overtuigd dat je de kosten van deze cursus er binnen een paar maanden al uit hebt.

Er zijn zelfs gevallen bekend van de uitzonderingen, de mensen die het geld er de eerste maand al uit hadden. Met de juiste mindset zou jij binnen 1 a 2 maanden ook tot deze succesverhalen kunnen behoren maar dan moet je er wel echt serieus werk van maken.

Ben je niet bereid om actie te ondernemen dan is dezze cursus niets voor jou en zou ik je aan willen raden om de Bol Masterclass niet te kopen.

Het is dan zonde van je geld en dan kan je beter iets anders leuks met dat geld gaan doen.

Maar ben jij bereid actie te ondernemen dan zou 2020 wel eens het jaar kunnen zijn dat je meer succes behaalt dan je voor mogelijk had gehouden.

Dan nog als laatste dit even…

Natuurlijk kan je de cursus direct kopen maar ik wil je aanraden om eerst het gratis webinar te kijken.