Wat is goede handel op dit moment? Hiermee verdien je snel geld op internet!

wat is goede handel op dit momentWat is goede handel op dit moment is een vraag waar een hoop mensen mee zitten.

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen dan is de kans groot dat jij ook wilt weten waar je makkelijk geld mee kunt verdienen en dan denk je natuurlijk al snel aan een vorm van handelen.

En alhoewel daar helemaal niets verkeerd aan is ga ik je niet vertellen hoe eenvoudig je een handeltje op kunt zetten via een bekend platform als Bol.com Marktplaats, Ebay of Amazon

Heb jij wel interesse om een succesvolle e-commerce business op te zetten dan raad ik je het gratis webinar van Jia Ruan aan.

Hij is een echte pro als het gaat om winstgevende webshops op te zetten en kan je er dan ook alles over vertellen.

Ik ga je, daar en tegen, vertellen wat goede handel is aan de hand van mijn eigen ervaringen en de enige manier waarop ik geld verdien (naast mijn vaste full time baan) is door gebruik te maken van affiliate marketing.

Wat is goede handel op dit moment?

Zoals gezegd ga ik je niets vertellen over verkopen van (je eigen) spullen op websites zoals Marktplaats of Ebay.

Daarover is al genoeg geschreven door mensen die er, naar ik aan mag nemen, zelf ook geld mee verdienen. Maar kijk wel uit wie je gelooft, niet iedereen die beweert geld te verdienen met een bepaalde methode is hier eerlijk over en helaas worden er een hoop mensen online opgelicht.

Door deze oplichters krijgt “geld verdienen”of “online geld verdienen” een negatieve klank en dat is helemaal nergens voor nodig.

Maar als je al eens opgelicht bent dan ben je hier sceptisch over en dat begrijp ik heel erg goed.

Maar daarover straks meer, nu gaan we eerst even kijken wat een goede handel is op dit moment.

Ik ben er zelf van overtuigd dat er een hele hoop manieren van goede handel zijn, zolang je er maar oprecht over bent en met de juiste insteek geld wilt verdienen.

Als dat het geval is dan zijn je eigen spullen door verkopen of spullen aankopen en met winst doorverkopen manieren van goede handel die op dit moment een hoop geld opleveren maar ook een e-commerce business zoals een webshop opzetten hoort dan zeker in dat rijtje thuis.

Maar over deze manieren wil ik het niet met je hebben.

Daarom zijn de bovenstaande methodes niets voor mij…

Zoals gezegd zijn bovenstaande methodes prima manieren om een handeltje mee op te zetten maar voor mij zijn deze manieren niet aantrekkelijk.

Dat komt omdat:

  • Ik een full time baan van 40 uur heb. En waar ik naar op zoek was, was het opzetten van een goede handel waar ik niet veel voor hoefde te doen.
  • Ik vooraf geen producten in wil kopen die ik misschien niet eens verkocht zou krijgen.
  • Ik geen opslagruimte wil huren voor deze voorraad producten.
  • Ik op vakantie wil kunnen gaan zonder dat mijn business stil komt te liggen als ik er niet ben.

 

Dus na een hoop (online) onderzoek kwam ik er dus al snel achter dat dit allemaal punten waren waar mijn extra bron van inkomen aan zou moeten voldoen.

Affiliate marketing is de onbekende maar geweldige manier om online geld te verdienen

Op een gegeven moment kwam ik terecht bij een artikel over affiliate marketing.

Nieuwsgierig als ik was ben ik me meer en meer gaan verdiepen in deze manier van geld verdienen.

Het kwam er in vogelvlucht op neer dat je een website zou gaan maken over een bepaald product of voor een markt waar de doelgroep naar  diverse producten op zoek was (denk hierbij aan mensen die een nieuwe smartphone willen hebben en informatie zoeken en de prijzen willen vergelijken voor ze tot aankoop over gaan).

Affiliate marketing is dan ook niets anders als andermans producten promoten aan de juiste doelgroep en bij de verkoop van zo’n product krijg jij dan een commissie.

Deze commissie kan bij een smartphone met abonnement oplopen naar 30 a 35 euro.

Het mooie aan affiliate marketing is dat als je eenmaal een niche website hebt over bijvoorbeeld de iPhone dat er via Google op de automatische piloot dag en nacht nieuwe bezoekers op je website terecht komen.

Deze bezoekers klikken in Google op het artikel van jouw website in de zoekresultaten.

Op jouw site lezen ze het artikel en een percentage van deze bezoekers klikt dan op de tekst links in jouw artikel of in het geval van smartphones op een klikbare link van de telefoon naar keuze die het goedkoopste is.

Via deze links komen ze dan terecht bij de aanbieder die de telefoon verkoopt en daar kunnen ze dus direct de telefoon bestellen.

Doordat jij voor deze verkoop hebt gezorgd en de verkoop tot stand is gekomen via jouw unieke affiliate link krijg jij hier een commissie voor.

En zoals gezegd kan dat in het geval van een smartphone met abonnement oplopen naar dik 30 euro per verkoop.

Het mooie aan affiliate marketing is dat je website (of websites) ook voor bezoekers en dus commissies zorgen als jij niet aan je site aan het werken bent.

Gekker nog, zelfs als jij lekker op het strand ligt komt het voor dat je geld verdiend als er op dat moment bijvoorbeeld een smartphone via jouw website verkocht wordt.

Affiliate marketing wordt populairder en populairder maar staat eigenlijk nog in de kinderschoenen. Hoe meer affiliate sites er komen, hoe meer concurrentie er komt.

Het is dus belangrijk om zo snel mogelijk te beginnen en dus ook zo snel mogelijk op de automatische piloot geld te verdienen.

Onbeperkt geld verdienen met affiliate marketing

Ik heb je nu kort uitgelegd hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Zoals je waarschijnlijk wel in de gaten hebt is dit voor mij de meest eenvoudige manier om extra geld te verdienen zonder er al te veel moeite voor te hoeven doen en altijd aan het werk te zijn om geld te verdienen.

Bij iedere andere vorm van werken is het uurtje factuurtje en zijn je salaris verhoging aan grenzen onderhevig.

Bij affiliate marketing is dat beide niet van toepassing, ik verdien geld met mijn websites als ik niet in de buurt ben van een beeldscherm en hoeveel ik verdien per maand hangt af van mijn inzet.

Hoe meer sites ik maak, hoe meer artikelen goed ranken in Google, hoe meer mijn websites opleveren. Aan de voorkant zet je een site op en onderhoud je je site met 1 a 2 uurtjes per week en aan de achterkant verdien je geld zonder er op dat moment iets voor te hoeven doen.

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

affiliate marketing revolutie reviewWil jij, net als ik, ook (extra) geld gaan verdienen met een affiliate website?

Dan raad ik je aan eens een kijkje te nemen op de website van Jacko Meijaard.

Jacko is de expert op het gebied van affiliate marketing en heeft een geweldige video cursus gemaakt waar hij je van A tot Z alles uitlegt wat je moet weten om zelf ook een succesvolle affiliate niche website op te zetten.

Met een 30 dagen geld terug garantie loop je geen enkel risico, maar ik garandeer je dat als je de video’s kijkt en volgt je binnen een paar maanden al je eerste commissie verdiend en vanaf dan is het een kwestie van opschalen.

Klik hier en begin vandaag nog met de Affiliate Marketing Revolutie >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *