Jacko Meijaard

Is Jacko Meijaard betrouwbaar? Lees mijn onthullende review NU!

Is Jacko Meijaard betrouwbaar is een vraag die ik met enige regelmaat voorbij zie komen op mijn contact formulier. Tot nu toe heb ik iedere keer een persoonljik antwoord gegeven op deze vraag als deze gesteld werd via het contact formulier (net zoals ik op alle reacties en vragen reageer).

Ik vind het nog steeds heel bijzonder als een lezer van mijn website de moeite neemt om een reactie achter te laten, daarom reageer ik dan ook altijd als ik een nieuwe reactie zie.

Maar goed dat even ter zijde.

Want waar ik het met je over wil hebben in dit artikel is of Jacko een persoon is die je kunt vertrouwen of dat het iemand is die onbetrouwbaar is.

Om deze vraag voor iedereen inzichtelijk te hebben (en houden) heb ik dus besloten om hier een openbaar artikel te plaatsen die deze vraag vanuit mijn inzichten belicht.

Dit artikel is nu nog maar een paar regels groot maar zal uitgroeien in een uitgebreid artikel over Jacko Meijaard tegen de tijd dat ik het artikel plaats op BlogAdviesGids.nl (en tegen de tijd dat jij dit leest is dat dus zover).

Om je een duidelijk beeld over Jacko te geven zulen we bij het begin beginnen en aangezien ik Jacko al een jaar of 6 ken zal ik al mijn ervaringen met hem met je delen.

Maar laten we eerst met het begin beginnen.

Wie is Jacko Meijaard?

Is Jacko Meijaard betrouwbaar

Jacko Meijaard is een jonge internet ondernemer uit het Zeeuwse Yerseke die al jaren beken is met websites bouwen en uitbreiden met waardevolle content.

Hij heeft ooit in Utrecht een HBO opleiding journalistiek gedaan maar na verloop van tijd kwam hij erachter dat de toekomst perspectieven na het afronden van deze opleiding niet in lijn waren met het toekomstbeeld en de droom die hij voor zichzelf voor ogen had.

Hij heeft toen dan ook besloten om vroegtijdig deze opleiding te staken en zijn eigen pad te volgen door zijn dromen achterna te gaan, dromen waar zijn directe omgeving nooit van dacht dat ze haalbaar waren.

Ondertussen heeft Jacko wel bewezen dat het volgen van je eigen dromen, en door blijven gaan ondanks dat je omgeving het niet ziet zitten en er zelfs lacherig over doet, tot hele mooie dingen kan leiden.

Waar ken jij Jacko Meijaard van?

Jij kent hem waarschijnlijk van zijn populaire product de Affiliate Marketing Revolutie waar hij je via een video cursus leert hoe je een niche website opzet en goed vindbaar maakt in Google zodat je via affiliate marketing een passief inkomen kunt verdienen.

Buiten de bovengenoemde cursus en zijn populaire website InternetSuccesGids.nl is hij dus eigenaar van diverse websites in diverse niches.

Wat je misschien niet wist is dat de ISG.nl ooit begonnen is als DroomSucces.nl maar na gezien te hebben dat hij hiermee meer vragen kreeg over dromen dan over internet marketing heeft hij na een aantal maanden de website verhuisd naar de internetsuccesgids domeinnaam waar hij sinds dat moment actief op is.

Verder is Jacko Meijaard onder andere bekend van zijn forum, zijn podcasts, zijn Facebook pagina en Instagram profiel, zijn Twitter account en natuurlijk zijn leuke en informatieve YouTube kanaal.

Jacko Meijaard interview in het Algemeen Dagblad

Misschien ken je Jacko ook wel van zijn interview op het AD (Algemeen Dagblad).

Mocht je dat interview niet gezien hebben dan kan je het interview hier nog terug lezen.

Eventueel kan je de onderstaande video over het interview ook nog even terugkijken.

Maar zoals gezegd is het meest bekende wel zijn video cursus, de cursus waarin hij je over zijn schouder mee laat kijken zodat je alle stappen na kunt doen en ook de internet lifestyle zoals hierboven uitgelegd kunt gaan leven.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Je wilt natuurlijk graag weten of je Jacko Meijaard kunt vertrouwen en of je met een gerust gevoel zijn producten kunt kopen.

De geld verdienen op het internet door middel van een passief inkomen markt is een markt waar een hoop oplichters actief zijn en alleen daarom al kan ik me heel goed voorstellen dat je met deze vraag worsteld.

Jacko Meijaard ervaringen

Of je Jacko vertouwd hangt samen met de ervaringen die er met hem zijn, daarom hieronder even een kort stukje over de ervaringen die ik heb opgedaan met Jacko.

Ik kan je op voorhand al zeggen dat die in mijn geval heel erg positief zijn en dat ik een echte fan van hem ben, maar goed lees het gewoon maar even door en stel je eigen conclusie na het lezen van onderstaande.

Geld verdienen met internet heeft me altijd al aangesproken en ik wist dat het mogelijk was, het was me alleen niet helemaal duidelijk hoe je dat dan deed en waar je moest beginnen.

Wat ik gedaan heb is gezocht op Google naar geld verdienen op internet, affiliate marketing en bloggen en zo kwam ik al snel uit bij de informatie op internetsuccesgids.

De affiliate marketing revolutie sprak me direct al aan en leek me het enige juiste product wat ik aan zou moeten schaffen.

Maarja, online geld overmaken voor een digitaal product terwijl ik dat nog nooit gedaan had remde mijn enthousiasme toch wel een beetje af.

Om eerlijk te zijn heb ik ook een aantal keren doorgeklikt naar de betaalpagina om de betaling toen toch maar weer niet af te ronden omdat ik met dezelfde vragen en onzekerheden zat als waar jij nu mee zit.

Maar uiteindelijk heb ik na veel wikken en wegen toch de gok gewaagd en de Affiliate Marketing Revolutie gekocht.

Binnen een paar seconden had ik de mail al in mijn inbox met de link naar de inlogpagina en ik kan je zeggen dat dat een hele opluchting was.

Mijn investering was dus een goede geweest en het zag er naar uit dat alles werkte en dat ik kreeg wat er beloofd werd.

Ik heb tot op de dag van vandaag nog email verkeer met Jacko, emails waar hij nog steeds heel snel en met goede tips en leuke feedback op reageerd.

Mijn vraag over de betrouwbaarheid van Jacko was dan ook heel snel beantwoord toen ik met de video cursus begonnen was.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar, mijn conclusie:

Ik hoop met het schrijven van dit artikel aangetoond te hebben dat je Jacko kunt vertrouwen en dat hij geen oplichter is maar een ondernemer die je met een gerust hart kunt vertrouwen (iets wat in de internet marketing markt helaas niet voor al zijn collega’s geldt).

Wil jij nu ook beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie?

Als je na het lezen van dit artikel over Jacko enthousiast geworden bent en ook wilt beginnen met de AMR (Affiliate Marketing Revolutie) dan juich ik dat van harte toe.

In de affiliate marketing revolutie legt Jacko je precies uit hoe je een legitieme internet business opzet. Je leert hierin onder meer:

  • Hoe je marktonderzoek doet.
  • Wat het beste product is om te promoten
  • Hoe je een WordPress website zelf maakt (zonder enige kennis over websites maken vooraf)
  • Hoe je de website optimaliseert om hoger in Google te ranken
  • Wat affiliate marketing is en hoe je dat succesvol toepast
  • Hoe je artikelen schrijft
  • Hoe je de teksten kunt laten schrijven (als je dat wilt)
  • Hoe je social media succesvol inzet

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit alle informatie die je krijgt als je met de video cursus aan de slag gaat.

Betaal niet teveel en gebruik deze kortingslink!

Wil je aan de slag gaan met de Affiliate marketing revolutie en gebruik maken van de 30 dagen niet goed, geld terug actie? Gebruik dan deze kortingslink zodat je niet teveel betaald!

Als je nog vragen hebt dan hoor ik het graag en ik beantwoord ze met alle plezier voor je!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *