Wat kost affiliate marketing in 2019?

wat kost affiliate marketingWat kost affiliate marketing  is een vraag die ik de laatste tijd veel langs zie komen. Als jij ook met deze vraag zit dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen.

Ik ga vandaag namelijk prcies vertellen welke kosten je allemaal moet maken om met affiliate marketing te beginnen en op deze manier (extra) geld op het internet te kunnen verdienen.

Wat is affiliate marketing?

Voordat we in de kosten gaan duiken ga ik je eerst even kort vertellen wat affiliate marketing nou precies is.

Door het woordje “marketing” klinkt het misschien wat ingewikkeld maar ik beloof je dat het dat echt niet is. Gekker nog, ik heb een elektro technische achtergrond op MBO niveau en heb totaal geen verstand van websites coderen of andere ingewikkelde ICT onderwerpen maar dat werhoud me er niet van om online geld te verdienen met affiliate marketing.

Maar goed, dat gezegd hebbende, wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten of diensten en een commissie te ontvangen van de product of dienst eigenaar.

Hoe kan je Affiliate marketing toe passen?

Er zijn diverse manieren om hier geld mee te verdienen maar grofweg komt het neer op 2 verschillende manieren.

Geld verdienen met een website of geld verdienen zonder een website.

Ik heb beide gebprobeerd maar heb met afstand de beste resultaten gehaald met het gebruik van een eigen website.

Alhoewel ik nog steeds de andere manier ook wel toepas houd ik me hoofdzakelijk bezig met online geld te verdienen door gebruik te maken van eigen websites.

Wat kost affiliate marketing?

Nu je bovenstaande gelezen hebt wil je waarschijnlijk hier zelf ook mee beginnen en de eerst volgende vraag die je dan hebt is, neem ik aan, hoeveel gaat het me kosten als ik zelf ook met affiliate marketing wil beginnen.

Ja, er zijn kosten mee gemoeid maar dit verdienmodel heeft de laagste onkosten die ik ken.

Met andere woorden, ik ken geen ander legale manier om geld te verdienen waar je zo weinig kosten hoeft te maken als met het geld verdienen door gebruik te maken van affliate marketing.

Dit zijn de kosten voor een domeinnaam

Een domeinnaam is heel goedkoop en alhoewel je ook een gratis website kunt maken raad ik je dat af. Google rankt gratis websites heel slecht en je mag er geen geld mee verdienen.

Zet je er wel een verdienmodel op dan zal de pertijd die deze websites en blogs uitgeeft je account afsluiten en kan je weer opnieuw beginnen.

Zonde van je energie, tijd en moeite dus.

Voor de kosten hoef je het overigens niet te laten want bij Neostrada heb je een.nl domeinnaam voor maar 2 euro per jaar.

Dit zijn de kosten voor een hostingpakket

Naast een domeinnaam heb je ook een hostingpakket nodig en alhoewel hosting duurder is als een losse domeinnaam stellen de kosten heel weinig voor.

Vooral in het begin als je nog niet veel bezoekers op je webiste hebt heb je voldoende aan een basis hosting pakket.

Op een hosting pakket kan je verschillende domeinnamen installeren maar ik wil je met klem adviseren om je te concentreren op 1 website.

Als die op een gegeven moment geld op gaat leveren kan je altijd nog meerdere sites gaan maken, maar in het begin is dat simpelweg te veel moeite en wil je alle vrije tijd die je hier aan kunt spenderen gebruiken voor 1 website.

1 website bouwen, onderhouden en promoten is namelijk al voldoende werk.

Ik raad je aan om een basis hosting pakket af te nemen bij Neostrada.

De kosten zijn rond de 30 euro op jaarbasis.

Welke extra kosten moet je nog maken voor een affiliate business?

In principe zijn dit alle kosten die je MOET maken, en met nog geen 35 euro op jaarbasis stelt dat natuurlijk niets voor.

Je hebt namelijk geen pand om te huren en geen voorraad om te kopen.

Zoals gezegd is dit de voordeligste manier om geld te verdienen.

Natuurlijk zijn er meer kosten die kunt maken om je leven als affiliate marketeer makkelijker te maken maar voor in het begin is dit alles.

Het enige wat je nog wel aanraad is om een cursus over affiliate marketing te kopen.

Zo’n cursus scheelt je een hoop tijd en energie.

Daar komt bij dat je over de schouder van een veel geld verdiende affiliate marketeer meekijkt en alles na kunt doen waardoor dit de kortste weg naar succes is.

De enige cursus die ik je aanraad is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Ik heb deze cursus zelf ook en gebruik hem voor iedere website die ik maak, zo weet ik zeker dat ik geen belangrijke stappen oversla.

Koop de cursus, hosting en een domeinnaam en begin vandaag nog met het verdienen van geld op het internet!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *