Hoe kan je meer geld verdienen naast je baan?

wat is goede handel op dit momentVind je het inkomen van je (vaste) baan niet voldoende? Dan ben je vast op zoek naar een manier om extra inkomen te genereren.

Maar wat is nou eigenlijk een goede manier voor meer geld verdienen naast je baan?

Ik ga je vandaag uitleggen welke methodes er zijn en wat de voor en nadelen van deze methodes zijn.

Hoe kan je meer geld verdienen naast je baan?

Iedereen kan wel wat extr inkomen gebruiken naast zijn vaste inkomen, toch?

Je hoort niet snel iemand zeggen…nee laat maar ik verdien nu wel genoeg geld en ben tevreden.

Om die simpele reden zie ik dat ik telkens meer bezoekers hier op BlogAdviesGids.nl krijg die op zoek zijn naar manieren om (veel extra) geld te verdienen.

Dus als jij via een zoekopdracht over meer geld verdienen naast je baan hier terecht bent gekomen dan is dat niet zo gek en je bent zeker niet de enige die hiernaar op zoek is.

Welke manieren er zijn?

Teveel om op te noemen!

Maar de leukste en beste manieren ga ik hier met je behandelen, zodat jij voor jezelf uit kan maken welke manier jou het meeste aanspreekt.

Meer uren gaan werken

De meest voor de hand liggende methode om meer geld te gaan verdienen is om extra uren te gaan werken. Je hebt dan wel geen manier gevonden om naast je baan geld te verdienen maar het is wel een goede manier om meer geld te verdienen.

Is het een goede manier?

Daar zijn de meningen over verdeeld maar mijn mening is dat het geen goede manier is.

Er is maar een bepaald percentage uren dat je extra kan werken en de uren die je niet werkt krijg je ook niet betaald. Dit is in min ogen geen goede manier voor de lange periode.

Je kan het natuurlijk voor een korte periode doen maar je kan die tijd ook gebruiken om iets voor jezelf te beginnen maar daarover straks meer.

Een opleiding gaan doen om hoger op te komen

Dan kan je natuurlijk ook een opleiding of cursus gaan doen om nadat je geslaagd bent een hoger uurloon te krijgen.

En alhoewel dit vaak wordt beloofd door je werkgever als je aan een opleiding begint is het helaas meer regel als uitzondering dat je er ook daadwerkelijk op vooruit gaat als je geslaagd bent.

Gekker nog, vaak zit je aan een schuld vast bij je werkgever.

Nadat je geslaagd bent willen ze dat je minimaal 4 jaar bij dat bedrijf blijft werken, doe je dat niet dan moet je een gedeelte van de studiekosten terug betalen.

Bijvoorbeeld het eerste jaar 90%, het 2e jaar 75%, het derde jaar 25% en na minimaal 4 jaar na geslaagd te zijn heb je geen studieschuld meer.

Let hier dus goed op voordat je zomaar ja zegt tegen een opleiding die je baas voor je betaald.

Laat het internet voor je werken met een webshop

Ik ben echt een voorstander van iets anders naast je baan te doen om op die manier meer geld te gaan verdienen.

Een goede manier is het bijvoorbeeld om een webshop te beginnen.

Een webshop staat altijd online en zo kan je het internet voor je laten werken.

Dit is met afstand de meest populaire manier van meer geld verdienen naast je baan.

Hiervoor moet je wel weten hoe je een webshop bouwt, welke producten goed verkopen en waar je deze producten voordelig in kan kopen.

Verder moet je weten hoe je zoveel mogelijk bezoekers krijgt op je webshop, niet zomaar bezoekers maar de juiste doelgroep voor de producten die je wilt gaan verkopen.

Denk ook aan klanten service, inpakken en versturen van de producten.

Hoe je dit allemaal zo voordelig mogelijk kunt doen leer je het beste in een goede cursus van mensen die op deze manier al veel geld verdienen.

Natuurlijk kan je het ook allemaal zelf uit gaan vinden maar dit zal je een hoop tijd kosten en nog veel meer geld. Zonde natuurlijk en al helemaal als je bedenkt dat je nooit zeker weet of degene waar jij de gratis tips van krijgt ook wel echt weet waar hij het over heeft.

Let dus goed op dat je niet opgelicht wordt want dat gebeurt in deze branche nogal snel.

Je wilt les krijgen van echte mensen die kunnen bewijzen dat ze succes hebben met webshops en waar online van te vinden is dat ze echt bestaan en geen oplichters zijn.

Je zou kunnen beginnen met dit gratis webinar van Jia Ruan maar dat hoeft natuurlijk niet, je bent er vrij in om dat te beslissen maar dat is was ik zou doen als ik een webshop wilde gaan beginnen.

Online geld verdienen met affiliate marketing

De manier die mij het meeste aanspreekt omdat het zo’n eenvoudige manier is en je er nagenoeg geen omkijken naar hebt als je alles éénmaal goed hebt opgezet is affiliate marketing.

Met affiliate marketing heb je geen voorraad nodig, niemand die producten in moet pakken, geen klanten service en ook geen kosten voor verpakkings materialen zoals kartonnen dozen.

Met affiliate marketing maak je een website – en later meer websites of je maakt je website groter – over een bepaald product of een bepaalde product groep.

Waar het op neer komt is een niche website maken rond een probleem dat mensen hebben zoals bijvoorbeeld goedkope Samsung smartphones kopen.

Je richt je site in rond deze telefoons en blogt over vragen die mensen hebben rondom deze telefoons.

Je bezoekers geef je waarde via je geschreven artikelen en in deze artikelen link je naar bijvoorbeeld de website van KPN waar ze de beste aanbiedingen kunnen vinden.

Koopt een bezoeker van jouw website binnen een jaar via jouw link een telefoon met abonnement dan krijg jij daar een commissie voor.

Je artikelen ranken steeds beter na verloop van tijd in Google, hierdoor krijg je meer bezoekers en meer kliks op jouw persoonlijke affiliate links.

Dit resulteert in meer klanten voor KPN en voor jou in meer commissies.

Je website is nooit ziek, 24 uur per dag online en je hoeft niets te doen voor commissies behalve je website regelmatig van nieuwe content te voorzien.

Dit proces kan je automatiseren en zover opschalen als je wilt.

1 website, 5 websites, 10 websites, 100 websites?

Jij bepaald hoever je wilt gaan en hoeveel je wilt verdienen.

Als je denkt dat dit een pyramide spel is dan kan ik je gerust stellen, alle grote bedrijven doen aan affiliate marketing. Echt in iedere branche wordt dit toegepast.

Van stand up paddle boards webshops, tot reis websites, tot voedings supplementen, tot grote nieuws websites zoals die van het Algemeen Dagblad allemaal doen ze aan affiliate marketing.

Je zou gek zijn als je er zelf ook niet zo snel mogelijk mee begint!

Hoe kan je het beste beginnen met affiliate marketing?

affiliate marketing revolutie video cursus

Ik heb je nu verteld welke populaire methodes er zijn om meer geld te verdienen naast je baan.

Zoals je waarschijnlijk wel begrepen hebt pas ik affiliate marketing toe op verschillende websites. Wil jij dit nou ook dan raad ik je aan om de knoop door te haklken en zo snel mogelijk te beginnen.

Hoe eerder je begint, hoe eerder je resultaat zult zien en dus je eerste commissies binnen zult halen.

Als je eenmaal een commissie hebt verdiend weet je hoe dit werkt en geloof me het is verrassend eenvoudig als je er maar tijd in wilt steken.

Begin gewoon met een goede cursus en leer het van de beste affiliate marketeer die er is.

Dit is de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard!

Jacko Meijaard is een betrouwbaar persoon, ik ken hem al jaren en hij staat altijd voor je klaar en is goed bereikbaar.

Misschien twijfel je nog, maar met de 30 dagen niet goed, geld terug garantie is dat echt nergens voor nodig.

Bekijk de gratis video die hij hier voor je heeft klaar staan en begin vandaag nog met je eerste affiliate website.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *