Over Blog Advies Gids.nl

Hoi,

Leuk dat je even een kijkje komt kijken op de pagina over Blog Advies Gids.nl.

Op deze pagina ga ik je even kort uitleggen waarom ik dit blog ben begonnen en hoe ik jou op weg kan helpen als je zelf ook een blog of een website wilt gaan maken.

Waarom ben ik deze website begonnen?

Het leek me al een hele tijd leuk om een informatief blog op te gaan zetten over alles wat je nodig hebt om van je blog een succes te gaan maken.

Zelf heb ik door de jaren heen aardig wat uren rond gesurft op het internet naar antwoorden op de vragen waar ik tegen aan liep bij het opzetten van verschillende websites en blogs.

Het leek me leuk om al deze informatie in de vorm van een blog online te gaan zetten voor mensen die een eigen website of blog willen beginnen maar nog geen idee hebben hoe dat moet, of die bij een bepaald onderwerp vast lopen en graag verder geholpen worden.

Nu heb ik, na veel getwijfel en het tig keer uitgesteld te hebben, toch maar besloten om een website op te gaan zetten en over al deze informatie te gaan bloggen.

Wat kom je hier allemaal tegen?

Zoals je waarschijnlijk al gezien hebt staat er nu nog niet zoveel informatie online. Eigenlijk is deze pagina de eerste pagina die ik aan het schrijven ben, maar tegen de tijd dat jij dit leest staat er meer waar je uit kunt kiezen.

De bedoeling is dat je hier straks alles kunt vinden wat een beginnende blogger nodig heeft.

Wat is WordPress, wat is internet marketing, wat is affiliate marketing, hoe kom je hoger in Google en hoe maak je een eigen blog zijn zomaar een aantal vragen die beantwoord gaan worden. Verder kan je natuurlijk ook een vraag stellen via het contact formulier.

Kort samengevat wordt het dus een blog voor mensen:

  • Die zelf een website/blog willen gaan maken maar nog geen idee hebben hoe je dat het beste aan kunt pakken.
  • Die al een blog hebben en graag hoger in Google komen maar niet weten hoe je dit het beste aan kunt pakken.
  • Die een blog hebben en hier graag wat aan zouden willen verdienen maar nu nog niet weten wat de mogelijkheden zijn en hoe je dit aan moet pakken.