passief inkomen genereren

Passief inkomen genereren, hoe doe je dat?

Wil je een passief inkomen genereren  maar weet je niet hoe je dat moet doen of hoe je hier aan kunt beginnen?

Dan ben je op de juiste website terecht gekomen!

Ik ga je vandaag precies vertellen hoe je dit het beste aan kunt pakken, maar voor ik je ga vertellen hoe je dit het beste kunt doen vertel ik je eerst in het kort even wat een passief inkomen nou eigenlijk is.

Wat is passief inkomen?

Een passief inkomen is het tegenovergestede van een actief inkomen. Waar je bij een actief inkomen werk moet verzetten om er voor betaald te worden en dus een inkomen te genereren is het de bedoeling van een passief inkomen dat je geld verdiend zonder daar iets voor te hoeven doen.

Als je op zoek bent naar een manier om een passief inkomen te verdienen dan ben je dus eigenlijk op zoek naar eeen manier om op een makkelijke manier geld te verdienen.

En dan het liefst op een manier die jou zo weinig mogelijk energie kost om je gestelde doel, passief geld verdienen, te bereiken.

Bestaat een passief inkomen genereren eigenlijk wel?

Zoals ik het je hierboven heb omschreven zou het kunnen zijn dat er allemaal toeters en rode lampen afgaan in je hersenen, bellen en toeters die je waarschuwen voor iets dat te mooi is om waar te zijn.

Het is dan ook heel goed mogelijk dat je nu direct denkt dat dit een scam is, iets illegaals is of dat het pure oplichterij is.

Als dit in jouw geval zo is dan hoop ik dat je deze beschermende signalen wilt negeren en gewoon verder leest, ik beloof je nameljk dat als je het hele artikel hebt gelezen je ervan overtuigd bent dat een passief inkomen genereren niet illegaal is en ook geen oplichterij is, tenminste niet op de manier die ik je uut ga leggen.

Hoe kan je op een eerlijke manier een passief inkomen genereren?

Nu dat je nog steeds aan het lezen bent ga ik ervan uit dat je wilt weten op welke eerlijke manier het mogelijk is om passief geld te verdienen.

Een paar jaar geleden was ik namelijk ook op dat punt waar jij nu misschien bent aanbeland. Ik wilde graag geloven dat het mogelijk was om zonder al te veel actie te ondernemen je geld kunt verdienen.

En ook ik heb regelmatig een website weggeklikt (om er later heel nieuwsgierige weer naar terug te keren) omdat ik dacht dat wat ze vertelden onmogelijk zou moeten zijn.

Maar wat als het in dit geval niet zo was en er echt zoiets bestaat als op een legale manier geld te verdienen. Vandaar dat in die tijd argwaan en interesse om beurten de overhand namen in mijn hersenen.

Maar goed, dat even ter zijde. Je wilt nu vooral lezen hoe je zelf een passief inkomen op kunt zetten en dat is precies wat ik je nu ga vertellen.

Wat ik gedaan heb (en nog steeds doe) is online geld verdienen door websites te maken over onderwerpen waar ik kennis over heb en waar mensen online op zoek zijn naar hulp en oplossingen voor hun vragen.

Zoals je ziet is hier niks illegaals aan en jij kan dit ook, gekker nog, je kan hier vandaag al mee beginnen als je wilt.

En dat is precies wat ik je aan wil raden.

Plan niet te lang maar begin gewoon

Plannen en nadenken is goed maar te lang ergens over nadenken is dat niet. Ik vertel je dit omdat ik zelf wel heel lang nagedacht heb over of ik zou beginnen, hoe ik zou willen beginnen en hoe ik dat het beste aan kon pakken.

Zoals ik al zei is er niets mis met plannen maar doe dit niet te lang, anders ga je net als bij mij het geval was, op een gegeven moment te lang nadenken, beren op de weg zien die er niet zijn en teveel tijd spenderen aan denken en te weinig aan doen.

De beste tijd om te beginnen met het genereren van een passief inkomen was namelijk gisteren en de één na beste tijd om te beginnen is nu.

Stel dat je nu vooral nadenkt over wat er mogelijk is en wat je zou kunnen gaan doen om online geld te verdienen.

Voor je het weet ben je weken en misschien zelfs wel maanden verder, maanden die je had kunnen gebruiken om een blog op te zetten, gratis bezoekers te krijgen en geld te verdienen.

Twijfel dus niet te lang en begin gewoon vandaag nog!

Is online een passief inkomen opbouwen echt mogelijk?

Mocht je nog steeds twijfelen of dit echt moeglijk is dan zal ik je nog even een voorbeeld geven voor ik je uit ga leggen hoe je zelf ook een passief inkomen op kunt bouwen.

Hiervoor ga je affiliate marketing toepassen.

Wat affiliate marketing precies is leg ik je hier uit >>

Hoe verdien je geld met een affiliate marketing website?

affiliate website

Stel, je hebt een hoop kennis over gezonde voeding en weet dat gezonde voeding aan de basis staat van een gezond leven en dat gezond eten DE manier is om af te vallen.

Online zijn er een heleboel mensen op zoek naar een oplossing voor hun probleem, en dat probleem is afvallen.

Als jij deze mensen wilt helpen maar tegelijkertijd er ook wat geld mee wilt verdienen dan kan je door het maken van een website over dit onderwerp beide doelen halen.

Je maakt een website over afvallen door ete van gezonde voeding en gaat artikelen schrijven over vragen die mensen hebben die af willen vallen.

In deze artikelen geef je gratis waardevolle informatie weg, informatie waar je doelgroep echt wat aan heeft.

Hoe meer van deze artikelen je hebt op je website, hoe meer bezoekers je krijgt en hoe meer van deze bezoekers uiteindelijk naar jouw tips en  aanbevelingen luisteren.

In je artikelen verwijs je je bezoekers door naar een website waar mensen bijvoorbeeld een kookboek met gezonde recepten kunnen kopen.

Als je bezoekers op jouw affiliate link (die ze door verwijst naar de website waar het kookboek verkocht wordt) klikken en het boek kopen krijg jij daar een percentage van de verkoopprijs voor terug zonder dat je bezoekers meer betalen als de vraagprijs van het kookboek.

Dit noemen we affiliate marketing en dat is in mijn ogen de leukste en eerlijkste manier om online een passief inkomen te genereren.

Er wordt op deze manier niemand opgelicht, in tegendeel, je helpt juist mensen die met een probleem zitten aan een oplossing die hun probleem minder maakt of zelfs oplost.

Doe dit alleen wel op een juiste manier en met de intentie om mensen echt te helpen. Geef ze dus nooit valse informatie.

Hierdoor raak je het vertrouwen dat je hebt opgebouwd kwijt en zullen mensen je niet meer geloven en dus ook niets via jouw aanbevelingen willen kopen.

Eerlijkheid duurt het langst!

En ik weet dat er legio voorbeelden zijn van websites waar dit wel op die manier wordt gedaan maar laat je niet verleiden om ook zo te worden.

Wees altijd eerlijk en pas affiliate marketing alleen toe op de juiste, eerlijke manier.

Hoe maak je zelf een affiliate marketing website?

Als je nog steeds aan het lezen bent dan heb je nu een goed idee over hoe je zelf een passief inkomen kunt genereren door affiliate marketing toe te passen.

Hoe je dit precies moet doen ga ik je nu uitleggen!

Kies een niche waar je een website in wilt maken.

Het begint allemaal met het kiezen van een niche. Hiermee bedoel ik eigenlijk dat je gaat kijken naar welke doelgroep je wilt helpen.

Door een website puur en alleen te maken vor één bepalde doelgroep is het eenvoudiger om producten te verkopen omdat je al je artileken speciaal voor deze doelgroep kunt schrijven.

Natuurlijk is op deze manier het aantal bezoekers die je website bezoeken minder als wanneer je over van alles en nog wat schrijft maar je zult zien dat je meer verdiend door een specifieke doelgroep aan te spreken.

Hoe specifieker de doelgroep hoe beter je ze met je tips en adviezen kunt helpen!

Kies een product om te promoten

Naast het geven van specifieke tips en adviezen in de artikele op je website zal je jouw bezoekers via je affiliate link ook door willen sturen naar een product dat ze op weg helpt naar het oplossen van hun probleem.

Dit moet een product zijn dat jouw doelgroep verder helpt en moet te koop zijn via een affiliate link.

Voor het gemak concentreren we ons nu even op digitale producten zoals ebooks met tips, adviezen en recepten voor mensen die af willen vallen.

In Nederland ontkom je er bijna niet aan om je dan aan te melden bij PayPro. Als je dat eenmaal gedaan hebt kan je bij hen inloggen en hun overzicht aan digitale producten bekijken.

PayPro is het grootste netwerk waar jij als affiliate digitale producten kunt promoten door middel van jouw unieke affliate link (voor ieder van hun producten krijg je een unieke link die alleen voor jou geldig is en waarmee PayPro kan zien dat je een product hebt verkocht zodat ze je kunnen betalen).

Heb je nog geen account bij PayPro, meld je dan nu snel aan!

Doe zoekwoorden marktonderzoek

De volgende stap is het doen van marktonderzoek. Dat klinkt ingewikkeld maar dat is het echt niet.

Wat je gaat doen is kijken naar zoekwoorden waar je over kunt schrijven en die de doelgroep die je met je website wilt bereiken waardevol vinden.

De truc is nu om zoekwoorden te vinden waar jouw dolegroep naar op zoek is en die niet veel concurrentie hebben.

Kort samen gevat wil je dus zoekwoorden hebben waar veel op gezocht wordt maar waar er nog weinig concurrentie voor is.

Dit kan je op diverse manieren doen, de gratis en de betaade manier.

Op de betaalde manier krijg je meer informatie over de zoekwoorden en de mogelijkheden en dat is de manier die ik veel gebruik.

Maar ik zal me nu beperken tot de gratis manier omdat je daar vast meer over wilt weten.

Om gratis zoekwoorden onderzoek te doen kan je Semrush en KWFinder gebruiken. Beide programma’s hebben ook een betaalde versie maar met 1 tot een paar gratis zoekopdrachten per dag kan je deze programma’s ook gewoon gratis gebruiken.

Koop een domeinnaam en hosting

Nu wordt het tijd om een website adres (een domeinnaam) en ruimte op een server (hosting) te kopen.

Dit kan je bij verschillende bedrijven doen en je bent er vrij in om voor een bedrif naar je iegen keuze te kiezen maar ik zou je Neostrada aan willen raden.

Koop je de hosting en je domeinnaam beide bij NeoStrada dan is het koppelen van beide kinderspel en heb je geen technische kennis nodig.

Installeer WordPress op je domeinnaam

Nu wordt het tijd om aan je website te beginnen. Ik gebruik hier uitsluitend WordPress voor en raad jou dus aan dat ook te doen.

WordPress is er in 2 versies wordpress.com voor de gratis versie waar je geen geld op mag verdienen, laat die dus maar links liggen en ga direct voor wordpress.org als je geld wilt verdienen met je website.

Via je NeoStrada account kan je in een paar klikken WordPress installeren op je domeinnaam zonder technische kennis.

Schrijf je artikelen

Nu dit allemaal geregeld is is je website bereikbaar via je domeinnaam.

Nou is de tijd om te beginnen met voor ieder zoekwoord dat je eerder gevonden hebt een artikel te schrijven.

Dit doe je op een manier die je bezoekers en de zoekmachines leuk vinden. Op deze manier zal je meer en meer bezoekers naar je website krijgen.

Dit noemen we overigens SEO (Search Engine Optimasation) of zoekmachine optimisatie in het Nederlands.

Maak je artikelen waardevol door er goede informatie in te delen met je bezoekers en zorg ervoor dat ze zo rond de 1000 woorden bevatten.

Meer en minder mag ook maar rond de 1000 woorden per artikel is waar ik momenteel het meeste succes mee heb.

Verder raad ik je aan om minimaal 1 artikel per week te schrijven.

Plaats je affiliate link in je artikel

Nu wordt het tijd om je affiliate link in je artikel te plaatsen.

Doe dit aan het eind van je artikel voor het beste resultaat, maar ook in het midden of aan het begin kan effectief zijn.

Verder kan je in je header of beter nog in je sidebar ook een link plaatsen.

Opschalen!

Blijf extra artikelen toevoegen en heb geduld. Het zal 2 a 3 maanden gemiddeld duren voor je je eerste verkoop hebt gedaan.

Daarna kan je opschalen door meer te schrijven, hierdoor krijg je meer bezoekers, klikken er meerdere mensen op je affiliate links en verdine je dus ook meer.

Een andere manier van opschalen is door na de eerste paar verkopen het hele proces te herhalen met een nieuwe website (eventueel in een andere niche).

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

affiliate marketing revolutie video cursus

Ik heb je nu in grote lijnen uitgelegd hoe je een passief inkomen kunt genereren door affilate marketing toe te passen.

Natuurlijk komt er meer bij kijken maar dat is teveel om je allemaal in detail te vertellen in dit artikel.

Wil je alle details leren om een goede affiliate website te maken dan raad ik je de Affiliate Marketing Revolutie van top affiliate marketeer Jacko Meijaard aan.

Alles wat ik weet heb ik van deze video cursus geleerd en ik gebruik hem nog steeds om websites op te zetten, aan te passen, mijn websites met Google Analytics te verbinden, SEO teksten te schrijven, Social Media te gebruiken voor meer bezoekers enz, enz, enz.

Binnen een paar maanden heb je de investering in de AMR er al uit als je, net als ik, serieus ermee aan het werk gaat.

En mocht het toch niets voor jou zijn, wat ik me serieus niet voor kan stellen als je online (extra) geld wilt verdienen, dan kan je binnen 60 dagen je geld terug krijgen van Jacko.

Klik hieronder en neem zelf maar eens een kijkje op de website van Jacko Meijaard.

De Affiliate Marketing Revolutie kopen met mijn kortingslink>>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *