slapend rijk worden

Hoe Kan Je Slapend Rijk Worden?

slapend rijk worden met affiliate marketingSlapend rijk worden willen we allemaal wel, toch? En alhoewel het misschien wel als een sprookje in je oren klinkt en je er helemaal niets van gelooft kan ik je vertellen wat het zeker wel mogelijk is.

Je zal alleen wel overdag werk moeten verzetten om tijdens het slapen rijk te worden.

Mocht je denken dat dit pure oplichterij is en dat jij slim genoeg bent om dit niet te geloven zou ik je toch willen vragen om er met een open mind en zonder vooroordelen eens voor te gaan zitten en dit artikel te gaan lezen.

Ik zou je aan willen raden om alle afleiding even uit te zetten en je niet af te laten lijden, want wat ik nu met je ga delen is misschien wel het belangrijkste dat je vandaag (of zelfs voor een langere periode) gaat leren.

Laten we maar gelijk met de basis beginnen en dat is in dit geval het uitleggen van de term.

Want…

Wat is slapend rijk worden?

Slapend rijk worden is in ieder geval geen utopia!

Je moet alleen wel even het beeld wat je hiervan hebt bijstellen, want als jij denkt dat ik het hier heb over zelf geen vinger uit te steken en laten we zeggen op woensdagavond geen geld te hebben en dan donderdagochtend ineens schat hemeltje rijk wakker te worden.

Tsja…

Dan he je gelijk!

Dan bestaat er niet zoiets als slapend rijk worden.

Maar wat ik je vandaag uit wil gaan leggen is wat slapend rijk worden in mijn beleving inhoud.

Ik heb het over het opzetten van een automatisch online systeem dat op een gegeven moment zelfs ’s nachts inkomsten voor je op gaat leveren.

Als je, net als ik, gebruik gaat maken van dit automatische systeem dan zal je zien dat je ’s nachts, terwijl je slaapt, geld verdient. Geld waar je op dat moment helemaal niets voor hebt hoeven doen.

En ik kan je nu alvast verklappen dat er niet heel veel dingen zijn die ik leuker vind in de vroege morgen als wakker te worden, op mijn telefoon te kijken, en te zien dat ik, terwijl ik lekker lag te slapen, geld heb verdiend.

Hoe werkt dat geld verdienen terwijl je slaapt dan?

Ik ben blij dat je het vraagt want nu je weet wat slapend rijk worden inhoud is de volgende logische stap natuurlijk de uitleg over het online systeem waar ik het net al over had met je.

En al hoewel je nu misschien nog denkt dat ik je iets illegaals ga vertellen of een systeem waar je een hoop geld aan de voorkant voor in moet leggen, of misschien een proces wat veel te ingewikkeld is voor jou om te begrijpen dan kan ik je nu al verklappen dat dit allemaal niet waar is.

Want kijk, je zit nu dan wel een artikel te lezen – wat ik geschreven heb – op een website maar hier heb je absoluut geen technische kennis voor nodig, ik heb er zelfs geen letter code voor moeten schrijven.

Ik zou niet eens weten hoe dat moet en toch heb ik deze website eigenhadig opgezet en gevuld met teksten.

Zonder de juiste kennis lijkt het misschien allemaal heel ingewikkeld maar ik beloof je dat het dat absoluut niet is.

Maar hoe werkt het dan wel?

Nu je weet wat het allemaal niet is, ga ik je vertellen wat dit slapend rijk worden nou precies inhoud.

Zoals ik al beloofde is het niet ingewikkeld en zeker niet illegaal.

Eigenljk is het heel erg eenvoudig, zo eenvoudig zelfs dat het me verbaasd dat zo weinig mensen het nog maar toepassen.

Het komt in grote lijnen neer op het volgende:

Bouw een online asset!

online asset

Als je dit voor het eerst leest dan lijkt dit misschien wat ingewikkeld (als was het maar omdat je misschien niet weet wat een online asset is) maar dat is het echt  niet.

Wat is een online asset hoor ik je nu logischerwijs vragen. Een online asset is een stukje online bezit, je kunt het zelfs online vastgoed noemen als je wilt.

Het heeft niets met investeren te maken, nou ja misschien is dat niet helemaal waar. Je gaat namelijk in je zelf en je toekomst investeren (je gaat zelfs werken aan een beter pensioen, en misschien is dat nog een ver van je bed show maar dat is in principe wel wat je doet).

Een online asset is namelijk een stukje online vastgoed in de zin dat je op het internet iets waardevols op gaat zetten dat geld voor je op gaat leveren.

Ja, echt waar, deze asset die je op gaat zetten wordt jouw eigendom al vanaf het begin af aan en je gaat het zo opzetten en inrichten dat het geld voor je op gaat leveren.

Misschien denk je nu dat je een online bedrijf op moet zeten of een webshop waar je geld in de voorraad moet steken maar dat is echt niet zo.

Nou is een online asset (in dit geval een website of een blog) wel iets van waarde omdat het geld op gaat leveren en niet alleen terwijl je slaapt. Dus als je het zo bekijkt is het het begin van een bedrijf maar je kunt het zo klein houden of zo groot maken als je zelf wilt.

Ook interessant: In dit GRATIS webinar leer je hoe je geld kunt verdienen met opties. 

Schrijf je vandaag nog in voor het gratis webinar van drs. Harm van Wijk van Beleggen.com

Wat is die online asset dan? (En hoe werkt dit precies)

Ik had het er net al heel even over, wat je gaat doen is een website maken.

Die website (of een blog want dat kan ook) die je gaat maken die gaat over een bepaald onderwerp.

Het onderwerp van je website mag je zelf bepalen maar om geld met je website te verdienen zal die website over een onderwerp moeten gaan waar mensen online naar op zoek zijn.

Door artikelen te schrijven over dat onderwerp en alleen dat onderwerp hou je je wesbite relevant en zal je met je artikelen steeds hoger en hoger in Google eindigen. Niet alleen met je hoofdpagina maar ook met de overige artikelen ga je steeds hoger scoren in Google.

Hierdoor ga je meer en meer gratis bezoekers op je artikelen krijgen en omdat ze via Google komen zijn het niet zomaar bezoekers, nee het zijn bezoekers die via Google op zoek zijn een oplossing voor het probleem waar ze mee zitten (met het probleem bedoel ik in dit geval het onderwerp van jouw website).

En de oplossing voor hun  probleem bied jij aan op jouw website.

Een voorbeeld ter verduidelijking:

Misschien klinkt dit een beetje ingewikkeld maar ik beloof je dat het dat helemaal niet is. Om dat te bewijzen hierbij dan even een voorbeeld ter verduidelijking.

Stel, je maakt een website over slapeloosheid. (het probleem).

Op je website ga je artikelen schrijven en ieder artikel draait om een bepaald zoekwoord. Een zoekwoord waar veel mensen op zoeken .

Op je artikelen leg je per zoekwoord uit wat het probleem is, hoe vervelend het is als je er last van hebt, en aansluitend ga je tips en oplossingen aandragen in je artikelen.

Aan het eind van je artikel draag je een oplossing aan voor het specifieke probleem waar de mensen die op dat artikel (onderwerp) zochten naar op zoek zijn.

Terwijl je het over die oplossing hebt verwerk je in je tekst een link naar een informatief boek.

Deze link is een affiliate link (en als je bezoekers op die link klikken en het boek kopen krijg jij daar van de verkoper van het boek een commissie voor).

Zo verdien je geld door je bezoeker te helpen aan een oplossing voor haar probleem en door haar te helpen krijg jij betaald. Dit verdienmodel heet affiliate marketing en is DE manier die ik je anraad.

Nou zal niet iedereen op je site wat van je kopen maar een percentage klikt op je link en van die groep koopt een percentage het product wat jij promoot.

Het mooie van dit alles is dat je éénmaal een artikel schrijft en na het uploaden naar je website zal dit artikel 24 uur per dag, 7 dagen per week bezoekers krijgen, bezoekers waar dus een percentage jouw gepromote product van koopt.

Met een webiste met 50 artikelen snap je waarschijnlijk wel dat je met gemak een paar 100 euro per maand kunt verdienen.

Stel 1 website levert je 500 euro per maand op en je hebt op den duur 5 websites dan verdien je 2500 euro in de maand en dat alleen maar door online assets te maken en uit te bouwen.

Na je eerste paar verkopen op je eerste website kan je ervoor kiezen om van je niche site een echte authorithy site te maken (wat ik je zeker aan zou willen raden).

Maar je kunt er ook voor kiezen om er een 2e website (over een ander onderwerp) naast op te gaan bouwen.

Zo bouw je je online asset portefuille uit en versprijd je je inkomen door in verschillende doelgroepen mensnen naar je websites te krijgen, bezoekers waar je geld aan verdiend.

En alhoewel het in het begin niet hard zal gaan zal je op de lange termijn zien dat je steeds makkelijker meer en meer geld gaat verdienen.

Op deze manier kan je slapend rijk worden, maar niet door er eerst aan de voorkant zelf tijd en enerie in gestoken te hebben.

Ik ben (nog) niet slapend rijk geworden maar verdien wel iedere maand een paar 100 tot 1000 euro in de maand exra naast mijn baan.

En ik ben ervan overtuigd dat dit ook voor jou weggelegd als je affilliate marketing  toe gaat passen zoals ik dat doe.

Door mij online assets heb ik in ieder geval meer loonsverhoging op jaarbasis (doordat mijn sites steeds groter worden en meer betalende bezoekers trekken) dan welke werkgever dan ook waar kan maken.

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

affiliate marketing revolutie

Wil jij dit ook? En waarom zou je het niet willen? Dan kan ik je de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard aanbevelen.

Een paar jaar geleden wist ik niet eens wat affiliate marketing was en nu verdien ik er iedere maand geld mee.

In de video cursus van Jacko leer je stap voor stap alles wat je moet weten om dit zelf ook op te kunnen zetten. Je kijkt over zijn schouder mee als hij alles voor doet.

  • Hoe maak je een website?
  • Over welk onderwerp moet je website gaan?
  • Hoe (en waar) vind je de juiste zoekwoorden om over te schrijven?
  • Wat is affiliate marketing precies en hoe pas je dat slim en doeltreffend toe?
  • Hoe krijg je meer bezoekers door social media slim in te zetten?

Zomaar een paar onderwerpen die in de video cursus tot in het kleinste detail behandeld worden.

Ik kan je deze cursus van harte aanbevelen en gun je, net als mij, een (extra) passief inkomen via het internet.

Ga vandaag nog aan de slag met de levensveranderende Affiliate Marketing Revolutie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *