Deze tools gebruik ik om online geld te verdienen.

Als je online geld wilt verdienen met een blog of website dan heb je bepaalde tools nodig. Je ontkomt er niet aan om bepaalde gratis of betaalde programma’s te gebruiken als je een serieuze business op wilt zetten en een passief inkomen wilt realiseren.

De mogelijkheden en het aanbod zijn gigantisch.

Qua aanbod gaat het van gratis naar een flinke investering (vooral als je net begint) en alles daar tussen in.

Waarom heb jij deze tools ook nodig?

Het opzetten van een business (wat vaak begint met een thuisbasis zoals een weblog of een website) is nou eenmaal eenvoudiger als je niet alles zelf hoe te verzinnen of uit te vinden als een ander dat al voor je gedaan heeft.

Door gebruik te maken van bepaalde programma’s bespaar je een hoop tijd, tijd die je wel beter kunt gebruiken. En als je net zo weinig technische kennis als ik hebt met betrekking tot het opzetten, uitbouwen en onderhouden van een website dan spreekt het voor zich dat je een aantal van deze tools ook gaat gebruiken.

Natuurlijk ben je er vrij in om te beslissen welke tools je zelf wilt gebruiken.

Hieronder staat een overzicht van de tools die ik zelf gebruik.

Deze tools gebruik ik:

WordPress

Al mijn websites draaien op WordPress. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar content management system waar je nooit op uitgekeken raakt en wat 99% van alle internet marketeers gebruikt dan is WordPress de beste keuze die je kunt maken.

Versio

Om grip op je business te hebben is het verstandig om voor je eigen hosting te kiezen.

De goedkoopste optie die ik je aan kan raden is Versio. Het starterpakket heb je al voor maar 50 cent per maand en dat packet voldoet prima.

Neostrada

Naast Versio maak ik ook gebruik van de hosting diensten van Neostrada. Deze hosting partij vind ik iets beter qua helpdesk. Ze zijn wel iets duurder als Versio maar die paar cent extra vind ik geen probleem voor de uitstekende service die ze me bieden.

Transip

Naast WordPress en een hosting partij heb je ook een eigen domeinnaam nodig. Vaak koop ik die gezamelijk bij een hostingpakket (aan te raden als je net begint).

Maar losse domeinnamen koop ik ook wel eens bij Transip. Ze hebben vaak leuke aanbiedingen, dus kijk er gewoons eens even rond.

Bij Transip kan je ook hosting afnemen maar daar heb ik zelf geen ervaring mee.

Get Response

Als je email marketing toe wilt passen dan is Get Response een geweldige optie. Ik heb nog nooit een andere tool hiervoor gebruikt. Ik ben erg tevreden over dit Amerikaanse product wat heel eenvoudig in het gebruik is en waar je duidelijke overzichten hebt van wie wel en niet je mails gelezen heeft.

Welke Tools gebruik jij?

Hierboven zie je tools staan die ik gebruik op mijn websites.

Heb jij ervaringen met deze programma’s of gebruik jij wat anders? Laat het me weten door hieronder een bericht teschrijven met jouw ervaringen!