Heb jij vandaag al wat online gezet?

Heb jij vandaag al wat online gezetHeb jij vandaag al iets online gezet?

Sta jij ook iedere dag op met het idee dat je vandaag echt gaat beginnen of vandaag echt iets online gaat plaatsen?

Dat is een mooie gedachte en de enige gedachte die je verder gaat helpen met je online business!

Maar zeg eens eerlijk, hoeveel dagen heb je je ’s ochtends al zo gevoeld en kwam je er aan het einde van zo’n dag achter dat je helaas teveel afleiding hebt gehad en niet bent toegekomen aan de dingen die je jezelf die ochtend had voorgenomen?

Stop de online afleiding!

Je hoeft je nergens voor te schamen want dat overkomt de meeste mensen.

En niet alleen de mensen die door middel van affiliate marketing een beter leven voor zichzelf willen ontwerpen en realiseren.

Nee, dit gebeurt zo’n beetje iedereen.

Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en iedereen staat de hele dag bloot aan afleidingen door middel van de internet browser en niet in de laatste plaats door de diverse sociale media kanalen die je doen geloven dat je iets mist als je er niet minimaal 1 a 2 keer per uur op kijkt.

En even kijken is nog niet eens zo’n probleem, maar die kanalen zijn zo opgezet dat je maar blijft klikken op iets nieuws en voor je het weet ben je een uur verder.

Plannen is goed, atie ondernemen is beter!

onderneem actieEen ander veel voorkomend probleem is dat er veel te veel wordt nagedacht en gepland.

En natuurlijk is er niets mis met het nadenken over wat je wilt gaan doen maar teveel plannen en nadenken zorgt niet voor bezoekers op je affiliate niche website!

Gekker nog, als je de hele dag aan het plannen bent en nadenkt over in welke niche je wilt gaan zitten en voor welke keywords je artikelen wilt gaan schrijven en er aan het einde van de dag niets online is geplaatst dan had je net zo goed de hele dag in bed kunnne blijven liggen, of gaan shoppen of met vrienden gaan chillen of sporten.

Het eind resultaat was dan namelijk precies hetzelfde geweest…

Je hebt dan niets online gezet, waardoor je geen nieuwe content op je website hebt geplaatst en waardoor je artikelen niet hoger komen in Google en waardoor je geen bezoekers op je website krijgt en geen klikken op je affiliate links en dus ook geen verdiende commissies.

Ik zeg niet dat je niet moet plannen, tuurlijk, plannen is prima.

Maar blijf niet hangen in het overmatig plannen en zorg dat er iest online komt te staan.

Ook al is het niet het beste en langste artikel dat je kunt schrijven? Nou en!

Je kunt je artikel later altijd nog aanpassen, maar ondertussen heb je wel al iets online staan en daar ga je op ranken ook al is het niet op je hoofd keyword dan is het wel op verschillende longtail keywords en vragen die in je artikel staan zonder dat je het in de gaten had.

Later kan je dan altijd je artikel nog updaten, er meer tekst aan toevoegen, een extra plaatje toevoegen, meer de diepte induiken en meer gedetailleerde uitleg aan je artikel toevoegen, extra kopjes toevoegen met gerelateerde keyword en daar over uitwijken.

Maar dat is niet vor nu!

Stop NU met plannen van je volgende artikel, verzin een leuke titel, een intro paragraaf, het eigenlijke verhaal dat je wilt vertellen/uitleggen en een conclusie.

Start met schrijven en plaats je artikel online!

Dit is de beste en enige manier om meer bezoekers/kliks/commissies te krijgen.

De Affiliate Marketing Revolutie

affiliate marketing revolutie review

Wil je je toch ergens in verdiepen doe dat dan in iets wat je kostbare tijd waard is.

Kijk de video’s van de verschillende onderwerpen in de affiliate marketing revolutie nog eens.

Dat is informatie en motivatie waar je wat mee kan.

En mocht je daarna weer iets anders wilen doen bedenk dan goed dat Jacko Meijaard nu 10.000 en euro’s per maand verdiend met affiliate marketing maar dat hij dat nooit vor elkaar had gekregen als hij zich niet af liet leiden maar hard aan zijn doel werkte door sites te blijven bouwen, artikelen te blijven plaatsen en zijn sites te blijven optimaliseren.

Kijk niet alleen jaloers naar het eind resultaat van een ander maar onderneem (de juiste) actie en zorg voor een betere toekomst voor jezelf.

Een ander gaat het niet voor je doen!

Jacko is zonder twijfel het meest succesvol in online geld verdienen met affiliate marketing maar heeft dan ook 10 jaar iedere dag, ja je leest het goed, 10 jaar lang iedere dag iets aan zijn business gedaan.

Dat het mogelijk is bewijst hij, dat het mogelijk is voor jou kan alleen jij bewijzen en dat doe je maar op 1 manier…

PLAATS VANDAAG NOG IETS ONLINE!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *