Website maken? Klik hier en ontdek hoe je dat zelf doet!

website makenWil je een website maken maar weet je niet hoe je dat het beste aan kunt pakken? Dan ben je hier op het juiste adres aangekomen.

Ik ga je namelijk precies vertellen hoe jij zelf een eigen website of blog op kunt zetten!

Waarom wil jij een eigen website maken?

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom mensen (of bedrijven) een eigen website willen hebben.

  • Denk hierbij aan beter vindbaar zijn online.
  • Je merk vergroten.
  • (Meer) geld verdienen.
  • In contact komen met mensen die interesse hebben in wat jij aanbied.

Deze bovenstaande punten schoten me gewoon even te binnen.

Ik denk dat als jij hier op deze website gekomen bent je een eigen website wilt maken om te beginnen met geld te verdienen op het internet.

Als je niet tot deze groep behoort dan zal je dit artikel misschien minder interessant vinden maar ook dan kan je leren hoe je een website zou kunnen maken.

Goed, laten we gaan beginnen…

Een Website maken, zo doe je dat.

Als je geld wilt gaan verdienen op het internet dan wil ik je met klem afraden om een gratis website te beginnen.

Als je het goed aan wilt pakken dan moet je echt een paar euro uit geven. Je hebt namelijk goede hosting nodig en een eigen domeinnaam.

Hosting.

Hosting kan je bij verschillende bedrijven aanschaffen. Ik heb alleen ervaring met Versio en Neostrada.

Beide bedrijven zijn erg goed maar bij Versio ben je net wat minder geld kwijt. Ik vind de helpdesk van Neostrada net iets beter als die van Versio maar dat neemt niet weg dat ik ook hosting van Versio bezit.

Zoals gezegd Versio is nog net wat goedkoper en dat kan vooral in het begin de doorslag geven bij de keuze van je hosting provider.

Domeinnaam.

Je kunt een domeinnaam in combinatie met je hosting kopen of je kunt het los van elkaar aanschaffen.Ook domeinnamen kan je weer overal kopen. Ik heb domeinnamen van Versio, Neostrada en van Transip.

Als je een domeinnaam wilt hebben voor de nederlandse markt dan zou ik me alleen maar concentreren op de .nl en de .net domeinnamen.

WordPress.

Het leuke is tegenwoordig dat je met een CMS (Content Management Systeem) geen technische achtergrond hoeft te hebben en dat je zonder één woord code te plaatsen een prachtige website kunt maken.

Het meest populaire CMS is dat van WordPress. Als je een domeinnaam en hosting hebt en die zijn aan elkaar gekoppeld dan wordt het tijd om er WordPress op te zetten.

Dat gaat bij iedere hostingpartij net weer even anders maar het lijkt in grote lijnen heel erg op elkaar en is best simpel zelf te doen.

Zodra je dit gedaan hebt kan je een thema kiezen om te plaatsen op je domeinnaam. Dit is de layout van je website en bepaald in grote lijnen hoe de opmaak van je website er uit komt te zien.

Dit is eigenlijk alles wat je moet doen om een eigen website online te krijgen.

Ik heb dit allemaal geleerd door de Affiliate Marketing Cursus van nederlands beste internet marketeer Jacko Meijaard.

Naast de bovenstaande punten in videoformaat voor gedaan te krijgen (je kijkt op het beeldscherm mee en ziet alle stappen zodat je precies weet als je ergens vastloopt wat je daarna moet doen) wordt er ook tot in het kleinste detail uitgelegd hoe je online geld kunt verdienen met een website.

Ik raad je dan ook echt aan om deze cursus te kopen!

Er worden constant gratis nieuwe technieken d.m.v. nieuwe video’s aan de cursus toegevoegd en je betaald na de eerste aankoop nergens meer extra voor.

Ik kan je vertellen dat dat bij een hoop collega’s van Jacko wel anders is.

Klik hier voor de website van Jacko Meijaard >>

Mocht je nog vragen of tips hebben dan hoor ik het graag van je.

Heel veel succes met je eigen website maken!

Een gedachte over “Website maken? Klik hier en ontdek hoe je dat zelf doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *