paypro

Welk paypro product moet je promoten?

welk paypro productWelk Paypro product kan je het beste promoten als je geld wilt gaan verdienen met affiliate marketing is een vraag waar ik ooit zelf tegenaan liep.

Ik kan me voorstellen dat jij ook met die vraag zit en daarom vandaag mijn antwoord op die vraag! Maar voordat we het hierover gaan hebben even een klein beetje uitleg over zowel digitale als fysieke producten om te promoten.

Ga je fysieke of digitale producten promoten?

Als je wilt beginnen met affiliate marketing dan kan je het beste een eigen website maken en daar regelmatig op gaan bloggen.

Door regelmatig te bloggen zal je na verloop van tijd meer en meer bezoekers naar je site krijgen omdat de zoekmachines zoals Google en Bing je site waarderen als je er regelmatig nieuwe content op plaatst.

Behalve dat je regelmatig nieuwe artikelen moet plaatsen is het ook belangrijk dat je die artikelen niet klakkeloos kopieert van een andere site maar dat je echt zelf originele teksten schrijft en dus plaatst.

Als je dat op regelmatige basis volhoud dan zal je site gaan ranken en zal je meer bezoekers krijgen.

Je wilt natuurlijk geld gaan verdienen met de website en omdat je op zoek bent naar een passief inkomen wil je daar natuurlijk niet teveel voor hoeven te doen, een eigen product maken en promoten en zorgen voor goede klanten service valt dan als snel af (dat kan later altijd nog).

Wat je wilt doen is andermans producten promoten (de gedachte achter affiliate marketing).

Er zijn dan grofweg twee smaken, je kunt fysieke producten gaan promoten of je kiest voor het promoten van digitale producten.

De commissie op fysieke producten is vele malen lager als bij digitale producten.

Ik zou je dus aan willen raden om te beginnen met digitale producten.

Waar kan je digitale producten vinden?

Als je op zoek bent naar digitale producten om te promoten dan kan je het beste beginnen met Paypro.

Bij Paypro heb je namelijk een ongelooflijk grote database opgedeeld in verschillende categorieën.

In deze categorieën vind je verschillende digitale producten die je kunt gaan promoten.

Welk Paypro product kan je het beste promoten?

Als je een kijkje neemt op de pagina waar alle affiliate producten van Paypro staan dan zal je zien dat je op categorie kan kiezen, maar de pagina waar je op binnen komt is de hoofdpagina waar alle producten bij elkaar staan.

Op de eerste pagina staan de best converterende producten ( de producten die het meeste verkocht worden door zowel de eigenaren van de producten als ook de affiliates die die producten promoten).

Wat je het beste kunt doen is een product vanaf die eerste pagina kiezen.

Kies een evergreen niche

Vaak staan daar veel producten op uit “evergreen niches”. Een evergreen niche is een niche die het altijd wel goed doet omdat daar altijd vraag naar is.

Mensen hebben in die niche namelijk altijd vragen of zitten met een probleem gerelateerd aan die niche waar ze mee geholpen willen worden.

Denk hierbij aan (online) geld verdienen en de gezondheid niches, die producten doen het namelijk altijd goed.

Hoge paypro score

Bij deze producten zie je een getal staan (het hoogste getal bij het hoogst genoteerde product). Een hoge Paypro score staat voor een goed converterend (verkopen) product.

Kies dus een product op de eerste pagina van paypro met een hoge score.

Moet je ervaring hebben met de gekozen niche?

Naast een product met een hoge score denken mensen ook vaak dat ze ervaring met dat product moeten hebben of in ieder geval ervaring met de niche hebben.

Dat dacht ik in eerste instantie ook, ik dacht namelijk dat je een product alleen kon promoten als je er wat vanaf wist of als je het gebruikt hebt.

Natuurlijk helpt dat altijd maar het is niet zo dat je niet in een niche kunt gaan (en dus een bijbehorend product kunt promoten) als je er (nog) niets vanaf weet.

Als je je verdiept in de niche en het product is er geen reden om zo’n product niet te promoten.

Wees waardevol!

De bezoekers van je website zijn slimme mensen en ze hebben het zo door als je liegt, ze verkeerd informeert of als je zomaar wat uit je nek lult (excuses voor mijn taalgebruik).

Natuurlijk wil je geld verdienen met je website maar dat komt later. Je zult ten alle tijden je bezoekers waarde moeten voorschotelen en veel waarde ook.

Door waarde te geven komt men terug op je site en bouw je een vertrouwensband op. Hierdoor zullen mensen eerder op je (affiliate) link klikken omdat ze je deskundige oordeel geloven en waarderen.

Met een goede affiliate website gebouwd rond een gekozen product die vol staat met goede content waar je bezoekers echte waarde uit halen zal je sneller (en meer) verkopen realiseren.

Heb je nog vragen over Paypro producten?

Mocht je nog vragen hebben over paypro producten, twijfel dan niet en stel je vraag hieronder!

Ik help je graag op weg en zal je vragen met veel plezier beantwoorden. Ik ben namelijk ook ooit begonnen met een hoop vragen en vind het heel erg leuk om mijn kennis met jou te delen.

 

2 gedachten over “Welk paypro product moet je promoten?

 1. Hey die henk ! leuk om op je pagina te zijn, ik doe een cursus AMR, en zit nu bij het onderwerp product uit kiezen, hoe promoot je zo een product nou goed en wat is de juiste strategie om het product goed aan de man te brengen, want gezondheidsniche doen het altijd goed, maar de producten met de hoogste score hebben ook de meeste concurrentie,

  het blijft een spannend iets ik zit te twijfelen tussen de perfect slapen in 7 stappen of inderdaad iets rondom dat zelfvertrouwen ding, of dan toch maar de afslankbijbel, of inderdaad maar ik weet niet wat daar weer aanvast zit de bol masterclass promoten van mitch wat raad jij me aan >?

  1. Hoi Angelo,

   Wat goed van je dat je begonnen bent met de AMR.
   Wat je het beste kunt doen is een review schrijven over het product dat je promoot.
   Aanvullend kan je waardevolle artikelen schrijven over zoekwoorden waar de doelgroep die jij wil bereiken naar op zoek is.
   Let dan vooral op zoekwoorden met weinig concurrentie, de zogenaamde longtail keywords.
   Dit zijn zoekwoorden waar minder op gezocht wordt, die heel specifiek zijn en een lage concurrentie hebben.

   Betreffende je tweede vraag:

   Begin met een website te maken rond het product waar je het meeste vanaf weet (dat schrijft veel makkelijker als over onderwerpen waar je minder vanaf weet maar die een hogere affiliate commissie hebben).

   Jacko Meijaard legt dat overigens perfect uit in de video’s van de Affiliate Marketing Revolutie.

   Heel veel succes!

   Henk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *